Vlak Zagreb - München cijene od 24,90 €

25/05/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

55,90 €
49,90 €
49,90 €

Od Zagreb do München s vlakom

Putovanje od Zagreb do München od strane vlak je 422,6 km i traje 9 h i 20 min. Postoji 9 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:05 i posljednjim na 22:53. Moguće je putovati od Zagreb do München preko vlak za samo 24,90 € ili čak 131,80 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 24,90 €.

Najniža cijena24,90 €
Trajanje putovanja9 h i 20 min
Veza po danu9
Najniža cijena24,90 €
Najviša cijena131,80 €
Prvi odlazak07:05
Zadnji odlazak22:53
Udaljenost422,6 km
PolazakZagreb
DolazakMünchen
PrijevozniciÖBB, EuroNightViše

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Munich

Datum polaska
subota, 25. svi 2024.

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Zagreb do München.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za München?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Zagreb do München od 24,90 €. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 80,37 €.

Koje tvrtke putovati od Zagreb do München vlakom?

Da biste dobili na München vlakom, možete se osloniti na , samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Koliko dugo će vas odvesti od Zagreb do München vlakom i kada su vlakovi otišli?

Prvi vlak na München ostavlja na 07:05, dok je posljednji na 22:53. Da biste dobili od Zagreb do München vlakom, morat ćete 9 h i 20 min. Uz najbrže veze što će biti u München u 8 h i 36 min, ali u prosjeku je potrebno 9 h i 20 min. Prvi vlak na čelu s München je na 07:05, a posljednji ostavlja Zagreb na 22:53.

U kojem stanice možete uzeti vlak za München i gdje će vam stići?

Vlakovi na München mogu ostaviti s Zagreb Zapadni kolodvor,Gajnice,Remetinac,Zagreb Glavni kolodvor,ZAGREB i dolazimo na Blumenstraße, München,Hauptbahnhof Seidlstraße, München,Hopfenstraße, München.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Zagreb do Munich

Jeftine vlak karte od Zagreb do München
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do München.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do München, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do München.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Munich

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 31,24 € do 59,24 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 47% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Zagreb do München

Najjeftinije Zagreb - München karte za vlak možete pronaći već za 37,89 € ako imate sreće ili 50,72 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 68,97 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do München vlakom

Ako putujete do München vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

Vlakovi Eurocity (EC) posebno su dizajnirani za putovanja na kratkim i dugim udaljenostima, povezujući velike gradove u raznim europskim zemljama kao dio opsežnih međunarodnih željezničkih usluga. Vlakovima Eurocity (EC) upravlja niz nacionalnih željezničkih kompanija diljem Europe, uključujući Deutsche Bahn (Njemačka), SNCF (Francuska), Trenitalia (Italija), SBB (Švicarska) i ÖBB (Austrija). Usluga Eurocity (EC) nudi redovite rasporede i praktične veze između istaknutih gradova poput Pariza, Berlina, Milana i Beča.

ÖBB je kratica za Österreichische Bundesbahnen, što je Austrijska savezna željeznica. ÖBB pruža usluge putničkog vlaka diljem Austrije i šire, s vezama sa susjednim zemljama kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka. ÖBB je poznat po visokokvalitetnoj usluzi, modernim vlakovima i razgranatoj željezničkoj mreži.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Regionalbahn je vrsta željezničke usluge u Njemačkoj koja prometuje na regionalnim rutama, povezujući manja mjesta i gradove s većima. Ti su vlakovi obično sporiji od međugradskih vlakova, ali se više zaustavljaju i pristupačniji su. Vlakovima Regionalbahn upravljaju različite tvrtke, uključujući Deutsche Bahn, a nude jednodnevne i višednevne karte. Vlakove često koriste putnici i turisti koji žele istražiti prirodu i manje gradove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - München

