Vlak Zagreb - Villach cijene od 19,30 €

Početi od
19,30 €
Otkriti

Od Zagreb do Villach s vlakom

Putovanje od Zagreb do Villach od strane vlak je 185,93 km i traje 5 h i 45 min. Postoji 9 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:05 i posljednjim na 23:07. Moguće je putovati od Zagreb do Villach preko vlak za samo 19,30 € ili čak 37,70 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 19,30 €.

Najniža cijena19,30 €
Trajanje putovanja5 h i 45 min
Veza po danu9
Najniža cijena19,30 €
Najviša cijena37,70 €
Prvi odlazak07:05
Zadnji odlazak23:07
Udaljenost185,93 km
PolazakZagreb
DolazakVillach
PrijevozniciDB - Regionalbahn, ÖBB

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Villach

Datum polaska
ponedjeljak, 11. pro 2023.

Usporedite najbolje cijene vlak od Zagreb do Villach.

Virail pronalazi ponude od mnogo željezničkih kompanija u Europi i ostatku svijeta. Na primjer, to vam pokazuje moguće željezničke veze sa Zagreb na Villach nudi .

Koliko su karte za vlak iz Zagreb na Villach?

Prosječna cijena željezničkih karata od Zagreb do Villach je 26,43 €. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Zagreb do Villach može biti oko 19,30 €.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Zagreb na Villach?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s , služeći željezničke put između Zagreb y i Villach.

Koliko dugo je potrebno da bi se Villach vlakom?

Vlakovi trčanje između Zagreb Villach uzeti 5 h i 45 min. Prvi vlak polazi u 07:05, a posljednja je u 23:07 Uz najbrže veze što će biti u Villach u 4 h i 2 min, ali u prosjeku je potrebno 5 h i 45 min. Prvi vlak na čelu s Villach je na 07:05, a posljednji ostavlja Zagreb na 23:07.

Koji stanice su služili u vlakovima koji putuju od Zagreb do Villach?

Možete uzeti vlak za Villach na , koja stiže u .

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Zagreb do Villach

Jeftine vlak karte od Zagreb do Villach
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Villach.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Villach, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Villach.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Villach

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 19,30 € do 36,70 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 47% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Zagreb do Villach

Najjeftinije Zagreb - Villach karte za vlak možete pronaći već za 21,76 € ako imate sreće ili 27,53 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 33,95 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Villach vlakom

Ako putujete do Villach vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Vlakovi Eurocity (EC) posebno su dizajnirani za putovanja na kratkim i dugim udaljenostima, povezujući velike gradove u raznim europskim zemljama kao dio opsežnih međunarodnih željezničkih usluga. Vlakovima Eurocity (EC) upravlja niz nacionalnih željezničkih kompanija diljem Europe, uključujući Deutsche Bahn (Njemačka), SNCF (Francuska), Trenitalia (Italija), SBB (Švicarska) i ÖBB (Austrija). Usluga Eurocity (EC) nudi redovite rasporede i praktične veze između istaknutih gradova poput Pariza, Berlina, Milana i Beča.

ÖBB je kratica za Österreichische Bundesbahnen, što je Austrijska savezna željeznica. ÖBB pruža usluge putničkog vlaka diljem Austrije i šire, s vezama sa susjednim zemljama kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka. ÖBB je poznat po visokokvalitetnoj usluzi, modernim vlakovima i razgranatoj željezničkoj mreži.

Regionalbahn je vrsta željezničke usluge u Njemačkoj koja prometuje na regionalnim rutama, povezujući manja mjesta i gradove s većima. Ti su vlakovi obično sporiji od međugradskih vlakova, ali se više zaustavljaju i pristupačniji su. Vlakovima Regionalbahn upravljaju različite tvrtke, uključujući Deutsche Bahn, a nude jednodnevne i višednevne karte. Vlakove često koriste putnici i turisti koji žele istražiti prirodu i manje gradove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Villach

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCityna relaciji Zagreb - Villach.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn postupno dodaje besplatni WiFi u svoje EC vlakove.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi imaju nedavno ažurirane vagone opremljene električnim utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove DB Eurocity možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba mobilnosti pomaže pri ukrcaju, iskrcaju i prijelazu na vlak. Osim toga, osoblje je spremno odgovoriti na sve upite ili pružiti podršku kako bi se osiguralo nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U EC vlakovima ručajte u restoranu ili na brzinu nešto prezalogajite u bistrou. Putnici prve klase dobivaju besplatne obroke na svom sjedištu. DB nudi raznolike opcije lokalne hrane, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
air_con Klimatizacija open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi sada se mogu pohvaliti moderniziranim vagonima s klima uređajima.
Usluge prijevoznika DB - Regionalbahn, ÖBB, EuroCity od Zagreb do Villach
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Villach s trainom
Sadržaj DB - Regionalbahn ÖBB EuroCity EuroNight
quiet_zone Mirna zona check check check check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check
luggage Prtljaga check check check cross
accessibility Pristupačnost check check check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check
air_con Klimatizacija check check check check
bicycle Bicikl check check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check check

Zagreb do Villach emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
13.01kg
Autobus
13.94kg
Let
37.19kg
Automobil
29.75kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do Villach ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - Villach su 13.01kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - Villach? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - Villach uštedjet ćete 24.18kg emisije CO2 u odnosu na let, 0.93kg u odnosu na autobus i 16.74kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do Villach?
Karta za vlak od Zagreb do Villach košta 26,43 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 19,30 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Villach?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Villach je 19,30 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Villach ?
Udaljenost od Zagreb do Villach je 185,93 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i Villach?
Zagreb do Villach je u prosjeku 5 h i 45 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 4 h i 2 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Villach?
Put odZagreb do Villach pokriva 3 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - Regionalbahn, ÖBB, EuroCity, EuroNight
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do Villach?
Zagreb do Villach u prosjeku ima 9 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do Villach?
Najraniji vlak od Zagreb do Villach polazi na 07:05. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do Villach?
Najnoviji vlak od Zagreb do Villach polazi na 23:07. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Villach?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 19,30 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Zagreb do Villach?
U prosjeku ima 3 veza(e) od Zagreb do Villach.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Villach s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i Villach je 4 h i 2 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do Villach?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i Villach.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Villach svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do Villach stvara 13.01kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Villach

Povezane rute

Ostale popularne rute