Vlak Saarbrücken - Stuttgart cijene od 17,90€

Početi od
17,90€
Otkriti

Od Saarbrücken do Stuttgart s vlakom

Putovanje od Saarbrücken do Stuttgart od strane vlak je 167,8 km i traje 2 h 9 min. Postoji 325 veza dnevno, s prvim polaskom na 02:17 i posljednjim na 00:40. Moguće je putovati od Saarbrücken do Stuttgart preko vlak za samo 17,90€ ili čak 80,40€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 17,90€.

Najbolja cijena 17,90€
Trajanje putovanja 2 h 9 min
Veza po danu 325
Najniža cijena 17,90€
Najviša cijena 80,40€
Prvi odlazak 02:17
Zadnji odlazak 00:40
Udaljenost 167,8 km
Polazak Saarbrücken
Dolazak Stuttgart
Prijevoznici Metropolexpress, DB - Regionalbahn,

Vremena polaska Vlaka od Saarbrücken do Stuttgart

  Sep 21
  Više
  24°
  Sep 22
  Više
  17°
  Sep 23
  Više
  16°
  Sep 24
  Više
  18°
  Sep 25
  Više
  18°
  Sep 26
  Više
  20°
  Sep 27
  Više
  20°
  Sep 28
  Više
  20°
  Sep 29
  Više
  19°
  Sep 30
  Više
  20°
  Oct 01
  Više
  19°
  Oct 02
  Više
  14°
  Oct 03
  Više
  18°
  Oct 04
  Više
  18°
  Oct 05
  Više
  18°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
24°

Najbolje ponude za vlak od Saarbrücken do Stuttgart na virail.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Saarbrücken do Stuttgart u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Stuttgart. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Saarbrücken u Stuttgart, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je cijena željezničke karte od Saarbrücken do Stuttgart?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Saarbrücken do Stuttgart i samo 17,90€, dok je prosječna cijena 36,22€.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Saarbrücken na Stuttgart?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći Bahn, Deutsche Bahn, Eurocity, Intercity Express, pružajući željezničke veze između Saarbrücken i Stuttgart.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis
Jeftine karte od Saarbrücken do Stuttgart
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Saarbrücken do Stuttgart.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Saarbrücken do Stuttgart, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Saarbrücken do Stuttgart.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Saarbrücken do Stuttgart

Najjeftinije Saarbrücken - Stuttgart karte za vlak možete pronaći već za 17€ ako imate sreće ili 24€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 31€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Stuttgart vlakom

Ako putujete do Stuttgart vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

TGV inOui, koji zamjenjuje tradicionalne TGV usluge nudeći suvremenu nadogradnju, usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Francuske nacionalne željeznice, SNCF, koja olakšava istraživanje oko 50 odredišta u susjednim zemljama kao što su Belgija, Njemačka i Španjolska. TGV inOUI je dizajniran da ponudi više udobnosti i fleksibilnosti putnicima, sa značajkama kao što su prostrana sjedala, Wi-Fi i ugostiteljske usluge. Povezuje velike gradove u Francuskoj i pruža brz, praktičan i udoban način putovanja.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Saarbrücken - Stuttgart

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, FlixTrain i TGV inOuina relaciji Saarbrücken - Stuttgart.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Bicikl

Second Class (The essentials)

Za praktično i pristupačno putovanje, TGV INOUI ima dvije cijene karata za drugi razred: The Prems Second, pristupačnu opciju, i The Second, klasični drugi razred. Oba se mogu zamijeniti i vratiti, pod određenim uvjetima. Premove cijene karte savršene su ako tražite najniže cijene, već od samo 15 € i dostupne su za rezervaciju do 4 mjeseca unaprijed.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class (The comfort)

Karte prve klase podižu vaše putovanje na višu razinu, nudeći poboljšanu udobnost i ekskluzivne pogodnosti, uključujući mogućnost odabira sjedala u tihom području. Dodatno, ova karta nudi fleksibilnost za vašu rezervaciju i pruža dodatne pogodnosti značajkama druge klase.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business Première (The flexibility)

Business Première nudi vrhunske prednosti kao što su besplatna zamjena ili povrat novca i ekskluzivne pogodnosti uključujući napredni Wi-Fi i pristup Grand Voyageur salonima, a sve to istovremeno osiguravajući fleksibilnost u vašoj rezervaciji.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika Metropolexpress, DB - Regionalbahn i TGV inOui od Saarbrücken do Stuttgart
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Saarbrücken do Stuttgart s vlakom
Sadržaj Metropolexpress DB - Regionalbahn TGV inOui DB - Regional Express EuroCity Vlexx DB - Intercity FlixTrain DB - InterCity Express (ICE)
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon
Prtljaga

Saarbrücken do Stuttgart emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
1.2kg
Autobus
7.9kg
Let
314.7kg
Automobil
30.4kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Saarbrücken do Stuttgart ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Saarbrücken - Stuttgart su 1.2kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Saarbrücken - Stuttgart? Putovanjem vlakom na linijiSaarbrücken - Stuttgart uštedjet ćete 313.5kg emisije CO2 u odnosu na let, 6.7kg u odnosu na autobus i 29.2kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Saarbrücken do Stuttgart?
Karta za vlak od Saarbrücken do Stuttgart košta 35,62€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 17,90€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Saarbrücken do Stuttgart?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Saarbrücken do Stuttgart je 17,90€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Saarbrücken i Stuttgart ?
Udaljenost od Saarbrücken do Stuttgart je 167,8 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Saarbrücken i Stuttgart?
Saarbrücken do Stuttgart je u prosjeku 3 h 29 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 2 h 9 min.
Koji prijevoznici voze od Saarbrücken do Stuttgart?
Put odSaarbrücken do Stuttgart pokriva 11 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Metropolexpress, DB - Regionalbahn, TGV inOui, DB - Regional Express, Go-Ahead Baden-Württemberg, EuroCity, SWEG Bahn Stuttgart, Vlexx, DB - Intercity, FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE)
Koliko puta dnevno ide vlak od Saarbrücken do Stuttgart?
Saarbrücken do Stuttgart u prosjeku ima 325 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Saarbrücken do Stuttgart?
Najraniji vlak od Saarbrücken do Stuttgart polazi na 02:17. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Saarbrücken do Stuttgart?
Najnoviji vlak od Saarbrücken do Stuttgart polazi na 00:40. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Saarbrücken do Stuttgart?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 17,90€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Saarbrücken do Stuttgart?
Postoje 3 postaje(e) s kojih možete krenuti s Saarbrücken da biste otišli na Stuttgart. Možete ići s Dudweiler, Saarbrücken Hbf, Schafbrücke i možete stići na Stuttgart-zuffenhausen, Stuttgart-obertürkheim, Stuttgart-vaihingen, Stuttgart Hbf (tief), Kornwestheim Pbf, Echterdingen.
Koliko izravnih veza ide od Saarbrücken do Stuttgart?
U prosjeku ima 1 veza(e) od Saarbrücken do Stuttgart.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Saarbrücken i Stuttgart s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Saarbrücken i Stuttgart je 2 h 9 min.
Postoji li izravni vlak od Saarbrücken do Stuttgart?
Da, postoji direktni vlak između Saarbrücken i Stuttgart.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Saarbrücken do Stuttgart svlak?
Putovanje s vlak od Saarbrücken do Stuttgart stvara 1.2kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Saarbrücken

Popularne rute

Vikend izleti s Saarbrücken

Međunarodne rute s Saarbrücken i obližnjih područja

Ostala odredišta s Saarbrücken

Glavne rute do Stuttgart

Povezane rute

Ostale popularne rute