Vlak Frankfurt na Majni - Düsseldorf cijene od 17,90€

Početi od
17,90€
Otkriti

Od Frankfurt na Majni do Düsseldorf s vlakom

Putovanje od Frankfurt na Majni do Düsseldorf od strane vlak je 182,2 km i traje 1 h 40 min. Postoji 62 veza dnevno, s prvim polaskom na 04:13 i posljednjim na 00:24. Moguće je putovati od Frankfurt na Majni do Düsseldorf preko vlak za samo 17,90€ ili čak 103,30€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 17,90€.

Najbolja cijena 17,90€
Trajanje putovanja 1 h 40 min
Veza po danu 62
Najniža cijena 17,90€
Najviša cijena 103,30€
Prvi odlazak 04:13
Zadnji odlazak 00:24
Udaljenost 182,2 km
Polazak Frankfurt na Majni
Dolazak Düsseldorf
Prijevoznici DB - Intercity, Deutsche Bahn,

Vremena polaska Vlaka od Frankfurt na Majni do Düsseldorf

  Sep 21
  Više
  25°
  Sep 22
  Više
  18°
  Sep 23
  Više
  17°
  Sep 24
  19,90€
  18°
  Sep 25
  Više
  18°
  Sep 26
  Više
  20°
  Sep 27
  17,90€
  19°
  Sep 28
  Više
  21°
  Sep 29
  Više
  19°
  Sep 30
  19,90€
  20°
  Oct 01
  Više
  18°
  Oct 02
  Više
  15°
  Oct 03
  Više
  16°
  Oct 04
  Više
  18°
  Oct 05
  Više
  18°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
25°

Najbolje ponude za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf na virail.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za Düsseldorf?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf od 12,65€. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 39,06€.

Vlakovi od Frankfurt na Majni do Düsseldorf: koji tvrtke mogu li putovati s?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s Bahn, Deutsche Bahn, Sbb, Saveatrain, Flixtrain, Intercity Express, Intercity, služeći željezničke put između Frankfurt na Majni y i Düsseldorf.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n. Flixtrain pripada lider autobus tvrtke FlixBus i to je bio uveden kao novi low-cost željeznica, trenutno radi u Njemačkoj sa staze u Berlinu Stuttgart i Hamburg-Köln.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Frankfurt na Majni do Düsseldorf

 
Sep 21
četvrtak
25°
Više
Više
Više
Više
Sep 22
petak
18°
Više
Više
Više
Više
Sep 23
subota
17°
Više
Više
Više
Više
Sep 24
nedjelja
18°
19,90€
9,90€
126€
14€
Sep 25
ponedjeljak
18°
Više
Više
Više
Više
Sep 26
utorak
20°
Više
Više
Više
Više
Sep 27
srijeda
19°
17,90€
9,90€
177,21€
Više
Jeftine karte od Frankfurt na Majni do Düsseldorf
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Frankfurt na Majni do Düsseldorf, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Frankfurt na Majni do Düsseldorf.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Frankfurt na Majni do Düsseldorf

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 14€ do 43€, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 68% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf

Najjeftinije Frankfurt na Majni - Düsseldorf karte za vlak možete pronaći već za 19€ ako imate sreće ili 22€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 26€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Düsseldorf vlakom

Ako putujete do Düsseldorf vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

ÖBB Nightjet, kojim upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB), nudi noćna putovanja vlakom između velikih europskih gradova, pružajući prikladan i udoban način putovanja tijekom noći. Vlakovi Nightjet opremljeni su kabinama za spavanje, kušetima i sjedalima, nudeći putnicima udoban i praktičan način putovanja na velike udaljenosti dok spavaju. Usluga postoji u cijeloj Austriji i proteže se na susjedne zemlje kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna željeznička kompanija sa sjedištem u Berlinu, Njemačka, koja upravlja širokom željezničkom mrežom diljem Njemačke, uključujući međugradske vlakove velikih brzina (ICE), regionalne vlakove i lokalne prigradske vlakove.

Eurobahn je privatna željeznička kompanija koja posluje u Njemačkoj. Osnovan je 1998. godine i nudi regionalne i prigradske željezničke usluge u regiji Sjeverna Rajna-Vestfalija. Eurobahn radi na nekoliko linija, uključujući S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 i RB 52. Tvrtka je poznata po svojim modernim vlakovima i visokokvalitetnoj usluzi, uključujući besplatni Wi-Fi i klimatizaciju. Eurobahn je predan održivosti i proveo je nekoliko mjera za smanjenje svog utjecaja na okoliš, poput korištenja energetski učinkovitih vlakova i promicanja javnog prijevoza kao alternative vožnji.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

National Express je britanska multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusnim i željezničkim uslugama u Velikoj Britaniji, Europi, Sjevernoj Africi i Sjevernoj Americi. Tvrtka je osnovana 1972. godine i ima sjedište u Birminghamu, UK. National Express upravlja flotom od preko 1600 autobusa koji opslužuju preko 900 odredišta diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Tvrtka također upravlja željezničkim uslugama u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući franšizu East Anglia.

Thalys je operater brzih vlakova koji nudi usluge između Francuske, Belgije, Njemačke i Nizozemske. Vlakovi Thalys voze velikim brzinama, postižući brzine do 300 km/h, što ih čini jednim od najbržih i najprikladnijih načina putovanja između gradova u regiji. Vlakovi imaju moderne sadržaje, uključujući udobna sjedala, Wi-Fi i mogućnosti objedovanja u vozilu, što ih čini popularnim izborom i za poslovne putnike i za putnike u slobodno vrijeme.

