Vlak Hannover - Bielefeld cijene od 9,90€

Početi od
9,90€
Otkriti

Od Hannover do Bielefeld s vlakom

Putovanje od Hannover do Bielefeld od strane vlak je 90,0 km i traje 49 min. Postoji 318 veza dnevno, s prvim polaskom na 01:30 i posljednjim na 00:28. Moguće je putovati od Hannover do Bielefeld preko vlak za samo 9,90€ ili čak 42,50€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 9,90€.

Najbolja cijena 9,90€
Trajanje putovanja 49 min
Veza po danu 318
Najniža cijena 9,90€
Najviša cijena 42,50€
Prvi odlazak 01:30
Zadnji odlazak 00:28
Udaljenost 90,0 km
Polazak Hannover
Dolazak Bielefeld
Prijevoznici Eurobahn, NordWestBahn,

Vremena polaska Vlaka od Hannover do Bielefeld

  Sep 21
  9,90€
  25°
  Sep 22
  Više
  19°
  Sep 23
  Više
  16°
  Sep 24
  Više
  16°
  Sep 25
  Više
  19°
  Sep 26
  Više
  20°
  Sep 27
  Više
  20°
  Sep 28
  Više
  20°
  Sep 29
  Više
  19°
  Sep 30
  Više
  20°
  Oct 01
  Više
  16°
  Oct 02
  Više
  15°
  Oct 03
  Više
  17°
  Oct 04
  Više
  16°
  Oct 05
  Više
  16°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
25°

Najbolje ponude za vlak od Hannover do Bielefeld na virail.

Virail pronalazi ponude od mnogo željezničkih kompanija u Europi i ostatku svijeta. Na primjer, to vam pokazuje moguće željezničke veze sa Hannover na Bielefeld nudi Bahn, Deutsche Bahn, Flixtrain, Saveatrain, Intercity Express, Intercity, Westfalenbahn.

Koliko su karte za vlak iz Hannover na Bielefeld?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Hannover do Bielefeld od 4,86€. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 23,79€.

Koje tvrtke se uzme od Hannover do Bielefeld vlakom?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći Bahn, Deutsche Bahn, Flixtrain, Saveatrain, Intercity Express, Intercity, Westfalenbahn, pružajući željezničke veze između Hannover i Bielefeld.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n. Flixtrain pripada lider autobus tvrtke FlixBus i to je bio uveden kao novi low-cost željeznica, trenutno radi u Njemačkoj sa staze u Berlinu Stuttgart i Hamburg-Köln.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Hannover do Bielefeld

 
Sep 21
četvrtak
25°
9,90€
9,99€
5€
Sep 22
petak
19°
Više
Više
Više
Sep 23
subota
16°
Više
Više
Više
Sep 24
nedjelja
16°
Više
Više
Više
Sep 25
ponedjeljak
19°
Više
Više
Više
Sep 26
utorak
20°
Više
Više
Više
Sep 27
srijeda
20°
Više
Više
Više
Jeftine karte od Hannover do Bielefeld
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Hannover do Bielefeld.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Hannover do Bielefeld, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Hannover do Bielefeld.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Hannover do Bielefeld

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Pronađite najbolji dan za putovanje do Bielefeld vlakom

Ako putujete do Bielefeld vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Eurobahn je privatna željeznička kompanija koja posluje u Njemačkoj. Osnovan je 1998. godine i nudi regionalne i prigradske željezničke usluge u regiji Sjeverna Rajna-Vestfalija. Eurobahn radi na nekoliko linija, uključujući S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 i RB 52. Tvrtka je poznata po svojim modernim vlakovima i visokokvalitetnoj usluzi, uključujući besplatni Wi-Fi i klimatizaciju. Eurobahn je predan održivosti i proveo je nekoliko mjera za smanjenje svog utjecaja na okoliš, poput korištenja energetski učinkovitih vlakova i promicanja javnog prijevoza kao alternative vožnji.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

National Express je britanska multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusnim i željezničkim uslugama u Velikoj Britaniji, Europi, Sjevernoj Africi i Sjevernoj Americi. Tvrtka je osnovana 1972. godine i ima sjedište u Birminghamu, UK. National Express upravlja flotom od preko 1600 autobusa koji opslužuju preko 900 odredišta diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Tvrtka također upravlja željezničkim uslugama u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući franšizu East Anglia.

