Vlak Bielefeld - Mannheim cijene od 17,90€

Početi od
17,90€
Otkriti

Od Bielefeld do Mannheim s vlakom

Putovanje od Bielefeld do Mannheim od strane vlak je 282 km i traje 3 h 33 min. Postoji 143 veza dnevno, s prvim polaskom na 01:10 i posljednjim na 00:22. Moguće je putovati od Bielefeld do Mannheim preko vlak za samo 17,90€ ili čak 197,50€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 17,90€.

Najbolja cijena 17,90€
Trajanje putovanja 3 h 33 min
Veza po danu 143
Najniža cijena 17,90€
Najviša cijena 197,50€
Prvi odlazak 01:10
Zadnji odlazak 00:22
Udaljenost 282 km
Polazak Bielefeld
Dolazak Mannheim
Prijevoznici Nightjet, NordWestBahn,

Vremena polaska Vlaka od Bielefeld do Mannheim

  Sep 21
  Više
  24°
  Sep 22
  Više
  19°
  Sep 23
  Više
  16°
  Sep 24
  Više
  16°
  Sep 25
  Više
  19°
  Sep 26
  Više
  20°
  Sep 27
  Više
  19°
  Sep 28
  Više
  19°
  Sep 29
  Više
  19°
  Sep 30
  Više
  19°
  Oct 01
  Više
  16°
  Oct 02
  Više
  15°
  Oct 03
  Više
  16°
  Oct 04
  Više
  16°
  Oct 05
  Više
  15°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
24°

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Bielefeld na Mannheim.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koja je cijena željezničke karte od Bielefeld do Mannheim?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Bielefeld do Mannheim i samo 12,90€, dok je prosječna cijena 80,05€.

Vlakovi od Bielefeld do Mannheim: koji tvrtke mogu li putovati s?

Da biste dobili na Mannheim vlakom, možete se osloniti na Bahn, Deutsche Bahn, Flixtrain, Saveatrain, Intercity Express, Intercity, samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n. Flixtrain pripada lider autobus tvrtke FlixBus i to je bio uveden kao novi low-cost željeznica, trenutno radi u Njemačkoj sa staze u Berlinu Stuttgart i Hamburg-Köln.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis
Jeftine karte od Bielefeld do Mannheim
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Bielefeld do Mannheim.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Bielefeld do Mannheim, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Bielefeld do Mannheim.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Bielefeld do Mannheim

Najjeftinije Bielefeld - Mannheim karte za vlak možete pronaći već za 13€ ako imate sreće ili 34€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 54€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Mannheim vlakom

Ako putujete do Mannheim vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

ÖBB Nightjet, kojim upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB), nudi noćna putovanja vlakom između velikih europskih gradova, pružajući prikladan i udoban način putovanja tijekom noći. Vlakovi Nightjet opremljeni su kabinama za spavanje, kušetima i sjedalima, nudeći putnicima udoban i praktičan način putovanja na velike udaljenosti dok spavaju. Usluga postoji u cijeloj Austriji i proteže se na susjedne zemlje kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka.

Eurobahn je privatna željeznička kompanija koja posluje u Njemačkoj. Osnovan je 1998. godine i nudi regionalne i prigradske željezničke usluge u regiji Sjeverna Rajna-Vestfalija. Eurobahn radi na nekoliko linija, uključujući S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 i RB 52. Tvrtka je poznata po svojim modernim vlakovima i visokokvalitetnoj usluzi, uključujući besplatni Wi-Fi i klimatizaciju. Eurobahn je predan održivosti i proveo je nekoliko mjera za smanjenje svog utjecaja na okoliš, poput korištenja energetski učinkovitih vlakova i promicanja javnog prijevoza kao alternative vožnji.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

HLB Hessenbahn je njemačka željeznička kompanija koja upravlja regionalnim putničkim vlakovima u pokrajini Hesse. Tvrtka je osnovana 2005. godine i podružnica je HLB Basis AG. HLB Hessenbahn posluje na nekoliko linija u regiji, uključujući željeznicu Frankfurt-Königstein, željeznicu Taunus i željeznicu Main-Lahn. Tvrtka također upravlja Frankfurt Airport Expressom, koji omogućuje izravne veze između zračne luke Frankfurt i nekoliko gradova u regiji. HLB Hessenbahn predan je pružanju sigurnih, pouzdanih i ekološki prihvatljivih usluga prijevoza svojim putnicima.

MittelrheinBahn je regionalna željeznička kompanija koja posluje u regiji doline Rajne u Njemačkoj. Podružnica je tvrtke Transdev, globalne prijevozničke tvrtke. MittelrheinBahn prometuje na nekoliko ruta, uključujući liniju Koblenz-Mainz, liniju Koblenz-Trier i liniju Koblenz-Bingen. Vlakovi tvrtke moderni su i udobni, sa sadržajima kao što su klima uređaj, besplatni Wi-Fi i toaleti u vozilu. MittelrheinBahn također nudi razne opcije karata, uključujući pojedinačne karte, dnevne karte i grupne karte. Tvrtka je predana pružanju pouzdane i učinkovite usluge svojim putnicima i igra važnu ulogu u povezivanju zajednica u regiji doline Rajne.

National Express je britanska multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusnim i željezničkim uslugama u Velikoj Britaniji, Europi, Sjevernoj Africi i Sjevernoj Americi. Tvrtka je osnovana 1972. godine i ima sjedište u Birminghamu, UK. National Express upravlja flotom od preko 1600 autobusa koji opslužuju preko 900 odredišta diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Tvrtka također upravlja željezničkim uslugama u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući franšizu East Anglia.

