Vlak Zagreb - Prag cijene od 28,90 €

25/05/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Više
Više
Više

Od Zagreb do Prag s vlakom

Putovanje od Zagreb do Prag od strane vlak je 489,67 km i traje 14 h i 4 min. Postoji 1 veza dnevno, s prvim polaskom na 17:51 i posljednjim na 19:51. Moguće je putovati od Zagreb do Prag preko vlak za samo 28,90 € ili čak 351,60 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 28,90 €.

Najniža cijena28,90 €
Trajanje putovanja14 h i 4 min
Veza po danu1
Najniža cijena28,90 €
Najviša cijena351,60 €
Prvi odlazak17:51
Zadnji odlazak19:51
Udaljenost489,67 km
PolazakZagreb
DolazakPrag
PrijevozniciRegioJet

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Prague

Datum polaska
subota, 25. svi 2024.

Najbolje ponude za vlak od Zagreb do Prag na virail.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Zagreb do Prag u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Prag. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Zagreb u Prag, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je cijena željezničke karte od Zagreb do Prag?

Prosječna cijena željezničkih karata od Zagreb do Prag je 63,40 €. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Zagreb do Prag može biti oko 28,90 €.

Koje tvrtke putovati od Zagreb do Prag vlakom?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći , pružajući željezničke veze između Zagreb i Prag.

Koliko je sati vlakove na Prag dopust i koliko dugo je putovanje?

Vlakovi trčanje između Zagreb Prag uzeti 14 h i 4 min. Prvi vlak polazi u 17:51, a posljednja je u 19:51 Prvi vlak na Prag ostavlja na 19:51, dok je posljednji na 19:51. U prosjeku, putovanje traje 14 h i 4 min, ali s najbrže veze što će biti u Prag u 14 h i 0 min.

Koji stanice ne vlakovi na Prag otići iz?

Možete uzeti vlak za Prag na Gajnice,Zagreb Zapadni kolodvor,Zagreb Glavni kolodvor,Remetinac,ZAGREB, koja stiže u Praha-Vysochany,Prague, Hlavni nadrazi,Praha Masarykovo nadrazi,Ruzyne International Airport,Prague (Černý Most),Praha Holesovice,Praha Liben,Prague - Zličín,Prague UAN Florenc.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Zagreb do Prague

Jeftine vlak karte od Zagreb do Prag
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Prag.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Prag, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Prag.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Prague

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 41,90 € do 80,10 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 48% na svom putovanju!

Pronađite najbolji dan za putovanje do Prag vlakom

Ako putujete do Prag vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Usluge prijevoznika RegioJet od Zagreb do Prag
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Prag s trainom
Sadržaj RegioJet
quiet_zone Mirna zona check
wifi WiFi check
power_sockets Strujne utičnice check
luggage Prtljaga check
accessibility Pristupačnost check
food_and_drink Hrana i piće check
air_con Klimatizacija check
bicycle Bicikl check

Zagreb do Prag emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
34.28kg
Autobus
36.73kg
Let
97.93kg
Automobil
78.35kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do Prag ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - Prag su 34.28kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - Prag? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - Prag uštedjet ćete 63.65kg emisije CO2 u odnosu na let, 2.45kg u odnosu na autobus i 44.07kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do Prag?
Karta za vlak od Zagreb do Prag košta 63,40 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 28,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Prag?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Prag je 28,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Prag ?
Udaljenost od Zagreb do Prag je 489,67 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i Prag?
Zagreb do Prag je u prosjeku 14 h i 4 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 14 h i 0 min.
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do Prag?
Zagreb do Prag u prosjeku ima 1 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do Prag?
Najraniji vlak od Zagreb do Prag polazi na 17:51. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do Prag?
Najnoviji vlak od Zagreb do Prag polazi na 19:51. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Prag?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 28,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Zagreb do Prag?
U prosjeku ima 1 veza(e) od Zagreb do Prag.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Prag s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i Prag je 14 h i 0 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do Prag?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i Prag.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Prag svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do Prag stvara 34.28kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Prag

Povezane rute

Ostale popularne rute