Vlak Zagreb - Dortmund cijene od 46,49€

Početi od
46,49€
Otkriti

Od Zagreb do Dortmund s vlakom

Putovanje od Zagreb do Dortmund od strane vlak je 889,1 km i traje 14 h 58 min. Postoji 49 veza dnevno, s prvim polaskom na 05:21 i posljednjim na 00:35. Moguće je putovati od Zagreb do Dortmund preko vlak za samo 46,49€ ili čak 268,85€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 46,49€.

Najbolja cijena 46,49€
Trajanje putovanja 14 h 58 min
Veza po danu 49
Najniža cijena 46,49€
Najviša cijena 268,85€
Prvi odlazak 05:21
Zadnji odlazak 00:35
Udaljenost 889,1 km
Polazak Zagreb
Dolazak Dortmund
Prijevoznici Railjet, Eurobahn,

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Dortmund

  Sep 21
  77,98€
  23°
  Sep 22
  49,98€
  27°
  Sep 23
  46,49€
  25°
  Sep 24
  54,40€
  18°
  Sep 25
  69,90€
  15°
  Sep 26
  Više
  20°
  Sep 27
  55,90€
  22°
  Sep 28
  56,98€
  24°
  Sep 29
  74,98€
  23°
  Sep 30
  Više
  23°
  Oct 01
  Više
  25°
  Oct 02
  Više
  21°
  Oct 03
  Više
  19°
  Oct 04
  49,90€
  20°
  Oct 05
  Više
  23°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
23°

Usporedite najbolje cijene vlak od Zagreb do Dortmund.

Virail pronalazi ponude od mnogo željezničkih kompanija u Europi i ostatku svijeta. Na primjer, to vam pokazuje moguće željezničke veze sa Zagreb na Dortmund nudi Sbb, Deutsche Bahn, Bahn.

Koliko su niske cijene karte za vlak od Zagreb do Dortmund?

U prosjeku, vlak ulaznice iz Zagreb na Dortmund troškova 78,13€, ali ako možete rezervirati unaprijed, ili odabrati manje popularne datume i vremena, možete pronaći jeftini karte za vlak iz 37,90€.

Koje tvrtke služe rutu od Zagreb do Dortmund?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći Sbb, Deutsche Bahn, Bahn, pružajući željezničke veze između Zagreb i Dortmund.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Zagreb do Dortmund

 
Sep 21
četvrtak
23°
77,98€
69,99€
Više
Sep 22
petak
27°
49,98€
49,99€
61€
Sep 23
subota
25°
46,49€
49,46€
97,03€
Sep 24
nedjelja
18°
54,40€
49,47€
52,13€
Sep 25
ponedjeljak
15°
69,90€
49,99€
Više
Sep 26
utorak
20°
Više
47,30€
Više
Sep 27
srijeda
22°
55,90€
44,62€
Više
Jeftine karte od Zagreb do Dortmund
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Dortmund.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Dortmund, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Dortmund.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Dortmund

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 40€ do 120€, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 67% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Zagreb do Dortmund

Najjeftinije Zagreb - Dortmund karte za vlak možete pronaći već za 63€ ako imate sreće ili 90€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 111€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Dortmund vlakom

Ako putujete do Dortmund vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Bayerische Regiobahn (BRB) je regionalna željeznička kompanija sa sjedištem u Bavarskoj, Njemačka. Obavlja putničke usluge na nekoliko linija u regiji, uključujući liniju München-Augsburg, liniju München-Landshut-Regensburg i liniju München-Mühldorf-Simbach. BRB je osnovan 2008. kao podružnica tvrtke Transdev Njemačka i od tada je postao glavni igrač na bavarskom željezničkom tržištu. Tvrtka upravlja flotom modernih vlakova, uključujući električne vagone i dizelske vagone, a ima reputaciju pružatelja pouzdanih i učinkovitih usluga svojim klijentima. BRB je predan održivom prijevozu i proveo je brojne mjere za smanjenje svog utjecaja na okoliš.

