Vlak Leverkusen - Hannover cijene od 17,10 €

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Leverkusen do Hannover s vlakom

Putovanje od Leverkusen do Hannover od strane vlak je 241,28 km i traje 4 h i 5 min. Postoji 228 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:49 i posljednjim na 23:16. Moguće je putovati od Leverkusen do Hannover preko vlak za samo 17,10 € ili čak 57,90 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 17,10 €.

Najniža cijena17,10 €
Trajanje putovanja4 h i 5 min
Veza po danu228
Najniža cijena17,10 €
Najviša cijena57,90 €
Prvi odlazak00:49
Zadnji odlazak23:16
Udaljenost241,28 km
PolazakLeverkusen
DolazakHannover
PrijevozniciNational Express, NightjetViše

Vremena polaska Vlaka od Leverkusen do Hanover

Datum polaska
ponedjeljak, 17. lip 2024.

Jeftini karte za vlak od Leverkusen do Hannover na virail.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Leverkusen do Hannover u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Hannover. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Leverkusen u Hannover, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko su niske cijene karte za vlak od Leverkusen do Hannover?

Prosječna cijena željezničkih karata od Leverkusen do Hannover je 33,37 €. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Leverkusen do Hannover može biti oko 17,10 €.

Vlakovi od Leverkusen do Hannover: koji tvrtke mogu li putovati s?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s , služeći željezničke put između Leverkusen y i Hannover.

Koliko dugo će trajati od Leverkusen do Hannover i kada su vlakovi otišli?

Trebat će vam 4 h i 5 min do Hannover. Najraniji vlak ostavlja Leverkusen na 00:49, dok je posljednji ostavlja na 23:16. Prosječno trajanje putovanja je 4 h i 5 min, ali najbrže veze vas odvesti na Hannover u 2 h i 47 min. Prvi vlak kreće iz Leverkusen u 00:49, a posljednji ostavlja na 23:16.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Hannover i gdje će vam stići?

Vlakovi Hannover ostaviti Leverkusen Leverkusen-Rheind,Leverkusen - Mitte,Manfort Bahnhof, Leverkusen i dolazimo u Kröpcke, Hannover,Hannover Airport,Hannover Messe, Laatzen.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Leverkusen do Hanover

Jeftine vlak karte od Leverkusen do Hannover
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Leverkusen do Hannover.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Leverkusen do Hannover, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Leverkusen do Hannover.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Leverkusen do Hanover

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Leverkusen do Hannover

Najjeftinije Leverkusen - Hannover karte za vlak možete pronaći već za 17,00 € ako imate sreće ili 26,59 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 53,00 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Hannover vlakom

Ako putujete do Hannover vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

National Express je britanska multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusnim i željezničkim uslugama u Velikoj Britaniji, Europi, Sjevernoj Africi i Sjevernoj Americi. Tvrtka je osnovana 1972. godine i ima sjedište u Birminghamu, UK. National Express upravlja flotom od preko 1600 autobusa koji opslužuju preko 900 odredišta diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Tvrtka također upravlja željezničkim uslugama u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući franšizu East Anglia.

ÖBB Nightjet, kojim upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB), nudi noćna putovanja vlakom između velikih europskih gradova, pružajući prikladan i udoban način putovanja tijekom noći. Vlakovi Nightjet opremljeni su kabinama za spavanje, kušetima i sjedalima, nudeći putnicima udoban i praktičan način putovanja na velike udaljenosti dok spavaju. Usluga postoji u cijeloj Austriji i proteže se na susjedne zemlje kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka.

WestfalenBahn je njemačka željeznička kompanija koja upravlja regionalnim putničkim vlakovima u saveznoj državi Sjeverna Rajna-Vestfalija. Tvrtka je osnovana 2005. godine kao joint venture njemačke željezničke kompanije Deutsche Bahn i britanske prijevozničke tvrtke National Express. WestfalenBahn prometuje na nekoliko linija u regiji, uključujući željeznicu Teutoburg Forest, željeznicu Emsland i željeznicu Weser-Aller. Flota tvrtke sastoji se od modernih dizel vlakova i električnih vlakova, a nudi niz opcija karata, uključujući pojedinačne karte, dnevne karte i sezonske karte. WestfalenBahn je predan pružanju pouzdanih, udobnih i ekološki prihvatljivih prijevoznih usluga svojim putnicima.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Leverkusen - Hannover

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrain, Nightjet i DB - Intercityna relaciji Leverkusen - Hannover.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Seated carriage

Ove su karte idealne za kraća putovanja tijekom dana, s udobnim sjedalima u klimatiziranim vagonima.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Sleeper cabin

Ovo su najudobnije karte za Nightjet, koje sadrže jednostruke, dvokrevetne ili trokrevetne odjeljke s krevetima, dekama i jastucima za dobar san.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Couchette

