Vlak Bielefeld - Mannheim cijene od 17,90 €

25/05/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Više
Više
Više

Od Bielefeld do Mannheim s vlakom

Putovanje od Bielefeld do Mannheim od strane vlak je 282,4 km i traje 5 h i 21 min. Postoji 14 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:07 i posljednjim na 18:42. Moguće je putovati od Bielefeld do Mannheim preko vlak za samo 17,90 € ili čak 230,90 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 17,90 €.

Najniža cijena17,90 €
Trajanje putovanja5 h i 21 min
Veza po danu14
Najniža cijena17,90 €
Najviša cijena230,90 €
Prvi odlazak00:07
Zadnji odlazak18:42
Udaljenost282,4 km
PolazakBielefeld
DolazakMannheim
PrijevozniciFlixBus, DB - IntercityViše

Vremena polaska Vlaka od Bielefeld do Mannheim

Datum polaska
subota, 25. svi 2024.

Usporedite najbolje cijene vlak od Bielefeld do Mannheim.

Pronalaženje savršen vezu vlakom nikad nije bilo tako lako: zahvaljujući virail, od vas će biti u mogućnosti usporediti stotine ponuda u isto vrijeme samo umetanjem datum svog putovanja. Kroz cijena i odlaska filtera, imat ćete mogućnost ograničiti rezultate i pronaći savršeno rješenje. Rezervacija se odvija na internetskoj stranici davatelja, u koju će biti automatski preusmjereni.

Koliko su niske cijene karte za vlak od Bielefeld do Mannheim?

Ako imate mogućnost rezervirati unaprijed, bit ćete vjerojatno pronaći jeftini karte za vlak od Bielefeld do Mannheim za 17,90 €. U slučaju da ne možete planirati unaprijed, vlak ulaznice za cijenu Mannheim u prosjeku 94,31 €.

Vlakovi od Bielefeld do Mannheim: koji tvrtke mogu li putovati s?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći , pružajući željezničke veze između Bielefeld i Mannheim.

Kada su Frist i zadnji vlakovi iz Bielefeld na Mannheim rasporedu?

Vlakovi trčanje između Bielefeld Mannheim uzeti 5 h i 21 min. Prvi vlak polazi u 00:07, a posljednja je u 18:42 U prosjeku, to traje 5 h i 21 min doći do Mannheim vlakom, ali trebat će vam 3 h i 42 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 00:07, dok je posljednji ostavlja Bielefeld na 18:42.

Koji stanice su služili u vlakovima koji putuju od Bielefeld do Mannheim?

Vlakovi ostaviti Bielefeld Oldentrup Mitte, Bielefeld,Brackwede Gotenstraße, Bielefeld,Weststraße, Bielefeld i dolazimo na Neuostheim Eastsite, Mannheim,Mannheim-Seckenh,Mannheim HBF,Mannheim-Friedrichsfeld,Mannheim Friedrichsfeld South.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Bielefeld do Mannheim

Jeftine vlak karte od Bielefeld do Mannheim
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Bielefeld do Mannheim.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Bielefeld do Mannheim, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Bielefeld do Mannheim.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Bielefeld do Mannheim

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Bielefeld do Mannheim

Najjeftinije Bielefeld - Mannheim karte za vlak možete pronaći već za 17,00 € ako imate sreće ili 51,32 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 120,10 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Mannheim vlakom

Ako putujete do Mannheim vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Eurobahn je privatna željeznička kompanija koja posluje u Njemačkoj. Osnovan je 1998. godine i nudi regionalne i prigradske željezničke usluge u regiji Sjeverna Rajna-Vestfalija. Eurobahn radi na nekoliko linija, uključujući S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 i RB 52. Tvrtka je poznata po svojim modernim vlakovima i visokokvalitetnoj usluzi, uključujući besplatni Wi-Fi i klimatizaciju. Eurobahn je predan održivosti i proveo je nekoliko mjera za smanjenje svog utjecaja na okoliš, poput korištenja energetski učinkovitih vlakova i promicanja javnog prijevoza kao alternative vožnji.

Vlakovi Eurocity (EC) posebno su dizajnirani za putovanja na kratkim i dugim udaljenostima, povezujući velike gradove u raznim europskim zemljama kao dio opsežnih međunarodnih željezničkih usluga. Vlakovima Eurocity (EC) upravlja niz nacionalnih željezničkih kompanija diljem Europe, uključujući Deutsche Bahn (Njemačka), SNCF (Francuska), Trenitalia (Italija), SBB (Švicarska) i ÖBB (Austrija). Usluga Eurocity (EC) nudi redovite rasporede i praktične veze između istaknutih gradova poput Pariza, Berlina, Milana i Beča.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

HLB Hessenbahn je njemačka željeznička kompanija koja upravlja regionalnim putničkim vlakovima u pokrajini Hesse. Tvrtka je osnovana 2005. godine i podružnica je HLB Basis AG. HLB Hessenbahn posluje na nekoliko linija u regiji, uključujući željeznicu Frankfurt-Königstein, željeznicu Taunus i željeznicu Main-Lahn. Tvrtka također upravlja Frankfurt Airport Expressom, koji omogućuje izravne veze između zračne luke Frankfurt i nekoliko gradova u regiji. HLB Hessenbahn predan je pružanju sigurnih, pouzdanih i ekološki prihvatljivih usluga prijevoza svojim putnicima.

