Vlak Hannover - Bielefeld cijene od 17,99 €

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Hannover do Bielefeld s vlakom

Putovanje od Hannover do Bielefeld od strane vlak je 90,06 km i traje 2 h i 30 min. Postoji 6 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:28 i posljednjim na 10:23. Moguće je putovati od Hannover do Bielefeld preko vlak za samo 17,99 € ili čak 24,20 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 17,99 €.

Najniža cijena17,99 €
Trajanje putovanja2 h i 30 min
Veza po danu6
Najniža cijena17,99 €
Najviša cijena24,20 €
Prvi odlazak00:28
Zadnji odlazak10:23
Udaljenost90,06 km
PolazakHannover
DolazakBielefeld
PrijevozniciDB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE)Više

Vremena polaska Vlaka od Hanover do Bielefeld

Datum polaska
ponedjeljak, 17. lip 2024.

Najbolje ponude za vlak od Hannover do Bielefeld na virail.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Hannover na Bielefeld?

Prosječna cijena željezničkih karata od Hannover do Bielefeld je 20,39 €. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Hannover do Bielefeld može biti oko 17,99 €.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Hannover na Bielefeld?

Da biste dobili na Bielefeld vlakom, možete se osloniti na , samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Kada su Frist i zadnji vlakovi iz Hannover na Bielefeld rasporedu?

Prvi vlak na Bielefeld ostavlja na 00:28, dok je posljednji na 10:23. Da biste dobili od Hannover do Bielefeld vlakom, morat ćete 2 h i 30 min. U prosjeku, to traje 2 h i 30 min doći do Bielefeld vlakom, ali trebat će vam 0 h i 59 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 00:28, dok je posljednji ostavlja Hannover na 10:23.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Bielefeld i gdje će vam stići?

Vlakovi Bielefeld ostaviti Hannover Hannover Messe, Laatzen,Hannover Airport,Kröpcke, Hannover i dolazimo u Brackwede Gotenstraße, Bielefeld,Weststraße, Bielefeld,Oldentrup Mitte, Bielefeld.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Hanover do Bielefeld

Jeftine vlak karte od Hannover do Bielefeld
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Hannover do Bielefeld.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Hannover do Bielefeld, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Hannover do Bielefeld.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Hanover do Bielefeld

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Bielefeld vlakom

Ako putujete do Bielefeld vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Eurobahn je privatna željeznička kompanija koja posluje u Njemačkoj. Osnovan je 1998. godine i nudi regionalne i prigradske željezničke usluge u regiji Sjeverna Rajna-Vestfalija. Eurobahn radi na nekoliko linija, uključujući S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 i RB 52. Tvrtka je poznata po svojim modernim vlakovima i visokokvalitetnoj usluzi, uključujući besplatni Wi-Fi i klimatizaciju. Eurobahn je predan održivosti i proveo je nekoliko mjera za smanjenje svog utjecaja na okoliš, poput korištenja energetski učinkovitih vlakova i promicanja javnog prijevoza kao alternative vožnji.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Hannover - Bielefeld

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE) i DB - Intercityna relaciji Hannover - Bielefeld.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE), Eurobahn od Hannover do Bielefeld
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Hannover do Bielefeld s trainom
Sadržaj DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE) Eurobahn FlixTrain WestfalenBahn
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check
luggage Prtljaga check check cross check cross
food_and_drink Hrana i piće check check check check check
quiet_zone Mirna zona cross check check check check
accessibility Pristupačnost cross check check check check
air_con Klimatizacija cross check check check check
bicycle Bicikl cross check check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon cross check check check check

Hannover do Bielefeld emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
6.3kg
Autobus
6.75kg
Let
18.01kg
Automobil
14.41kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Hannover do Bielefeld ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Hannover - Bielefeld su 6.3kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Hannover - Bielefeld? Putovanjem vlakom na linijiHannover - Bielefeld uštedjet ćete 11.71kg emisije CO2 u odnosu na let, 0.45kg u odnosu na autobus i 8.11kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Hannover do Bielefeld?
Karta za vlak od Hannover do Bielefeld košta 20,39 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 17,99 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Hannover do Bielefeld?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Hannover do Bielefeld je 17,99 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Hannover i Bielefeld ?
Udaljenost od Hannover do Bielefeld je 90,06 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Hannover i Bielefeld?
Hannover do Bielefeld je u prosjeku 2 h i 30 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 0 h i 59 min.
Koji prijevoznici voze od Hannover do Bielefeld?
Put odHannover do Bielefeld pokriva 4 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE), Eurobahn, FlixTrain, WestfalenBahn
Koliko puta dnevno ide vlak od Hannover do Bielefeld?
Hannover do Bielefeld u prosjeku ima 6 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Hannover do Bielefeld?
Najraniji vlak od Hannover do Bielefeld polazi na 00:28. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Hannover do Bielefeld?
Najnoviji vlak od Hannover do Bielefeld polazi na 10:23. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Hannover do Bielefeld?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 17,99 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Hannover do Bielefeld?
U prosjeku ima 3 veza(e) od Hannover do Bielefeld.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Hannover i Bielefeld s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Hannover i Bielefeld je 0 h i 59 min.
Postoji li izravni vlak od Hannover do Bielefeld?
Da, postoji direktni vlak između Hannover i Bielefeld.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Hannover do Bielefeld svlak?
Putovanje s vlak od Hannover do Bielefeld stvara 6.3kg emisije CO2.

Idi lokalno s Hannover

Popularne rute

Vikend izleti s Hannover

Međunarodne rute s Hannover i obližnjih područja

Ostala odredišta s Hannover

Glavne rute do Bielefeld

Povezane rute

Ostale popularne rute