VIAS Rail je belgijska željeznička kompanija koja upravlja putničkim i teretnim vlakovima u Belgiji i Nizozemskoj. Osnovan je 2014. godine kao zajedničko ulaganje francuske željezničke kompanije SNCF i belgijske željezničke kompanije SNCB. VIAS Rail upravlja brzim vlakovima, regionalnim vlakovima i prigradskim vlakovima, kao i pružanjem usluga željezničkog teretnog prometa. Tvrtka ima za cilj pružiti sigurna, pouzdana i održiva prijevozna rješenja svojim klijentima. VIAS Rail je predan smanjenju svog utjecaja na okoliš ulaganjem u energetski učinkovite vlakove i promicanjem održivih praksi kroz svoje poslovanje.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Frankfurt na Majni - Düsseldorf

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, FlixTrain i Nightjetna relaciji Frankfurt na Majni - Düsseldorf.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Bicikl

Seated carriage

Ove su karte idealne za kraća putovanja tijekom dana, s udobnim sjedalima u klimatiziranim vagonima.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Couchette

Ove karte pružaju pristupačniju opciju za putovanje preko noći, s krevetima na kat u zajedničkim odjeljcima koji mogu primiti do 6 putnika.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Sleeper cabin

Ovo su najudobnije karte za Nightjet, koje sadrže jednostruke, dvokrevetne ili trokrevetne odjeljke s krevetima, dekama i jastucima za dobar san.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard

Uz standardnu kartu možete dobiti povoljno sjedalo u drugom razredu uz prethodnu rezervaciju. Besplatna zamjena do 7 dana prije polaska i povrat novca do 7 dana prije polaska, nakon toga nepovrat novca.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Comfort

Možete dobiti mjesto u prvom razredu uz The Comfort cijenu. Besplatna zamjena do 7 dana prije polaska i povrat novca do 7 dana prije polaska, nakon toga nepovrat novca.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Premium

Možete putovati po prilagođenoj tarifi s pogodnostima pune usluge Premium tarife. Iskusite udobno putovanje i maksimalnu fleksibilnost za promjene ili otkazivanje do posljednjeg trenutka.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika DB - Intercity, Deutsche Bahn i DB - InterCity Express (ICE) od Frankfurt na Majni do Düsseldorf
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Frankfurt na Majni do Düsseldorf s vlakom
Sadržaj DB - Intercity Deutsche Bahn DB - InterCity Express (ICE) EuroCity FlixTrain National Express Nightjet Vlexx DB - Regional Express Thalys VIAS Rail DB - Regionalbahn Eurobahn
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Hrana i piće
Mirna zona
Pristupačnost
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon

Frankfurt na Majni do Düsseldorf emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
0.9kg
Autobus
6.0kg
Let
241.1kg
Automobil
23.3kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Frankfurt na Majni do Düsseldorf ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Frankfurt na Majni - Düsseldorf su 0.9kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Frankfurt na Majni - Düsseldorf? Putovanjem vlakom na linijiFrankfurt na Majni - Düsseldorf uštedjet ćete 240.2kg emisije CO2 u odnosu na let, 5.1kg u odnosu na autobus i 22.3kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Karta za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf košta 41,29€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 17,90€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Frankfurt na Majni do Düsseldorf je 17,90€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Frankfurt na Majni i Düsseldorf ?
Udaljenost od Frankfurt na Majni do Düsseldorf je 182,2 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Frankfurt na Majni i Düsseldorf?
Frankfurt na Majni do Düsseldorf je u prosjeku 2 h 40 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 1 h 40 min.
Koji prijevoznici voze od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Put odFrankfurt na Majni do Düsseldorf pokriva 13 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - Intercity, Deutsche Bahn, DB - InterCity Express (ICE), EuroCity, FlixTrain, National Express, Nightjet, Vlexx, DB - Regional Express, Thalys, VIAS Rail, DB - Regionalbahn, Eurobahn
Koliko puta dnevno ide vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Frankfurt na Majni do Düsseldorf u prosjeku ima 62 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Najraniji vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf polazi na 04:13. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Najnoviji vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf polazi na 00:24. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 17,90€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Postoje 3 postaje(e) s kojih možete krenuti s Frankfurt na Majni da biste otišli na Düsseldorf. Možete ići s Frankfurt(main)hbf, Leipzig Hbf, Frankfurt Hbf (tief) i možete stići na Düsseldorf Flugh., Düsseldorf, Zob Am Hbf, Düsseldorf Central Station (train).
Koliko izravnih veza ide od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
U prosjeku ima 1 veza(e) od Frankfurt na Majni do Düsseldorf.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Frankfurt na Majni i Düsseldorf s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Frankfurt na Majni i Düsseldorf je 1 h 40 min.
Postoji li izravni vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf?
Da, postoji direktni vlak između Frankfurt na Majni i Düsseldorf.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Frankfurt na Majni do Düsseldorf svlak?
Putovanje s vlak od Frankfurt na Majni do Düsseldorf stvara 0.9kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Frankfurt na Majni

Popularne rute

Vikend izleti s Frankfurt na Majni

Međunarodne rute s Frankfurt na Majni i obližnjih područja

Ostala odredišta s Frankfurt na Majni

Glavne rute do Düsseldorf

Povezane rute

Ostale popularne rute