Pronađite vlak od Zagreb do Karlovac

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 36,20 kn
Trajanje putovanja 2 h 4 min
Veza dnevno 103
Prvi polazak 01:21
Posljednji polazak 00:17
Razdaljina 49 km

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Zagreb na Karlovac.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Zagreb do Karlovac u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Karlovac. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Zagreb u Karlovac, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je cijena željezničke karte od Zagreb do Karlovac?

Prosječna cijena željezničkih karata od Zagreb do Karlovac je 39,30 kn. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Zagreb do Karlovac može biti oko 36,20 kn.

Koje tvrtke služe rutu od Zagreb do Karlovac?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći HZPP, pružajući željezničke veze između Zagreb i Karlovac.

Cijena karte - svaki dan

Danas Sutra Za 2 dana Za 3 dana Za 4 dana Za 5 dana Za 6 dana
36,20 kn Više Više Više Više Više Više
35,96 kn Više Više Više Više Više Više
20,78 kn Više Više Više Više Više Više

Vlakovi od Zagreb do Karlovac

Kada su Frist i zadnji vlakovi iz Zagreb na Karlovac rasporedu?

Dok je prvi vlak za Karlovac ostavlja na 01:21, zadnji je na rasporedu za 00:17. Prosječno trajanje putovanja je 1 h 53 min, ali najbrži vlakovi mogu dobiti da Karlovac u 38 min.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Karlovac i gdje će vam stići?

Možete uzeti vlak za Karlovac na Zagreb Glavni kol., Zagreb Zap. kol., Zagreb Glavni Kol., Zagreb Klara, koja stiže u Karlovac Centar, Karlovac.

Ponekad je moguće dobiti jeftinije rješenje koje imaju pogled na ograničenim ponuda ili na vjernost programa koja je dostupna na web stranicama poduzeća.

Kada je riječ o malim udaljenostima, autobusa i carpooling predstavljaju dobru alternativu za vlakom, pogotovo ako ste na putovanju s ograničenim proračunom.