Vlak Kolobrzeg - Krakov cijene od 29,20 €

Početi od
29,20 €
Otkriti

Od Kolobrzeg do Krakov s vlakom

Putovanje od Kolobrzeg do Krakov od strane vlak je 545,93 km i traje 10 h i 2 min. Postoji 36 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:35 i posljednjim na 19:40. Moguće je putovati od Kolobrzeg do Krakov preko vlak za samo 29,20 € ili čak 130,10 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 29,20 €.

Najniža cijena29,20 €
Trajanje putovanja10 h i 2 min
Veza po danu36
Najniža cijena29,20 €
Najviša cijena130,10 €
Prvi odlazak00:35
Zadnji odlazak19:40
Udaljenost545,93 km
PolazakKolobrzeg
DolazakKrakov
PrijevozniciBayerische Regiobahn, DB - RegionalbahnViše

Vremena polaska Vlaka od Kołobrzeg do Kraków

Datum polaska
ponedjeljak, 11. pro 2023.

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Kolobrzeg do Krakov.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za Krakov?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Kolobrzeg do Krakov od 29,20 €. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 72,31 €.

Koje tvrtke putovati od Kolobrzeg do Krakov vlakom?

Da biste dobili na Krakov vlakom, možete se osloniti na , samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Koliko dugo će vas odvesti od Kolobrzeg do Krakov vlakom i kada su vlakovi otišli?

Prvi vlak na Krakov ostavlja na 00:35, dok je posljednji na 19:40. Da biste dobili od Kolobrzeg do Krakov vlakom, morat ćete 10 h i 2 min. Uz najbrže veze što će biti u Krakov u 8 h i 36 min, ali u prosjeku je potrebno 10 h i 2 min. Prvi vlak na čelu s Krakov je na 00:35, a posljednji ostavlja Kolobrzeg na 19:40.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Krakov i gdje će vam stići?

Vlakovi na Krakov mogu ostaviti s i dolazimo na .

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Kołobrzeg do Kraków

Jeftine vlak karte od Kolobrzeg do Krakov
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Kolobrzeg do Krakov.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Kolobrzeg do Krakov, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Kolobrzeg do Krakov.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Kołobrzeg do Kraków

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 40,70 € do 73,38 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 45% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Kolobrzeg do Krakov

Najjeftinije Kolobrzeg - Krakov karte za vlak možete pronaći već za 51,75 € ako imate sreće ili 67,62 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 107,16 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Krakov vlakom

Ako putujete do Krakov vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Bayerische Regiobahn (BRB) je regionalna željeznička kompanija sa sjedištem u Bavarskoj, Njemačka. Obavlja putničke usluge na nekoliko linija u regiji, uključujući liniju München-Augsburg, liniju München-Landshut-Regensburg i liniju München-Mühldorf-Simbach. BRB je osnovan 2008. kao podružnica tvrtke Transdev Njemačka i od tada je postao glavni igrač na bavarskom željezničkom tržištu. Tvrtka upravlja flotom modernih vlakova, uključujući električne vagone i dizelske vagone, a ima reputaciju pružatelja pouzdanih i učinkovitih usluga svojim klijentima. BRB je predan održivom prijevozu i proveo je brojne mjere za smanjenje svog utjecaja na okoliš.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

Vlakovi Eurocity (EC) posebno su dizajnirani za putovanja na kratkim i dugim udaljenostima, povezujući velike gradove u raznim europskim zemljama kao dio opsežnih međunarodnih željezničkih usluga. Vlakovima Eurocity (EC) upravlja niz nacionalnih željezničkih kompanija diljem Europe, uključujući Deutsche Bahn (Njemačka), SNCF (Francuska), Trenitalia (Italija), SBB (Švicarska) i ÖBB (Austrija). Usluga Eurocity (EC) nudi redovite rasporede i praktične veze između istaknutih gradova poput Pariza, Berlina, Milana i Beča.

ÖBB je kratica za Österreichische Bundesbahnen, što je Austrijska savezna željeznica. ÖBB pruža usluge putničkog vlaka diljem Austrije i šire, s vezama sa susjednim zemljama kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka. ÖBB je poznat po visokokvalitetnoj usluzi, modernim vlakovima i razgranatoj željezničkoj mreži.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Regionalbahn je vrsta željezničke usluge u Njemačkoj koja prometuje na regionalnim rutama, povezujući manja mjesta i gradove s većima. Ti su vlakovi obično sporiji od međugradskih vlakova, ali se više zaustavljaju i pristupačniji su. Vlakovima Regionalbahn upravljaju različite tvrtke, uključujući Deutsche Bahn, a nude jednodnevne i višednevne karte. Vlakove često koriste putnici i turisti koji žele istražiti prirodu i manje gradove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Kolobrzeg - Krakov

