Vlak Beč - Kassel cijene od 52,50 €

18/04/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com
Početi od
52,50 €

Od Beč do Kassel s vlakom

Putovanje od Beč do Kassel od strane vlak je 602,85 km i traje 8 h i 28 min. Postoji 25 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:28 i posljednjim na 23:28. Moguće je putovati od Beč do Kassel preko vlak za samo 52,50 € ili čak 253,51 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 52,50 €.

Najniža cijena52,50 €
Trajanje putovanja8 h i 28 min
Veza po danu25
Najniža cijena52,50 €
Najviša cijena253,51 €
Prvi odlazak00:28
Zadnji odlazak23:28
Udaljenost602,85 km
PolazakBeč
DolazakKassel
PrijevozniciFlixTrain, WESTbahnViše

Vremena polaska Vlaka od Vienna do Kassel

Datum polaska
četvrtak, 18. tra 2024.

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Beč na Kassel.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Beč do Kassel u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Kassel. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Beč u Kassel, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Beč na Kassel?

Ako imate mogućnost rezervirati unaprijed, bit ćete vjerojatno pronaći jeftini karte za vlak od Beč do Kassel za 52,50 €. U slučaju da ne možete planirati unaprijed, vlak ulaznice za cijenu Kassel u prosjeku 132,41 €.

Vlakovi od Beč do Kassel: koji tvrtke mogu li putovati s?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i izdržavaju vlaka Beč - Kassel

Koliko dugo će trajati od Beč do Kassel i kada su vlakovi otišli?

Prvi vlak na Kassel ostavlja na 00:28, dok je posljednji na 23:28. Da biste dobili od Beč do Kassel vlakom, morat ćete 8 h i 28 min. Prvi vlak na Kassel ostavlja na 23:28, dok je posljednji na 23:28. U prosjeku, putovanje traje 8 h i 28 min, ali s najbrže veze što će biti u Kassel u 6 h i 14 min.

Koji stanice su služili u vlakovima koji putuju od Beč do Kassel?

Vlakovi na Kassel mogu ostaviti s Wien Mitte,Wien Quartier Belvedere,Wien Praterstern (U2),Vienna Erdberg (VIB),Wien Meidling (wlb),Wien, Hütteldorf,Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien Westbahnhof (U3),Wien, Hauptbahnhof i dolazimo na Reuterstraße, Kassel,Kassel Wilhelmshöhe,Mattenberg, Kassel.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Vienna do Kassel

Jeftine vlak karte od Beč do Kassel
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Beč do Kassel.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Beč do Kassel, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Beč do Kassel.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Vienna do Kassel

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Beč do Kassel

Najjeftinije Beč - Kassel karte za vlak možete pronaći već za 43,90 € ako imate sreće ili 63,10 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 107,61 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Kassel vlakom

Ako putujete do Kassel vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

ÖBB Nightjet, kojim upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB), nudi noćna putovanja vlakom između velikih europskih gradova, pružajući prikladan i udoban način putovanja tijekom noći. Vlakovi Nightjet opremljeni su kabinama za spavanje, kušetima i sjedalima, nudeći putnicima udoban i praktičan način putovanja na velike udaljenosti dok spavaju. Usluga postoji u cijeloj Austriji i proteže se na susjedne zemlje kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka.

ÖBB je kratica za Österreichische Bundesbahnen, što je Austrijska savezna željeznica. ÖBB pruža usluge putničkog vlaka diljem Austrije i šire, s vezama sa susjednim zemljama kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka. ÖBB je poznat po visokokvalitetnoj usluzi, modernim vlakovima i razgranatoj željezničkoj mreži.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

