Pronađite vlak od Zagreb do Županja

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 128,90 kn
Trajanje putovanja 19 h 13 min
Veza dnevno 41
Prvi polazak 02:21
Posljednji polazak 00:34
Razdaljina 227 km

Usporedite najbolje cijene vlak od Zagreb do Županja.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Zagreb do Županja u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Županja. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Zagreb u Županja, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko su karte za vlak iz Zagreb na Županja?

Prosječna cijena željezničkih karata od Zagreb do Županja je 134,49 kn. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Zagreb do Županja može biti oko 128,90 kn.

Koje tvrtke putovati od Zagreb do Županja vlakom?

Da biste dobili na Županja vlakom, možete se osloniti na HZPP, samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Vlakovi od Zagreb do Županja

Koliko dugo će vas odvesti od Zagreb do Županja vlakom i kada su vlakovi otišli?

Uz najbrže veze što će biti u Županja u 4 h 11 min, ali u prosjeku je potrebno 19 h 13 min. Prvi vlak na čelu s Županja je na 02:21, a posljednji ostavlja Zagreb na 00:34.

Koji stanice ne vlakovi na Županja otići iz?

Vlakovi Županja ostaviti Zagreb Zagreb Zap. kol., Zagreb Glavni Kol., Zagreb Klara i dolazimo u Županja.

Ponekad je moguće dobiti jeftinije rješenje koje imaju pogled na ograničenim ponuda ili na vjernost programa koja je dostupna na web stranicama poduzeća.

Za kratke udaljenosti kao što je između Zagreb i Županja, autobusi i carpooling su dobra alternativa za vlak, zahvaljujući svojim niskim troškovima. Također, autobusi imaju prednost za dobivanje najmanjih gradova u kojima nema željezničke stanice.