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, Railjet i DB - InterCity Express (ICE)na relaciji Kolobrzeg - Krakov.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn postupno dodaje besplatni WiFi u svoje EC vlakove.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi imaju nedavno ažurirane vagone opremljene električnim utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove DB Eurocity možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba mobilnosti pomaže pri ukrcaju, iskrcaju i prijelazu na vlak. Osim toga, osoblje je spremno odgovoriti na sve upite ili pružiti podršku kako bi se osiguralo nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U EC vlakovima ručajte u restoranu ili na brzinu nešto prezalogajite u bistrou. Putnici prve klase dobivaju besplatne obroke na svom sjedištu. DB nudi raznolike opcije lokalne hrane, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
air_con Klimatizacija open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi sada se mogu pohvaliti moderniziranim vagonima s klima uređajima.
wifi WiFi open icon close icon
Bez obzira na klasu, očekujte udobne pogodnosti, uključujući besplatan WiFi.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Railjet nudi tihe zone za mirno putovanje. Za udobnost svih, molimo vas da održavate tišinu u ovim područjima za 1. i 2. razred.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Svako sjedalo opremljeno je utičnicom za struju, pogodnom i za punjenje baterija za invalidska kolica.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete Railetom, niste ograničeni određenim ograničenjem prtljage. Međutim, morate osigurati da vaša torba stane u policu iznad glave ili u predviđene prostore za prtljagu u vlaku.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Prostori prilagođeni osobama u invalidskim kolicima prisutni su u vlakovima Regiojet.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Uživajte u raznim grickalicama i pićima na brodu. Cijeli jelovnik potražite u aplikaciji Regiojet. Svaki putnik dobiva besplatnu bocu vode, a ako ste u Relax ili Business klasi, uživajte u besplatnoj talijanskoj kavi ili čaju od mente.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Railjet vlakovi opremljeni su klima uređajima za vašu udobnost.
bicycle Bicikl open icon close icon
U većini ÖBB vlakova možete s posebnom kartom za bicikl, koja iznosi 10% redovne karte ili najmanje 2 € za drugi razred. Doplate za bicikle u vlaku Railjet variraju, stoga provjerite njihov vozni red. Jedan bicikl po osobi, a ako se radi o e-biciklu, provjerite je li baterija napunjena jer punjenje na vozilu nije dostupno. Za praktičnost unutar Austrije postoji usluga prijevoza bicikala od vrata do vrata.
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
Usluge prijevoznika Bayerische Regiobahn, DB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE) od Kolobrzeg do Krakov
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Kolobrzeg do Krakov s trainom
Sadržaj Bayerische Regiobahn DB - Regionalbahn DB - InterCity Express (ICE) ÖBB EuroNight Railjet EuroCity
quiet_zone Mirna zona check check check check check check check
wifi WiFi check check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check check
accessibility Pristupačnost check check check check check check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check check
air_con Klimatizacija check check check check check check check
bicycle Bicikl check check check check check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check check check check check
luggage Prtljaga cross check check check cross check check

Kolobrzeg do Krakov emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
38.22kg
Autobus
40.94kg
Let
109.19kg
Automobil
87.35kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Kolobrzeg do Krakov ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Kolobrzeg - Krakov su 38.22kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Kolobrzeg - Krakov? Putovanjem vlakom na linijiKolobrzeg - Krakov uštedjet ćete 70.97kg emisije CO2 u odnosu na let, 2.72kg u odnosu na autobus i 49.13kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Kolobrzeg do Krakov?
Karta za vlak od Kolobrzeg do Krakov košta 72,31 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 29,20 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Kolobrzeg do Krakov?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Kolobrzeg do Krakov je 29,20 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Kolobrzeg i Krakov ?
Udaljenost od Kolobrzeg do Krakov je 545,93 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Kolobrzeg i Krakov?
Kolobrzeg do Krakov je u prosjeku 10 h i 2 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 8 h i 36 min.
Koji prijevoznici voze od Kolobrzeg do Krakov?
Put odKolobrzeg do Krakov pokriva 7 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Bayerische Regiobahn, DB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE), ÖBB, EuroNight, Railjet, EuroCity, ÖBB - Railjet Xpress
Koliko puta dnevno ide vlak od Kolobrzeg do Krakov?
Kolobrzeg do Krakov u prosjeku ima 36 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Kolobrzeg do Krakov?
Najraniji vlak od Kolobrzeg do Krakov polazi na 00:35. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Kolobrzeg do Krakov?
Najnoviji vlak od Kolobrzeg do Krakov polazi na 19:40. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Kolobrzeg do Krakov?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 29,20 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Kolobrzeg do Krakov?
U prosjeku ima 2 veza(e) od Kolobrzeg do Krakov.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Kolobrzeg i Krakov s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Kolobrzeg i Krakov je 8 h i 36 min.
Postoji li izravni vlak od Kolobrzeg do Krakov?
Da, postoji direktni vlak između Kolobrzeg i Krakov.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Kolobrzeg do Krakov svlak?
Putovanje s vlak od Kolobrzeg do Krakov stvara 38.22kg emisije CO2.

Idi lokalno s Kolobrzeg

Popularne rute

Vikend izleti s Kolobrzeg

Međunarodne rute s Kolobrzeg i obližnjih područja

Ostala odredišta s Kolobrzeg

Glavne rute do Krakov

Povezane rute

Ostale popularne rute