WestBahn je željeznička tvrtka koja posluje u Austriji, uglavnom na zapadnoj željezničkoj liniji između Beča i Salzburga. Osnovan je 2008. godine i fokusiran je na udobnost i zadovoljstvo korisnika dok pruža redovne usluge putničkog vlaka. WestBahn upravlja flotom modernih vlakova opremljenih besplatnim Wi-Fijem, utičnicama i klima uređajima.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Služeći potrebama Austrije za putovanja na velike udaljenosti, ÖBB-ovi Intercity vlakovi nadopunjuju usluge Eurocity i Railjet. Imaju i otvorene vagone i vagone s kupeima s klima-uređajem, pa čak i namjenske pretince za žene. Ključne rute uključuju Graz do Salzburga i Wien do Villacha.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Beč - Kassel

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrain, Nightjet i Railjetna relaciji Beč - Kassel.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Seated carriage

Ove su karte idealne za kraća putovanja tijekom dana, s udobnim sjedalima u klimatiziranim vagonima.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Sleeper cabin

Ovo su najudobnije karte za Nightjet, koje sadrže jednostruke, dvokrevetne ili trokrevetne odjeljke s krevetima, dekama i jastucima za dobar san.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Couchette

Ove karte pružaju pristupačniju opciju za putovanje preko noći, s krevetima na kat u zajedničkim odjeljcima koji mogu primiti do 6 putnika.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Comfort Class

Udobna karta je vrsta karte za drugi razred, ali nudi više pogodnosti od standardne karte kao što je više prostora za noge. Također, uključena je i rezervacija mjesta.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Standard Class