Ove karte pružaju pristupačniju opciju za putovanje preko noći, s krevetima na kat u zajedničkim odjeljcima koji mogu primiti do 6 putnika.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
wifi WiFi open icon close icon
Wifi usluga trenutno nije dostupna na Nighthetu.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Privatni pretinci dostupni su na ÖBB Nightjetovima. U kučet kolima može putovati 1-6 osoba (1-3 odrasle osobe; max. 5 djece do 14 godina) po niskoj fiksnoj cijeni. Štoviše, radi opće udobnosti, od 22:00 do 8:00 ujutro na snazi je vrijeme mirovanja. Glavna svjetla u spavaćim i kušet dijelovima trebaju biti isključena tijekom tog razdoblja.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Osim standardnih utičnica, novi Nightjet nudi USB punjač i induktivne punionice.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete ÖBB Nightjet vlakom, dopušteno vam je predati samo jedan kovčeg i jedan komad ručne prtljage. Pobrinite se da vaša prtljaga bude pohranjena na način koji ne stvara neugodnosti niti ometa druge. Zapamtite smjernice za pohranjivanje prtljage: Predmeti koji se lako spremaju trebaju ići u police iznad glave, dok glomaznija prtljaga treba biti smještena ispod sjedala ili u za to predviđene police za prtljagu. Uvijek držite prolaze, vrata i puteve za bijeg slobodnima radi sigurnosti svih.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Određene rute nude autobuse s odjeljcima prikladnim za invalidska kolica i obližnjim zahodima, koji primaju putnika s invalidskim kolicima i pratitelja.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Putnici s dnevnim autobusom mogu kupiti grickalice i pića od osoblja na brodu. Vlasnici kušet karte dobivaju mineralnu vodu i bečki doručak. Putnici u spavaćoj kabini uživaju u piću dobrodošlice, večernjem snacku, mineralnoj vodi i prilagođenom doručku. Posebne prehrambene zahtjeve za Nightjet obroke potrebno je poslati e-poštom najmanje 72 sata prije polaska.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Svaki odjeljak u vagonima za spavanje, kušet i vagonima za sjedenje ima individualne kontrole klima uređaja.
bicycle Bicikl open icon close icon
Na Nightjetovima koji povezuju Njemačku, Austriju i Švicarsku, bicikli su dobrodošli uz posebnu kartu i rezervaciju. ÖBB Nightjet također dopušta artikle poput dječjih kolica i glazbenih instrumenata. Koristite uslugu ÖBB za prijevoz bicikala unutar Austrije. Sklopivi bicikli su besplatni ako su unutar 110 cm x 80 cm x 40 cm. Provjerite jesu li baterije e-bicikala napunjene i imajte na umu da bicikli ne smiju biti u autobusima tijekom prekida željeznice.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika National Express, Nightjet, FlixTrain od Leverkusen do Hannover
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Leverkusen do Hannover s trainom
Sadržaj National Express Nightjet FlixTrain DB - Intercity WestfalenBahn DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Mirna zona check check check cross check check
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check
luggage Prtljaga check check check check cross check
accessibility Pristupačnost check check check cross check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check
air_con Klimatizacija check check check cross check check
bicycle Bicikl check check check cross check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check cross check check

Leverkusen do Hannover emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
16.89kg
Autobus
18.1kg
Let
48.26kg
Automobil
38.6kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Leverkusen do Hannover ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Leverkusen - Hannover su 16.89kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Leverkusen - Hannover? Putovanjem vlakom na linijiLeverkusen - Hannover uštedjet ćete 31.37kg emisije CO2 u odnosu na let, 1.21kg u odnosu na autobus i 21.71kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Leverkusen do Hannover?
Karta za vlak od Leverkusen do Hannover košta 33,37 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 17,10 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Leverkusen do Hannover?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Leverkusen do Hannover je 17,10 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Leverkusen i Hannover ?
Udaljenost od Leverkusen do Hannover je 241,28 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Leverkusen i Hannover?
Leverkusen do Hannover je u prosjeku 4 h i 5 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 2 h i 47 min.
Koji prijevoznici voze od Leverkusen do Hannover?
Put odLeverkusen do Hannover pokriva 5 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: National Express, Nightjet, FlixTrain, DB - Intercity, WestfalenBahn, DB - InterCity Express (ICE)
Koliko puta dnevno ide vlak od Leverkusen do Hannover?
Leverkusen do Hannover u prosjeku ima 228 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Leverkusen do Hannover?
Najraniji vlak od Leverkusen do Hannover polazi na 00:49. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Leverkusen do Hannover?
Najnoviji vlak od Leverkusen do Hannover polazi na 23:16. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Leverkusen do Hannover?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 17,10 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Leverkusen i Hannover s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Leverkusen i Hannover je 2 h i 47 min.
Postoji li izravni vlak od Leverkusen do Hannover?
Da, postoji direktni vlak između Leverkusen i Hannover.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Leverkusen do Hannover svlak?
Putovanje s vlak od Leverkusen do Hannover stvara 16.89kg emisije CO2.

Idi lokalno s Leverkusen

Popularne rute

Vikend izleti s Leverkusen

Međunarodne rute s Leverkusen i obližnjih područja

Ostala odredišta s Leverkusen

Glavne rute do Hannover

Ostale popularne rute