Vlak Zagreb - Mannheim cijene od 49,99 €

17/07/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Zagreb do Mannheim s vlakom

Putovanje od Zagreb do Mannheim od strane vlak je 695,28 km i traje 13 h i 3 min. Postoji 6 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:05 i posljednjim na 19:38. Moguće je putovati od Zagreb do Mannheim preko vlak za samo 49,99 € ili čak 139,99 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 49,99 €.

Najniža cijena49,99 €
Trajanje putovanja13 h i 3 min
Veza po danu6
Najniža cijena49,99 €
Najviša cijena139,99 €
Prvi odlazak07:05
Zadnji odlazak19:38
Udaljenost695,28 km
PolazakZagreb
DolazakMannheim
PrijevozniciRailjet, EuroNightViše

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Mannheim

Datum polaska
srijeda, 17. srp 2024.

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Zagreb na Mannheim.

Virail čini svaki put lakše: jedina stvar koju ćete morati učiniti je odrediti datum svog putovanja iz Zagreb u Mannheim. Nakon toga, od vas će biti u mogućnosti naći savršen izbor za vaš izlet filtriranje i sortiranje rezultata po cijeni i odlaska. Virail će vas automatski preusmjeriti na web stranici davatelja biste dovršili rezervaciju.

Koliko su niske cijene karte za vlak od Zagreb do Mannheim?

Ako imate mogućnost rezervirati unaprijed, bit ćete vjerojatno pronaći jeftini karte za vlak od Zagreb do Mannheim za 49,99 €. U slučaju da ne možete planirati unaprijed, vlak ulaznice za cijenu Mannheim u prosjeku 93,99 €.

Koje tvrtke se uzme od Zagreb do Mannheim vlakom?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći , pružajući željezničke veze između Zagreb i Mannheim.

Koliko je sati vlakove na Mannheim dopust i koliko dugo je putovanje?

Prvi vlak na Mannheim ostavlja na 07:05, dok je posljednji na 19:38. Da biste dobili od Zagreb do Mannheim vlakom, morat ćete 13 h i 3 min. Prosječno trajanje putovanja je 13 h i 3 min, ali najbrže veze vas odvesti na Mannheim u 12 h i 13 min. Prvi vlak kreće iz Zagreb u 07:05, a posljednji ostavlja na 19:38.

Koji stanice ne vlakovi na Mannheim otići iz?

Vlakovi ostaviti Zagreb Zagreb Glavni kolodvor,Zagreb Zapadni kolodvor,Gajnice,Remetinac,ZAGREB i dolazimo na Mannheim-Friedrichsfeld,Neuostheim Eastsite, Mannheim,Mannheim Friedrichsfeld South,Mannheim-Seckenh,Mannheim HBF.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Zagreb do Mannheim

Jeftine vlak karte od Zagreb do Mannheim
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Mannheim.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Mannheim, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Mannheim.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Mannheim

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 37,98 € do 96,65 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 61% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Zagreb do Mannheim

Najjeftinije Zagreb - Mannheim karte za vlak možete pronaći već za 59,71 € ako imate sreće ili 73,13 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 90,61 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Mannheim vlakom

Ako putujete do Mannheim vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Mannheim

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi Railjet i DB - InterCity Express (ICE)na relaciji Zagreb - Mannheim.

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Bez obzira na klasu, očekujte udobne pogodnosti, uključujući besplatan WiFi.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Railjet nudi tihe zone za mirno putovanje. Za udobnost svih, molimo vas da održavate tišinu u ovim područjima za 1. i 2. razred.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Svako sjedalo opremljeno je utičnicom za struju, pogodnom i za punjenje baterija za invalidska kolica.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete Railetom, niste ograničeni određenim ograničenjem prtljage. Međutim, morate osigurati da vaša torba stane u policu iznad glave ili u predviđene prostore za prtljagu u vlaku.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Prostori prilagođeni osobama u invalidskim kolicima prisutni su u vlakovima Regiojet.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Uživajte u raznim grickalicama i pićima na brodu. Cijeli jelovnik potražite u aplikaciji Regiojet. Svaki putnik dobiva besplatnu bocu vode, a ako ste u Relax ili Business klasi, uživajte u besplatnoj talijanskoj kavi ili čaju od mente.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Railjet vlakovi opremljeni su klima uređajima za vašu udobnost.
bicycle Bicikl open icon close icon
U većini ÖBB vlakova možete s posebnom kartom za bicikl, koja iznosi 10% redovne karte ili najmanje 2 € za drugi razred. Doplate za bicikle u vlaku Railjet variraju, stoga provjerite njihov vozni red. Jedan bicikl po osobi, a ako se radi o e-biciklu, provjerite je li baterija napunjena jer punjenje na vozilu nije dostupno. Za praktičnost unutar Austrije postoji usluga prijevoza bicikala od vrata do vrata.
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
Usluge prijevoznika Railjet, EuroNight, DB - InterCity Express (ICE) od Zagreb do Mannheim
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Mannheim s trainom
Sadržaj Railjet EuroNight DB - InterCity Express (ICE) EuroCity
quiet_zone Mirna zona check check check check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check
luggage Prtljaga check cross check check
accessibility Pristupačnost check check check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check
air_con Klimatizacija check check check check
bicycle Bicikl check check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check check

Zagreb do Mannheim emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
48.67kg
Autobus
52.15kg
Let
139.06kg
Automobil
111.24kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do Mannheim ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - Mannheim su 48.67kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - Mannheim? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - Mannheim uštedjet ćete 90.39kg emisije CO2 u odnosu na let, 3.48kg u odnosu na autobus i 62.57kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do Mannheim?
Karta za vlak od Zagreb do Mannheim košta 93,99 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 49,99 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Mannheim?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Mannheim je 49,99 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Mannheim ?
Udaljenost od Zagreb do Mannheim je 695,28 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i Mannheim?
Zagreb do Mannheim je u prosjeku 13 h i 3 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 12 h i 13 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Mannheim?
Put odZagreb do Mannheim pokriva 3 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Railjet, EuroNight, DB - InterCity Express (ICE), EuroCity
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do Mannheim?
Zagreb do Mannheim u prosjeku ima 6 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do Mannheim?
Najraniji vlak od Zagreb do Mannheim polazi na 07:05. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do Mannheim?
Najnoviji vlak od Zagreb do Mannheim polazi na 19:38. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Mannheim?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 49,99 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Mannheim s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i Mannheim je 12 h i 13 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do Mannheim?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i Mannheim.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Mannheim svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do Mannheim stvara 48.67kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Mannheim

Povezane rute

Ostale popularne rute