WestfalenBahn je njemačka željeznička kompanija koja upravlja regionalnim putničkim vlakovima u saveznoj državi Sjeverna Rajna-Vestfalija. Tvrtka je osnovana 2005. godine kao joint venture njemačke željezničke kompanije Deutsche Bahn i britanske prijevozničke tvrtke National Express. WestfalenBahn prometuje na nekoliko linija u regiji, uključujući željeznicu Teutoburg Forest, željeznicu Emsland i željeznicu Weser-Aller. Flota tvrtke sastoji se od modernih dizel vlakova i električnih vlakova, a nudi niz opcija karata, uključujući pojedinačne karte, dnevne karte i sezonske karte. WestfalenBahn je predan pružanju pouzdanih, udobnih i ekološki prihvatljivih prijevoznih usluga svojim putnicima.

NordWestBahn je njemačka željeznička kompanija koja upravlja regionalnim putničkim vlakovima u Donjoj Saskoj, Bremenu i dijelovima Sjeverne Rajne-Vestfalije. NordWestBahn, podružnica Transdev grupe, upravlja pouzdanom i razgranatom željezničkom mrežom koja se proteže oko 1400 kilometara diljem sjeverozapadne Njemačke. Sa 17 ruta, uključujući Osnabrück, Münsterland, Ostwestfalen-Lippe, Bremen, Bremerhaven i regiju Sjevernog mora, NordWestBahn osigurava siguran i učinkovit prijevoz za putnike, povezujući ih sa željenim odredištima.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Hannover - Bielefeld

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE) i DB - Intercityna relaciji Hannover - Bielefeld.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika Eurobahn, NordWestBahn i Metronom od Hannover do Bielefeld
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Hannover do Bielefeld s vlakom
Sadržaj Eurobahn NordWestBahn Metronom National Express DB - InterCity Express (ICE) FlixTrain WestfalenBahn DB - Intercity Erixx Anruf Sammel Taxi
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon
Prtljaga

Hannover do Bielefeld emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
0.6kg
Autobus
4.2kg
Let
166.8kg
Automobil
16.1kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Hannover do Bielefeld ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Hannover - Bielefeld su 0.6kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Hannover - Bielefeld? Putovanjem vlakom na linijiHannover - Bielefeld uštedjet ćete 166.2kg emisije CO2 u odnosu na let, 3.5kg u odnosu na autobus i 15.5kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Hannover do Bielefeld?
Karta za vlak od Hannover do Bielefeld košta 23,14€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 9,90€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Hannover do Bielefeld?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Hannover do Bielefeld je 9,90€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Hannover i Bielefeld ?
Udaljenost od Hannover do Bielefeld je 90,0 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Hannover i Bielefeld?
Hannover do Bielefeld je u prosjeku 1 h 51 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 49 min.
Koji prijevoznici voze od Hannover do Bielefeld?
Put odHannover do Bielefeld pokriva 10 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Eurobahn, NordWestBahn, Metronom, National Express, DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain, WestfalenBahn, DB - Intercity, Erixx, Anruf Sammel Taxi
Koliko puta dnevno ide vlak od Hannover do Bielefeld?
Hannover do Bielefeld u prosjeku ima 318 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Hannover do Bielefeld?
Najraniji vlak od Hannover do Bielefeld polazi na 01:30. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Hannover do Bielefeld?
Najnoviji vlak od Hannover do Bielefeld polazi na 00:28. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Hannover do Bielefeld?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 9,90€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Hannover do Bielefeld?
Postoje 5 postaje(e) s kojih možete krenuti s Hannover da biste otišli na Bielefeld. Možete ići s Hannover Hbf, Hannover-linden/fischerhof, Hannover Messe/laatzen, Eichstraße (bahnhof), Laatzen, Birkenstraße, Laatzen i možete stići na Bielefeld Hbf, Билефелд централна гара (flixtrain), Oldentrup Bahnhof, Bielefeld, Brackwede, Oldentrup.
Koliko izravnih veza ide od Hannover do Bielefeld?
U prosjeku ima 31 veza(e) od Hannover do Bielefeld.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Hannover i Bielefeld s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Hannover i Bielefeld je 49 min.
Postoji li izravni vlak od Hannover do Bielefeld?
Da, postoji direktni vlak između Hannover i Bielefeld.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Hannover do Bielefeld svlak?
Putovanje s vlak od Hannover do Bielefeld stvara 0.6kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Hannover

Popularne rute

Vikend izleti s Hannover

Međunarodne rute s Hannover i obližnjih područja

Ostala odredišta s Hannover

Glavne rute do Bielefeld

Povezane rute

Ostale popularne rute