Vlak Zagreb - Budimpešta cijene od 10,49 €

17/07/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Zagreb do Budimpešta s vlakom

Putovanje od Zagreb do Budimpešta od strane vlak je 299,72 km i traje 7 h i 23 min. Postoji 9 veza dnevno, s prvim polaskom na 05:30 i posljednjim na 14:16. Moguće je putovati od Zagreb do Budimpešta preko vlak za samo 10,49 € ili čak 41,39 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 10,49 €.

Najniža cijena10,49 €
Trajanje putovanja7 h i 23 min
Veza po danu9
Najniža cijena10,49 €
Najviša cijena41,39 €
Prvi odlazak05:30
Zadnji odlazak14:16
Udaljenost299,72 km
PolazakZagreb
DolazakBudimpešta
PrijevozniciFlixTrain, FlixBus

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Budimpešta

Datum polaska
srijeda, 17. srp 2024.

Najbolje ponude za vlak od Zagreb do Budimpešta na virail.

Pronalaženje savršen vezu vlakom nikad nije bilo tako lako: zahvaljujući virail, od vas će biti u mogućnosti usporediti stotine ponuda u isto vrijeme samo umetanjem datum svog putovanja. Kroz cijena i odlaska filtera, imat ćete mogućnost ograničiti rezultate i pronaći savršeno rješenje. Rezervacija se odvija na internetskoj stranici davatelja, u koju će biti automatski preusmjereni.

Koliko su karte za vlak iz Zagreb na Budimpešta?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Zagreb do Budimpešta i samo 10,49 €, dok je prosječna cijena 25,45 €.

Koje tvrtke putovati od Zagreb do Budimpešta vlakom?

Da biste dobili na Budimpešta vlakom, možete se osloniti na , samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Koliko dugo je potrebno da bi se Budimpešta vlakom?

Vlakovi trčanje između Zagreb Budimpešta uzeti 7 h i 23 min. Prvi vlak polazi u 05:30, a posljednja je u 14:16 Uz najbrže veze što će biti u Budimpešta u 6 h i 20 min, ali u prosjeku je potrebno 7 h i 23 min. Prvi vlak na čelu s Budimpešta je na 05:30, a posljednji ostavlja Zagreb na 14:16.

Koji stanice ne vlakovi na Budimpešta otići iz?

Možete uzeti vlak za Budimpešta na Zagreb Zapadni kolodvor,Remetinac,Zagreb Glavni kolodvor,Gajnice,ZAGREB, koja stiže u Budapest Népliget M,Budapest Deli,Budapeszt,Budapest, Déli Pályaudvar,Budapest Airport (BUD),Budapest Kelenfold,Budapest Keleti Pu,BUDAPEST - Nyugati.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Zagreb do Budimpešta

Jeftine vlak karte od Zagreb do Budimpešta
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Budimpešta.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Budimpešta, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Budimpešta.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Budimpešta

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Budimpešta vlakom

Ako putujete do Budimpešta vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Budimpešta

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrainna relaciji Zagreb - Budimpešta.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
Usluge prijevoznika FlixTrain, FlixBus od Zagreb do Budimpešta
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Budimpešta s trainom
Sadržaj FlixTrain FlixBus
quiet_zone Mirna zona check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Strujne utičnice check check
luggage Prtljaga check check
accessibility Pristupačnost check cross
food_and_drink Hrana i piće check check
air_con Klimatizacija check check
bicycle Bicikl check cross
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross

Zagreb do Budimpešta emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
20.98kg
Autobus
22.48kg
Let
59.94kg
Automobil
47.96kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do Budimpešta ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - Budimpešta su 20.98kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - Budimpešta? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - Budimpešta uštedjet ćete 38.96kg emisije CO2 u odnosu na let, 1.5kg u odnosu na autobus i 26.98kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do Budimpešta?
Karta za vlak od Zagreb do Budimpešta košta 25,45 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 10,49 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Budimpešta?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Budimpešta je 10,49 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Budimpešta ?
Udaljenost od Zagreb do Budimpešta je 299,72 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i Budimpešta?
Zagreb do Budimpešta je u prosjeku 7 h i 23 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 6 h i 20 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Budimpešta?
Put odZagreb do Budimpešta pokriva 1 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixTrain, FlixBus
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do Budimpešta?
Zagreb do Budimpešta u prosjeku ima 9 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do Budimpešta?
Najraniji vlak od Zagreb do Budimpešta polazi na 05:30. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do Budimpešta?
Najnoviji vlak od Zagreb do Budimpešta polazi na 14:16. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Budimpešta?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 10,49 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Budimpešta s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i Budimpešta je 6 h i 20 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do Budimpešta?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i Budimpešta.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Budimpešta svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do Budimpešta stvara 20.98kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Budimpešta

Povezane rute

Ostale popularne rute