Pronađite vlak od Zagreb do Požega

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 95,70 kn
Trajanje putovanja 7 h 21 min
Veza dnevno 40
Prvi polazak 02:21
Posljednji polazak 23:38
Razdaljina 143 km

Usporedite najbolje cijene vlak od Zagreb do Požega.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Zagreb do Požega u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Požega. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Zagreb u Požega, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je cijena željezničke karte od Zagreb do Požega?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Zagreb do Požega od 95,70 kn. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 99,62 kn.

Koje tvrtke putovati od Zagreb do Požega vlakom?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s HZPP, služeći željezničke put između Zagreb y i Požega.

Vlakovi od Zagreb do Požega

Koliko dugo je potrebno da bi se Požega vlakom?

U prosjeku, to traje 7 h 26 min doći do Požega vlakom, ali trebat će vam 3 h 10 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 02:21, dok je posljednji ostavlja Zagreb na 23:38.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Požega i gdje će vam stići?

Vlakovi ostaviti Zagreb Zagreb Glavni Kol., Zagreb Zap. kol., Zagreb Klara i dolazimo na Požega.

Ako ste fleksibilni sa svojim datume putovanja, uvijek uzeti u obzir da možete kupiti vrlo jeftini karte za vlak ako izbjegavaju putovanja u vikende, a ako se odlučite putovati u niskoj sezoni.

Za kratke udaljenosti kao što je između Zagreb i Požega, autobusi i carpooling su dobra alternativa za vlak, zahvaljujući svojim niskim troškovima. Također, autobusi imaju prednost za dobivanje najmanjih gradova u kojima nema željezničke stanice.