National Express je britanska multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusnim i željezničkim uslugama u Velikoj Britaniji, Europi, Sjevernoj Africi i Sjevernoj Americi. Tvrtka je osnovana 1972. godine i ima sjedište u Birminghamu, UK. National Express upravlja flotom od preko 1600 autobusa koji opslužuju preko 900 odredišta diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Tvrtka također upravlja željezničkim uslugama u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući franšizu East Anglia.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Regional Express (Rex) je australski zračni prijevoznik koji obavlja redovite regionalne letove do više od 60 odredišta diljem Australije. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 2002. godine, a sjedište joj je u Mascotu u Novom Južnom Walesu. Rex upravlja flotom od preko 60 zrakoplova, uključujući Saab 340 turboprop i Boeing 737-800NG mlažnjake. Glavni fokus zračnog prijevoznika je pružanje pristupačnog zračnog putovanja regionalnim zajednicama, s jakim naglaskom na sigurnost, pouzdanost i korisničku uslugu. Rex također nudi program za česte putnike, Rex Business Flyer, i ima partnerstva s drugim zračnim prijevoznicima kao što su Qantas i Virgin Australia.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Bielefeld - Mannheim

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, FlixTrain i DB - InterCity Express (ICE)na relaciji Bielefeld - Mannheim.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn postupno dodaje besplatni WiFi u svoje EC vlakove.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi imaju nedavno ažurirane vagone opremljene električnim utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove DB Eurocity možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba mobilnosti pomaže pri ukrcaju, iskrcaju i prijelazu na vlak. Osim toga, osoblje je spremno odgovoriti na sve upite ili pružiti podršku kako bi se osiguralo nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U EC vlakovima ručajte u restoranu ili na brzinu nešto prezalogajite u bistrou. Putnici prve klase dobivaju besplatne obroke na svom sjedištu. DB nudi raznolike opcije lokalne hrane, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
air_con Klimatizacija open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi sada se mogu pohvaliti moderniziranim vagonima s klima uređajima.
wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika FlixBus, DB - Intercity, FlixTrain od Bielefeld do Mannheim
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Bielefeld do Mannheim s trainom
Sadržaj FlixBus DB - Intercity FlixTrain HLB Hessenbahn EuroCity DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) Eurobahn National Express NordWestBahn
wifi WiFi check check check check check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check check check check check
luggage Prtljaga check check check cross check cross check cross check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check check check check check
air_con Klimatizacija check cross check check check check check check check check
quiet_zone Mirna zona cross cross check check check check check check check check
accessibility Pristupačnost cross cross check check check check check check check check
bicycle Bicikl cross cross check check check check check check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon cross cross check check check check check check check check

Bielefeld do Mannheim emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
19.77kg
Autobus
21.18kg
Let
56.48kg
Automobil
45.18kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Bielefeld do Mannheim ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Bielefeld - Mannheim su 19.77kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Bielefeld - Mannheim? Putovanjem vlakom na linijiBielefeld - Mannheim uštedjet ćete 36.71kg emisije CO2 u odnosu na let, 1.41kg u odnosu na autobus i 25.41kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Bielefeld do Mannheim?
Karta za vlak od Bielefeld do Mannheim košta 94,31 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 17,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Bielefeld do Mannheim?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Bielefeld do Mannheim je 17,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Bielefeld i Mannheim ?
Udaljenost od Bielefeld do Mannheim je 282,4 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Bielefeld i Mannheim?
Bielefeld do Mannheim je u prosjeku 5 h i 21 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 3 h i 42 min.
Koji prijevoznici voze od Bielefeld do Mannheim?
Put odBielefeld do Mannheim pokriva 9 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixBus, DB - Intercity, FlixTrain, HLB Hessenbahn, EuroCity, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), Eurobahn, National Express, NordWestBahn
Koliko puta dnevno ide vlak od Bielefeld do Mannheim?
Bielefeld do Mannheim u prosjeku ima 14 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Bielefeld do Mannheim?
Najraniji vlak od Bielefeld do Mannheim polazi na 00:07. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Bielefeld do Mannheim?
Najnoviji vlak od Bielefeld do Mannheim polazi na 18:42. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Bielefeld do Mannheim?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 17,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Bielefeld do Mannheim?
U prosjeku ima 1 veza(e) od Bielefeld do Mannheim.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Bielefeld i Mannheim s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Bielefeld i Mannheim je 3 h i 42 min.
Postoji li izravni vlak od Bielefeld do Mannheim?
Da, postoji direktni vlak između Bielefeld i Mannheim.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Bielefeld do Mannheim svlak?
Putovanje s vlak od Bielefeld do Mannheim stvara 19.77kg emisije CO2.

Idi lokalno s Bielefeld

Popularne rute

Vikend izleti s Bielefeld

Međunarodne rute s Bielefeld i obližnjih područja

Ostala odredišta s Bielefeld

Glavne rute do Mannheim

Ostale popularne rute