Vlak Bielefeld - Hannover cijene od 7,51 €

17/07/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Bielefeld do Hannover s vlakom

Putovanje od Bielefeld do Hannover od strane vlak je 90,06 km i traje 1 h i 4 min. Postoji 8 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:29 i posljednjim na 19:38. Moguće je putovati od Bielefeld do Hannover preko vlak za samo 7,51 € ili čak 37,50 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 7,51 €.

Najniža cijena7,51 €
Trajanje putovanja1 h i 4 min
Veza po danu8
Najniža cijena7,51 €
Najviša cijena37,50 €
Prvi odlazak00:29
Zadnji odlazak19:38
Udaljenost90,06 km
PolazakBielefeld
DolazakHannover
PrijevozniciFlixTrain GmbH, DB - InterCity Express (ICE)Više

Vremena polaska Vlaka od Bielefeld do Hannover

Datum polaska
srijeda, 17. srp 2024.

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Bielefeld na Hannover.

Virail čini svaki put lakše: jedina stvar koju ćete morati učiniti je odrediti datum svog putovanja iz Bielefeld u Hannover. Nakon toga, od vas će biti u mogućnosti naći savršen izbor za vaš izlet filtriranje i sortiranje rezultata po cijeni i odlaska. Virail će vas automatski preusmjeriti na web stranici davatelja biste dovršili rezervaciju.

Koja je cijena željezničke karte od Bielefeld do Hannover?

Ako imate mogućnost rezervirati unaprijed, bit ćete vjerojatno pronaći jeftini karte za vlak od Bielefeld do Hannover za 7,51 €. U slučaju da ne možete planirati unaprijed, vlak ulaznice za cijenu Hannover u prosjeku 20,54 €.

Vlakovi od Bielefeld do Hannover: koji tvrtke mogu li putovati s?

Da biste dobili na Hannover vlakom, možete se osloniti na , samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Koliko je sati vlakove na Hannover dopust i koliko dugo je putovanje?

Vlakovi trčanje između Bielefeld Hannover uzeti 1 h i 4 min. Prvi vlak polazi u 00:29, a posljednja je u 19:38 U prosjeku, to traje 1 h i 4 min doći do Hannover vlakom, ali trebat će vam 0 h i 47 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 00:29, dok je posljednji ostavlja Bielefeld na 19:38.

Koje su polaska i dolaska postaje u Bielefeld i Hannover?,Koje stanice služe pruga : Bielefeld - Hannover?

Možete uzeti vlak za Hannover na Oldentrup Mitte, Bielefeld,Weststraße, Bielefeld,Brackwede Gotenstraße, Bielefeld, koja stiže u Hannover Airport,Hannover Messe, Laatzen,Kröpcke, Hannover.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Bielefeld do Hannover

Jeftine vlak karte od Bielefeld do Hannover
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Bielefeld do Hannover.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Bielefeld do Hannover, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Bielefeld do Hannover.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Bielefeld do Hannover

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Bielefeld do Hannover

Najjeftinije Bielefeld - Hannover karte za vlak možete pronaći već za 5,98 € ako imate sreće ili 11,48 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 21,54 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Hannover vlakom

Ako putujete do Hannover vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

WestfalenBahn je njemačka željeznička kompanija koja upravlja regionalnim putničkim vlakovima u saveznoj državi Sjeverna Rajna-Vestfalija. Tvrtka je osnovana 2005. godine kao joint venture njemačke željezničke kompanije Deutsche Bahn i britanske prijevozničke tvrtke National Express. WestfalenBahn prometuje na nekoliko linija u regiji, uključujući željeznicu Teutoburg Forest, željeznicu Emsland i željeznicu Weser-Aller. Flota tvrtke sastoji se od modernih dizel vlakova i električnih vlakova, a nudi niz opcija karata, uključujući pojedinačne karte, dnevne karte i sezonske karte. WestfalenBahn je predan pružanju pouzdanih, udobnih i ekološki prihvatljivih prijevoznih usluga svojim putnicima.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Bielefeld - Hannover

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE) i DB - Intercityna relaciji Bielefeld - Hannover.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain, WestfalenBahn od Bielefeld do Hannover
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Bielefeld do Hannover s trainom
Sadržaj DB - InterCity Express (ICE) FlixTrain WestfalenBahn DB - Intercity Eurobahn
quiet_zone Mirna zona check check check cross check
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check
luggage Prtljaga check check cross check cross
accessibility Pristupačnost check check check cross check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check
air_con Klimatizacija check check check cross check
bicycle Bicikl check check check cross check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check cross check

Bielefeld do Hannover emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
6.3kg
Autobus
6.75kg
Let
18.01kg
Automobil
14.41kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Bielefeld do Hannover ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Bielefeld - Hannover su 6.3kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Bielefeld - Hannover? Putovanjem vlakom na linijiBielefeld - Hannover uštedjet ćete 11.71kg emisije CO2 u odnosu na let, 0.45kg u odnosu na autobus i 8.11kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Bielefeld do Hannover?
Karta za vlak od Bielefeld do Hannover košta 20,54 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 7,51 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Bielefeld do Hannover?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Bielefeld do Hannover je 7,51 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Bielefeld i Hannover ?
Udaljenost od Bielefeld do Hannover je 90,06 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Bielefeld i Hannover?
Bielefeld do Hannover je u prosjeku 1 h i 4 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 0 h i 47 min.
Koji prijevoznici voze od Bielefeld do Hannover?
Put odBielefeld do Hannover pokriva 5 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixTrain GmbH, DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain, WestfalenBahn, DB - Intercity, Eurobahn
Koliko puta dnevno ide vlak od Bielefeld do Hannover?
Bielefeld do Hannover u prosjeku ima 8 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Bielefeld do Hannover?
Najraniji vlak od Bielefeld do Hannover polazi na 00:29. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Bielefeld do Hannover?
Najnoviji vlak od Bielefeld do Hannover polazi na 19:38. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Bielefeld do Hannover?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 7,51 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Bielefeld do Hannover?
U prosjeku ima 7 veza(e) od Bielefeld do Hannover.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Bielefeld i Hannover s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Bielefeld i Hannover je 0 h i 47 min.
Postoji li izravni vlak od Bielefeld do Hannover?
Da, postoji direktni vlak između Bielefeld i Hannover.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Bielefeld do Hannover svlak?
Putovanje s vlak od Bielefeld do Hannover stvara 6.3kg emisije CO2.

Idi lokalno s Bielefeld

Popularne rute

Vikend izleti s Bielefeld

Međunarodne rute s Bielefeld i obližnjih područja

Ostala odredišta s Bielefeld

Glavne rute do Hannover

Povezane rute

Ostale popularne rute