Vlak Frankfurt na Majni - Düsseldorf cijene od 17,99 €

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana 19,90 €
3 dana 19,99 €

Od Frankfurt na Majni do Düsseldorf s vlakom

Putovanje od Frankfurt na Majni do Düsseldorf od strane vlak je 182,43 km i traje 3 h i 27 min. Postoji 5 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:10 i posljednjim na 09:12. Moguće je putovati od Frankfurt na Majni do Düsseldorf preko vlak za samo 17,99 € ili čak 126,84 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 17,99 €.

Najniža cijena17,99 €
Trajanje putovanja3 h i 27 min
Veza po danu5
Najniža cijena17,99 €
Najviša cijena126,84 €
Prvi odlazak00:10
Zadnji odlazak09:12
Udaljenost182,43 km
PolazakFrankfurt na Majni
DolazakDüsseldorf
PrijevozniciFlixTrain, DB - Intercity

Vremena polaska Vlaka od Frankfurt do Düsseldorf

Datum polaska
ponedjeljak, 17. lip 2024.

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Frankfurt na Majni do Düsseldorf.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koliko su niske cijene karte za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?

U prosjeku, vlak ulaznice iz Frankfurt na Majni na Düsseldorf troškova 43,17 €, ali ako možete rezervirati unaprijed, ili odabrati manje popularne datume i vremena, možete pronaći jeftini karte za vlak iz 17,99 €.

Koje tvrtke služe rutu od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći , pružajući željezničke veze između Frankfurt na Majni i Düsseldorf.

Koliko dugo je potrebno da bi se Düsseldorf vlakom?

Prvi vlak na Düsseldorf ostavlja na 00:10, dok je posljednji na 09:12. Da biste dobili od Frankfurt na Majni do Düsseldorf vlakom, morat ćete 3 h i 27 min. Dok je prvi vlak za Düsseldorf ostavlja na 00:10, zadnji je na rasporedu za 09:12. Prosječno trajanje putovanja je 3 h i 27 min, ali najbrži vlakovi mogu dobiti da Düsseldorf u 1 h i 39 min.

Koje su polaska i dolaska postaje u Frankfurt na Majni i Düsseldorf?,Koje stanice služe pruga : Frankfurt na Majni - Düsseldorf?

Vlakovi ostaviti Frankfurt na Majni Falkstraße, Frankfurt a.M.,Frankfurt am Main Hbf,Brauerei, Frankfurt a.M. i dolazimo na Duesseldorf Airport,Fuldaer Straße, Düsseldorf,Düsseldorf,Sonnenstraße, Düsseldorf,Markenstraße, Düsseldorf,Eichelstraße, Düsseldorf,Benrath Btf, Düsseldorf.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Frankfurt do Düsseldorf

Jeftine vlak karte od Frankfurt na Majni do Düsseldorf
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Frankfurt na Majni do Düsseldorf, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Frankfurt na Majni do Düsseldorf.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Frankfurt do Düsseldorf

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 14,90 € do 61,40 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 76% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf

Najjeftinije Frankfurt na Majni - Düsseldorf karte za vlak možete pronaći već za 17,70 € ako imate sreće ili 26,13 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 33,29 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Düsseldorf vlakom

Ako putujete do Düsseldorf vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Frankfurt na Majni - Düsseldorf

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrain i DB - Intercityna relaciji Frankfurt na Majni - Düsseldorf.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika FlixTrain, DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE) od Frankfurt na Majni do Düsseldorf
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Frankfurt na Majni do Düsseldorf s trainom
Sadržaj FlixTrain DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Mirna zona check cross check
wifi WiFi check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check
luggage Prtljaga check check check
accessibility Pristupačnost check cross check
food_and_drink Hrana i piće check check check
air_con Klimatizacija check cross check
bicycle Bicikl check cross check
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross check

Frankfurt na Majni do Düsseldorf emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
12.77kg
Autobus
13.68kg
Let
36.49kg
Automobil
29.19kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Frankfurt na Majni do Düsseldorf ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Frankfurt na Majni - Düsseldorf su 12.77kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Frankfurt na Majni - Düsseldorf? Putovanjem vlakom na linijiFrankfurt na Majni - Düsseldorf uštedjet ćete 23.72kg emisije CO2 u odnosu na let, 0.91kg u odnosu na autobus i 16.42kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Karta za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf košta 43,17 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 17,99 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Frankfurt na Majni do Düsseldorf je 17,99 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Frankfurt na Majni i Düsseldorf ?
Udaljenost od Frankfurt na Majni do Düsseldorf je 182,43 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Frankfurt na Majni i Düsseldorf?
Frankfurt na Majni do Düsseldorf je u prosjeku 3 h i 27 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 1 h i 39 min.
Koji prijevoznici voze od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Put odFrankfurt na Majni do Düsseldorf pokriva 2 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixTrain, DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE)
Koliko puta dnevno ide vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Frankfurt na Majni do Düsseldorf u prosjeku ima 5 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Najraniji vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf polazi na 00:10. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Najnoviji vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf polazi na 09:12. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 17,99 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
U prosjeku ima 4 veza(e) od Frankfurt na Majni do Düsseldorf.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Frankfurt na Majni i Düsseldorf s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Frankfurt na Majni i Düsseldorf je 1 h i 39 min.
Postoji li izravni vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Da, postoji direktni vlak između Frankfurt na Majni i Düsseldorf.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Frankfurt na Majni do Düsseldorf svlak?
Putovanje s vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf stvara 12.77kg emisije CO2.

Idi lokalno s Frankfurt na Majni

Popularne rute

Vikend izleti s Frankfurt na Majni

Međunarodne rute s Frankfurt na Majni i obližnjih područja

Ostala odredišta s Frankfurt na Majni

Glavne rute do Düsseldorf

Povezane rute

Ostale popularne rute