Vlak Zagreb - Marseille cijene od 60,99 €

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Zagreb do Marseille s vlakom

Putovanje od Zagreb do Marseille od strane vlak je 885,25 km i traje 22 h i 28 min. Postoji 2 veza dnevno, s prvim polaskom na 14:12 i posljednjim na 19:38. Moguće je putovati od Zagreb do Marseille preko vlak za samo 60,99 € ili čak 317,90 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 60,99 €.

Najniža cijena60,99 €
Trajanje putovanja22 h i 28 min
Veza po danu2
Najniža cijena60,99 €
Najviša cijena317,90 €
Prvi odlazak14:12
Zadnji odlazak19:38
Udaljenost885,25 km
PolazakZagreb
DolazakMarseille
PrijevozniciFlixTrain, FlixBus

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Marseille

Datum polaska
ponedjeljak, 17. lip 2024.

Usporedite najbolje cijene vlak od Zagreb do Marseille.

Virail čini svaki put lakše: jedina stvar koju ćete morati učiniti je odrediti datum svog putovanja iz Zagreb u Marseille. Nakon toga, od vas će biti u mogućnosti naći savršen izbor za vaš izlet filtriranje i sortiranje rezultata po cijeni i odlaska. Virail će vas automatski preusmjeriti na web stranici davatelja biste dovršili rezervaciju.

Koja je cijena željezničke karte od Zagreb do Marseille?

Prosječna cijena željezničkih karata od Zagreb do Marseille je 165,24 €. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Zagreb do Marseille može biti oko 60,99 €.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Zagreb na Marseille?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i izdržavaju vlaka Zagreb - Marseille

Koliko dugo je potrebno da bi se Marseille vlakom?

Prvi vlak na Marseille ostavlja na 14:12, dok je posljednji na 19:38. Da biste dobili od Zagreb do Marseille vlakom, morat ćete 22 h i 28 min. U prosjeku, to traje 22 h i 28 min doći do Marseille vlakom, ali trebat će vam 20 h i 27 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 14:12, dok je posljednji ostavlja Zagreb na 19:38.

Koji stanice ne vlakovi na Marseille otići iz?

Vlakovi na Marseille mogu ostaviti s Remetinac,ZAGREB,Zagreb Zapadni kolodvor,Zagreb Glavni kolodvor,Gajnice i dolazimo na Marseille Saint-Charles,Picon Busserine,Séon-Saint-Henry,Marseille - Blancarde.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Zagreb do Marseille

Jeftine vlak karte od Zagreb do Marseille
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Marseille.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Marseille, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Marseille.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Marseille

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Zagreb do Marseille

Najjeftinije Zagreb - Marseille karte za vlak možete pronaći već za 37,66 € ako imate sreće ili 104,15 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 252,93 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Marseille vlakom

Ako putujete do Marseille vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Marseille

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrainna relaciji Zagreb - Marseille.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
Usluge prijevoznika FlixTrain, FlixBus, SNCF od Zagreb do Marseille
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Marseille s trainom
Sadržaj FlixTrain FlixBus SNCF
quiet_zone Mirna zona check cross check
wifi WiFi check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check
luggage Prtljaga check check check
accessibility Pristupačnost check cross check
food_and_drink Hrana i piće check check check
air_con Klimatizacija check check check
bicycle Bicikl check cross check
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross check

Zagreb do Marseille emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
61.97kg
Autobus
66.39kg
Let
177.05kg
Automobil
141.64kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do Marseille ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - Marseille su 61.97kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - Marseille? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - Marseille uštedjet ćete 115.08kg emisije CO2 u odnosu na let, 4.42kg u odnosu na autobus i 79.67kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do Marseille?
Karta za vlak od Zagreb do Marseille košta 165,24 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 60,99 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Marseille?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Marseille je 60,99 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Marseille ?
Udaljenost od Zagreb do Marseille je 885,25 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i Marseille?
Zagreb do Marseille je u prosjeku 22 h i 28 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 20 h i 27 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Marseille?
Put odZagreb do Marseille pokriva 2 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixTrain, FlixBus, SNCF
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do Marseille?
Zagreb do Marseille u prosjeku ima 2 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do Marseille?
Najraniji vlak od Zagreb do Marseille polazi na 14:12. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do Marseille?
Najnoviji vlak od Zagreb do Marseille polazi na 19:38. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Marseille?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 60,99 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Marseille s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i Marseille je 20 h i 27 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do Marseille?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i Marseille.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Marseille svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do Marseille stvara 61.97kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Marseille

Povezane rute

Ostale popularne rute