Autobus Zagreb - Frankfurt na Majni cijene od 35,09 €

18/04/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com
Početi od
35,09 €

Od Zagreb do Frankfurt na Majni s autobusom

Putovanje od Zagreb do Frankfurt na Majni od strane autobus je 723,84 km i traje 17 h i 0 min. Postoji 17 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:15 i posljednjim na 22:30. Moguće je putovati od Zagreb do Frankfurt na Majni preko autobus za samo 35,09 € ili čak 122,98 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 35,09 €.

Najniža cijena35,09 €
Trajanje putovanja17 h i 0 min
Veza po danu17
Najniža cijena35,09 €
Najviša cijena122,98 €
Prvi odlazak07:15
Zadnji odlazak22:30
Udaljenost723,84 km
PolazakZagreb
DolazakFrankfurt na Majni
PrijevozniciFlixBus DACH GmbH, FlixBus Italia S.r.l.Više

Vremena polaska Autobusa od Zagreb do Frankfurt

Datum polaska
četvrtak, 18. tra 2024.

Kada je prvi i posljednji autobusi iz Zagreb na Frankfurt na Majni otići?

Putovanje od Zagreb do Frankfurt na Majni traje 17 h i 0 min. Dok je prvi autobus polazi od Zagreb na 07:15, zadnji je na rasporedu u 22:30. Prosječno trajanje putovanja je 17 h i 0 min, ali najbrže autobusne veze natjerati da Frankfurt na Majni u 12 h i 50 min. Prvi autobus je na rasporedu u 07:15 i posljednjeg na 22:30.

Usporedite cijene karata od Zagreb do Frankfurt

Jeftine autobus karte od Zagreb do Frankfurt na Majni
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Frankfurt na Majni.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Frankfurt na Majni, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Frankfurt na Majni.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Frankfurt

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 43,80 € do 69,62 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 37% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Zagreb do Frankfurt na Majni

Najjeftinije Zagreb - Frankfurt na Majni autobusne karte mogu se pronaći već za 44,97 € ako imate sreće ili 57,90 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 67,81 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Frankfurt na Majni autobusom

Ako putujete autobusom na Frankfurt na Majni, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Frankfurt na Majni

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrainna relaciji Zagreb - Frankfurt na Majni.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
Usluge prijevoznika FlixTrain, FlixBus, Darojkovic Promet od Zagreb do Frankfurt na Majni
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Frankfurt na Majni s busom
Sadržaj FlixTrain FlixBus Darojkovic Promet
quiet_zone Mirna zona check cross cross
wifi WiFi check check cross
power_sockets Strujne utičnice check check check
luggage Prtljaga check check cross
accessibility Pristupačnost check cross cross
food_and_drink Hrana i piće check check cross
air_con Klimatizacija check check check
bicycle Bicikl check cross cross
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross cross

Zagreb do Frankfurt na Majni emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
50.67kg
Autobus
54.29kg
Let
144.77kg
Automobil
115.81kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Zagreb do Frankfurt na Majni?
Karta za autobus od Zagreb do Frankfurt na Majni košta 64,21 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 35,09 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Frankfurt na Majni?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Frankfurt na Majni je 35,09 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Frankfurt na Majni ?
Udaljenost od Zagreb do Frankfurt na Majni je 723,84 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Zagreb i Frankfurt na Majni?
Zagreb do Frankfurt na Majni je u prosjeku 17 h i 0 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 12 h i 50 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Frankfurt na Majni?
Put odZagreb do Frankfurt na Majni pokriva 6 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixBus DACH GmbH, FlixBus Italia S.r.l., FlixTrain, FlixBus, FlixBus Polska sp. z.o.o., FlixBus RO SRL, Darojkovic Promet
Koliko puta dnevno ide autobus od Zagreb do Frankfurt na Majni?
Zagreb do Frankfurt na Majni u prosjeku ima 17 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Zagreb do Frankfurt na Majni?
Najraniji autobus od Zagreb do Frankfurt na Majni polazi na 07:15. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Zagreb do Frankfurt na Majni?
Najnoviji autobus od Zagreb do Frankfurt na Majni polazi na 22:30. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Frankfurt na Majni?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 35,09 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Zagreb do Frankfurt na Majni?
U prosjeku ima 4 veza(e) od Zagreb do Frankfurt na Majni.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Frankfurt na Majni s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Zagreb i Frankfurt na Majni je 12 h i 50 min.
Postoji li izravni autobus od Zagreb do Frankfurt na Majni?
Da, postoji direktni autobus između Zagreb i Frankfurt na Majni.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Frankfurt na Majni sautobus?
Putovanje s autobus od Zagreb do Frankfurt na Majni stvara 54.29kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Frankfurt na Majni

Povezane rute

Ostale popularne rute