Pronađite vlak od Zagreb do Slavonski Brod

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 95,70 kn
Trajanje putovanja 6 h 34 min
Veza dnevno 44
Prvi polazak 07:26
Posljednji polazak 01:17
Razdaljina 175 km

Jeftini karte za vlak od Zagreb do Slavonski Brod na virail.

Virail čini svaki put lakše: jedina stvar koju ćete morati učiniti je odrediti datum svog putovanja iz Zagreb u Slavonski Brod. Nakon toga, od vas će biti u mogućnosti naći savršen izbor za vaš izlet filtriranje i sortiranje rezultata po cijeni i odlaska. Virail će vas automatski preusmjeriti na web stranici davatelja biste dovršili rezervaciju.

Koja je cijena željezničke karte od Zagreb do Slavonski Brod?

U prosjeku, vlak ulaznice iz Zagreb na Slavonski Brod troškova 99,40 kn, ali ako možete rezervirati unaprijed, ili odabrati manje popularne datume i vremena, možete pronaći jeftini karte za vlak iz 95,70 kn.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Zagreb na Slavonski Brod?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i HZPP izdržavaju vlaka Zagreb - Slavonski Brod

Cijena karte - svaki dan

Danas Sutra Za 2 dana Za 3 dana Za 4 dana Za 5 dana Za 6 dana
Više 95,70 kn Više Više Više Više Više
Više 105,02 kn Više Više Više Više Više

Vlakovi od Zagreb do Slavonski Brod

Koliko dugo će trajati od Zagreb do Slavonski Brod i kada su vlakovi otišli?

Uz najbrže veze što će biti u Slavonski Brod u 32 min, ali u prosjeku je potrebno 5 h 43 min. Prvi vlak na čelu s Slavonski Brod je na 02:21, a posljednji ostavlja Zagreb na 01:17.

Koji stanice su služili u vlakovima koji putuju od Zagreb do Slavonski Brod?

Vlakovi na Slavonski Brod će ostaviti s Zagreb Zap. Kol., Zagreb Glavni Kol., Zagreb Klara i da će stići na Gradec stajalište, Slavonski Brod.

Ako ste fleksibilni sa svojim datume putovanja, uvijek uzeti u obzir da možete kupiti vrlo jeftini karte za vlak ako izbjegavaju putovanja u vikende, a ako se odlučite putovati u niskoj sezoni.

Budući da je putovanje između Zagreb i Slavonski Brod je relativno kratka, možete uzeti u obzir carpooling ili autobusom kao alternativnih načina prijevoza s najjeftinije cijene i sličnog trajanja.