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity i Railjetna relaciji Zagreb - München.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn postupno dodaje besplatni WiFi u svoje EC vlakove.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi imaju nedavno ažurirane vagone opremljene električnim utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove DB Eurocity možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba mobilnosti pomaže pri ukrcaju, iskrcaju i prijelazu na vlak. Osim toga, osoblje je spremno odgovoriti na sve upite ili pružiti podršku kako bi se osiguralo nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U EC vlakovima ručajte u restoranu ili na brzinu nešto prezalogajite u bistrou. Putnici prve klase dobivaju besplatne obroke na svom sjedištu. DB nudi raznolike opcije lokalne hrane, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
air_con Klimatizacija open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi sada se mogu pohvaliti moderniziranim vagonima s klima uređajima.
wifi WiFi open icon close icon
Bez obzira na klasu, očekujte udobne pogodnosti, uključujući besplatan WiFi.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Railjet nudi tihe zone za mirno putovanje. Za udobnost svih, molimo vas da održavate tišinu u ovim područjima za 1. i 2. razred.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Svako sjedalo opremljeno je utičnicom za struju, pogodnom i za punjenje baterija za invalidska kolica.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete Railetom, niste ograničeni određenim ograničenjem prtljage. Međutim, morate osigurati da vaša torba stane u policu iznad glave ili u predviđene prostore za prtljagu u vlaku.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Prostori prilagođeni osobama u invalidskim kolicima prisutni su u vlakovima Regiojet.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Uživajte u raznim grickalicama i pićima na brodu. Cijeli jelovnik potražite u aplikaciji Regiojet. Svaki putnik dobiva besplatnu bocu vode, a ako ste u Relax ili Business klasi, uživajte u besplatnoj talijanskoj kavi ili čaju od mente.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Railjet vlakovi opremljeni su klima uređajima za vašu udobnost.
bicycle Bicikl open icon close icon
U većini ÖBB vlakova možete s posebnom kartom za bicikl, koja iznosi 10% redovne karte ili najmanje 2 € za drugi razred. Doplate za bicikle u vlaku Railjet variraju, stoga provjerite njihov vozni red. Jedan bicikl po osobi, a ako se radi o e-biciklu, provjerite je li baterija napunjena jer punjenje na vozilu nije dostupno. Za praktičnost unutar Austrije postoji usluga prijevoza bicikala od vrata do vrata.
Usluge prijevoznika ÖBB, EuroNight, EuroCity od Zagreb do München
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do München s trainom
Sadržaj ÖBB EuroNight EuroCity Railjet DB - Regionalbahn Bayerische Regiobahn
quiet_zone Mirna zona check check check check check check
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check
luggage Prtljaga check cross check check check cross
accessibility Pristupačnost check check check check check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check
air_con Klimatizacija check check check check check check
bicycle Bicikl check check check check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check check check check

Zagreb do München emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
29.58kg
Autobus
31.69kg
Let
84.52kg
Automobil
67.62kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do München ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - München su 29.58kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - München? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - München uštedjet ćete 54.94kg emisije CO2 u odnosu na let, 2.11kg u odnosu na autobus i 38.04kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do München?
Karta za vlak od Zagreb do München košta 80,37 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 24,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do München?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do München je 24,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i München ?
Udaljenost od Zagreb do München je 422,6 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i München?
Zagreb do München je u prosjeku 9 h i 20 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 8 h i 36 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do München?
Put odZagreb do München pokriva 6 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: ÖBB, EuroNight, EuroCity, Railjet, ÖBB - Railjet Xpress, DB - Regionalbahn, Bayerische Regiobahn
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do München?
Zagreb do München u prosjeku ima 9 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do München?
Najraniji vlak od Zagreb do München polazi na 07:05. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do München?
Najnoviji vlak od Zagreb do München polazi na 22:53. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do München?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 24,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Zagreb do München?
U prosjeku ima 1 veza(e) od Zagreb do München.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i München s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i München je 8 h i 36 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do München?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i München.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do München svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do München stvara 29.58kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do München

Povezane rute

Ostale popularne rute