Eurobahn je privatna željeznička kompanija koja posluje u Njemačkoj. Osnovan je 1998. godine i nudi regionalne i prigradske željezničke usluge u regiji Sjeverna Rajna-Vestfalija. Eurobahn radi na nekoliko linija, uključujući S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 i RB 52. Tvrtka je poznata po svojim modernim vlakovima i visokokvalitetnoj usluzi, uključujući besplatni Wi-Fi i klimatizaciju. Eurobahn je predan održivosti i proveo je nekoliko mjera za smanjenje svog utjecaja na okoliš, poput korištenja energetski učinkovitih vlakova i promicanja javnog prijevoza kao alternative vožnji.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

HLB Hessenbahn je njemačka željeznička kompanija koja upravlja regionalnim putničkim vlakovima u pokrajini Hesse. Tvrtka je osnovana 2005. godine i podružnica je HLB Basis AG. HLB Hessenbahn posluje na nekoliko linija u regiji, uključujući željeznicu Frankfurt-Königstein, željeznicu Taunus i željeznicu Main-Lahn. Tvrtka također upravlja Frankfurt Airport Expressom, koji omogućuje izravne veze između zračne luke Frankfurt i nekoliko gradova u regiji. HLB Hessenbahn predan je pružanju sigurnih, pouzdanih i ekološki prihvatljivih usluga prijevoza svojim putnicima.

National Express je britanska multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusnim i željezničkim uslugama u Velikoj Britaniji, Europi, Sjevernoj Africi i Sjevernoj Americi. Tvrtka je osnovana 1972. godine i ima sjedište u Birminghamu, UK. National Express upravlja flotom od preko 1600 autobusa koji opslužuju preko 900 odredišta diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Tvrtka također upravlja željezničkim uslugama u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući franšizu East Anglia.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Dortmund

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, FlixTrain i Railjetna relaciji Zagreb - Dortmund.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika Railjet, Eurobahn i EuroNight od Zagreb do Dortmund
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Dortmund s vlakom
Sadržaj Railjet Eurobahn EuroNight National Express HLB Hessenbahn EuroCity FlixBus DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express FlixTrain Bayerische Regiobahn DB - Intercity DB - Regionalbahn
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon

Zagreb do Dortmund emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
6.2kg
Autobus
41.1kg
Let
1,642.2kg
Automobil
158.4kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do Dortmund ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - Dortmund su 6.2kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - Dortmund? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - Dortmund uštedjet ćete 1,636.0kg emisije CO2 u odnosu na let, 34.9kg u odnosu na autobus i 152.2kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do Dortmund?
Karta za vlak od Zagreb do Dortmund košta 93,50€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 46,49€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Dortmund?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Dortmund je 46,49€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Dortmund ?
Udaljenost od Zagreb do Dortmund je 889,1 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i Dortmund?
Zagreb do Dortmund je u prosjeku 18 h 14 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 14 h 58 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Dortmund?
Put odZagreb do Dortmund pokriva 14 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Railjet, Eurobahn, EuroNight, ÖBB - Railjet Xpress, National Express, HLB Hessenbahn, EuroCity, FlixBus, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express, FlixTrain, Bayerische Regiobahn, DB - Intercity, DB - Regionalbahn
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do Dortmund?
Zagreb do Dortmund u prosjeku ima 49 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do Dortmund?
Najraniji vlak od Zagreb do Dortmund polazi na 05:21. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do Dortmund?
Najnoviji vlak od Zagreb do Dortmund polazi na 00:35. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Dortmund?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 46,49€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Zagreb do Dortmund?
Postoje 3 postaje(e) s kojih možete krenuti s Zagreb da biste otišli na Dortmund. Možete ići s Zagreb, Bus Station, Glavni Kolodvor, Zagreb Zapadni Kolodvor i možete stići na Dortmund Hbf, Dortmund-derne, Dortmund-aplerbeck Süd.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Dortmund s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i Dortmund je 14 h 58 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do Dortmund?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i Dortmund.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Dortmund svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do Dortmund stvara 6.2kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Dortmund

Povezane rute

Ostale popularne rute