WestfalenBahn je njemačka željeznička kompanija koja upravlja regionalnim putničkim vlakovima u saveznoj državi Sjeverna Rajna-Vestfalija. Tvrtka je osnovana 2005. godine kao joint venture njemačke željezničke kompanije Deutsche Bahn i britanske prijevozničke tvrtke National Express. WestfalenBahn prometuje na nekoliko linija u regiji, uključujući željeznicu Teutoburg Forest, željeznicu Emsland i željeznicu Weser-Aller. Flota tvrtke sastoji se od modernih dizel vlakova i električnih vlakova, a nudi niz opcija karata, uključujući pojedinačne karte, dnevne karte i sezonske karte. WestfalenBahn je predan pružanju pouzdanih, udobnih i ekološki prihvatljivih prijevoznih usluga svojim putnicima.

NordWestBahn je njemačka željeznička kompanija koja upravlja regionalnim putničkim vlakovima u Donjoj Saskoj, Bremenu i dijelovima Sjeverne Rajne-Vestfalije. NordWestBahn, podružnica Transdev grupe, upravlja pouzdanom i razgranatom željezničkom mrežom koja se proteže oko 1400 kilometara diljem sjeverozapadne Njemačke. Sa 17 ruta, uključujući Osnabrück, Münsterland, Ostwestfalen-Lippe, Bremen, Bremerhaven i regiju Sjevernog mora, NordWestBahn osigurava siguran i učinkovit prijevoz za putnike, povezujući ih sa željenim odredištima.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Bielefeld - Mannheim

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, FlixTrain i Nightjetna relaciji Bielefeld - Mannheim.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Bicikl

Seated carriage

Ove su karte idealne za kraća putovanja tijekom dana, s udobnim sjedalima u klimatiziranim vagonima.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Couchette

Ove karte pružaju pristupačniju opciju za putovanje preko noći, s krevetima na kat u zajedničkim odjeljcima koji mogu primiti do 6 putnika.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Sleeper cabin

Ovo su najudobnije karte za Nightjet, koje sadrže jednostruke, dvokrevetne ili trokrevetne odjeljke s krevetima, dekama i jastucima za dobar san.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika Nightjet, NordWestBahn i EuroCity od Bielefeld do Mannheim
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Bielefeld do Mannheim s vlakom
Sadržaj Nightjet NordWestBahn EuroCity FlixTrain DB - Regional Express Eurobahn HLB Hessenbahn MittelrheinBahn WestfalenBahn National Express DB - InterCity Express (ICE) FlixBus DB - Intercity SEV Bus
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon

Bielefeld do Mannheim emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
1.8kg
Autobus
11.9kg
Let
474.2kg
Automobil
45.7kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Bielefeld do Mannheim ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Bielefeld - Mannheim su 1.8kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Bielefeld - Mannheim? Putovanjem vlakom na linijiBielefeld - Mannheim uštedjet ćete 472.4kg emisije CO2 u odnosu na let, 10.1kg u odnosu na autobus i 43.9kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Bielefeld do Mannheim?
Karta za vlak od Bielefeld do Mannheim košta 98,23€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 17,90€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Bielefeld do Mannheim?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Bielefeld do Mannheim je 17,90€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Bielefeld i Mannheim ?
Udaljenost od Bielefeld do Mannheim je 282 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Bielefeld i Mannheim?
Bielefeld do Mannheim je u prosjeku 5 h 16 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 3 h 33 min.
Koji prijevoznici voze od Bielefeld do Mannheim?
Put odBielefeld do Mannheim pokriva 15 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Nightjet, NordWestBahn, EuroCity, FlixTrain, DB - Regional Express, Eurobahn, SWEG Bahn Stuttgart, HLB Hessenbahn, MittelrheinBahn, WestfalenBahn, National Express, DB - InterCity Express (ICE), FlixBus, DB - Intercity, SEV Bus
Koliko puta dnevno ide vlak od Bielefeld do Mannheim?
Bielefeld do Mannheim u prosjeku ima 143 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Bielefeld do Mannheim?
Najraniji vlak od Bielefeld do Mannheim polazi na 01:10. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Bielefeld do Mannheim?
Najnoviji vlak od Bielefeld do Mannheim polazi na 00:22. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Bielefeld do Mannheim?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 17,90€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Bielefeld do Mannheim?
Postoje 4 postaje(e) s kojih možete krenuti s Bielefeld da biste otišli na Mannheim. Možete ići s Bielefeld Hbf, Brackwede, Oldentrup Bahnhof, Bielefeld, Oldentrup i možete stići na Mannheim Hbf.
Koliko izravnih veza ide od Bielefeld do Mannheim?
U prosjeku ima 5 veza(e) od Bielefeld do Mannheim.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Bielefeld i Mannheim s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Bielefeld i Mannheim je 3 h 33 min.
Postoji li izravni vlak od Bielefeld do Mannheim?
Da, postoji direktni vlak između Bielefeld i Mannheim.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Bielefeld do Mannheim svlak?
Putovanje s vlak od Bielefeld do Mannheim stvara 1.8kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Bielefeld

Popularne rute

Vikend izleti s Bielefeld

Međunarodne rute s Bielefeld i obližnjih područja

Ostala odredišta s Bielefeld

Glavne rute do Mannheim

Ostale popularne rute