Standardna karta je vrsta karte za drugi razred.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Karta prve klase nudi fleksibilnost i dodatnu udobnost kako u rezervaciji tako iu pogledu pogodnosti.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U InterCity vlakovima ÖBB-a, putovanje u ekonomskoj klasi nudi vam prostrana sjedala, utičnicu za svaka dva sjedala i dovoljno prostora za prtljagu, a sve po pristupačnoj cijeni.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Ako svom putovanju želite dodati dašak luksuza, odaberite kartu za prvu klasu InterCity vlakova ÖBB-a. Za one koji cijene udobnost, uživajte u utičnicama na svakom podesivom sjedalu i dodatnom prostoru za noge.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
wifi WiFi open icon close icon
Wifi usluga trenutno nije dostupna na Nighthetu.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Privatni pretinci dostupni su na ÖBB Nightjetovima. U kučet kolima može putovati 1-6 osoba (1-3 odrasle osobe; max. 5 djece do 14 godina) po niskoj fiksnoj cijeni. Štoviše, radi opće udobnosti, od 22:00 do 8:00 ujutro na snazi je vrijeme mirovanja. Glavna svjetla u spavaćim i kušet dijelovima trebaju biti isključena tijekom tog razdoblja.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Osim standardnih utičnica, novi Nightjet nudi USB punjač i induktivne punionice.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete ÖBB Nightjet vlakom, dopušteno vam je predati samo jedan kovčeg i jedan komad ručne prtljage. Pobrinite se da vaša prtljaga bude pohranjena na način koji ne stvara neugodnosti niti ometa druge. Zapamtite smjernice za pohranjivanje prtljage: Predmeti koji se lako spremaju trebaju ići u police iznad glave, dok glomaznija prtljaga treba biti smještena ispod sjedala ili u za to predviđene police za prtljagu. Uvijek držite prolaze, vrata i puteve za bijeg slobodnima radi sigurnosti svih.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Određene rute nude autobuse s odjeljcima prikladnim za invalidska kolica i obližnjim zahodima, koji primaju putnika s invalidskim kolicima i pratitelja.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Putnici s dnevnim autobusom mogu kupiti grickalice i pića od osoblja na brodu. Vlasnici kušet karte dobivaju mineralnu vodu i bečki doručak. Putnici u spavaćoj kabini uživaju u piću dobrodošlice, večernjem snacku, mineralnoj vodi i prilagođenom doručku. Posebne prehrambene zahtjeve za Nightjet obroke potrebno je poslati e-poštom najmanje 72 sata prije polaska.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Svaki odjeljak u vagonima za spavanje, kušet i vagonima za sjedenje ima individualne kontrole klima uređaja.
bicycle Bicikl open icon close icon
Na Nightjetovima koji povezuju Njemačku, Austriju i Švicarsku, bicikli su dobrodošli uz posebnu kartu i rezervaciju. ÖBB Nightjet također dopušta artikle poput dječjih kolica i glazbenih instrumenata. Koristite uslugu ÖBB za prijevoz bicikala unutar Austrije. Sklopivi bicikli su besplatni ako su unutar 110 cm x 80 cm x 40 cm. Provjerite jesu li baterije e-bicikala napunjene i imajte na umu da bicikli ne smiju biti u autobusima tijekom prekida željeznice.
wifi WiFi open icon close icon
Bez obzira na klasu, očekujte udobne pogodnosti, uključujući besplatan WiFi.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Railjet nudi tihe zone za mirno putovanje. Za udobnost svih, molimo vas da održavate tišinu u ovim područjima za 1. i 2. razred.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Svako sjedalo opremljeno je utičnicom za struju, pogodnom i za punjenje baterija za invalidska kolica.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete Railetom, niste ograničeni određenim ograničenjem prtljage. Međutim, morate osigurati da vaša torba stane u policu iznad glave ili u predviđene prostore za prtljagu u vlaku.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Prostori prilagođeni osobama u invalidskim kolicima prisutni su u vlakovima Regiojet.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Uživajte u raznim grickalicama i pićima na brodu. Cijeli jelovnik potražite u aplikaciji Regiojet. Svaki putnik dobiva besplatnu bocu vode, a ako ste u Relax ili Business klasi, uživajte u besplatnoj talijanskoj kavi ili čaju od mente.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Railjet vlakovi opremljeni su klima uređajima za vašu udobnost.
bicycle Bicikl open icon close icon
U većini ÖBB vlakova možete s posebnom kartom za bicikl, koja iznosi 10% redovne karte ili najmanje 2 € za drugi razred. Doplate za bicikle u vlaku Railjet variraju, stoga provjerite njihov vozni red. Jedan bicikl po osobi, a ako se radi o e-biciklu, provjerite je li baterija napunjena jer punjenje na vozilu nije dostupno. Za praktičnost unutar Austrije postoji usluga prijevoza bicikala od vrata do vrata.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Svaki jede opremljen je utičnicom od 220 V u vlakovima WESTbahn.
wifi WiFi open icon close icon
Uživajte u neprekidnoj mrežnoj povezanosti uz WiFi koji je dostupan na svim putovanjima WESTbahnom između Beča i Salzburga.
luggage Prtljaga open icon close icon
Iako ne postoji određeno ograničenje količine prtljage koju možete unijeti u avion, može postojati dodatna naknada od 5 € za glomaznu prtljagu ili za nošenje trećeg komada prtljage. O ovoj odluci odlučuje osoblje na brodu.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
U Austriji niskopodni dizajn WESTbahna osigurava pristup bez prepreka. Međutim, visine perona razlikuju se na određenim kolodvorima u Münchenu, tako da rampa u vagonu 14 pomaže pri ukrcaju. Ova kočija, idealna za osobe s poteškoćama u kretanju, ima šire prolaze, dva mjesta za invalidska kolica koja se mogu rezervirati i obližnji toalet sa značajkama pristupačnosti.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Vlakovi WESTbahn imaju WESTcafée sa sjedalima i automatima koji nude niz grickalica i pića. Dok je usluga u vozilu uključena u WESTbahn PLUS, u ostalim dijelovima, redari će dostavljati osvježenje ovisno o popunjenosti vlaka i uvjetima.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Svaki autobus nudi udobnost klimatizacije.
bicycle Bicikl open icon close icon
Možete uzeti svoj bicikl na WESTbahn vlakove tako da rezervirate mjesto za 4,90 €-9,90 €, ovisno o ruti. Bez rezervacije, to će koštati dodatnih 5,10 € na brodu, ovisno o dostupnosti. Dječji bicikli se plaćaju, ali sklopljeni e-skuteri voze se besplatno ako su pravilno pohranjeni. Imajte na umu da tandemi i mopedi nisu dopušteni, a neke željezničke veze s velikom potražnjom mogu isključiti rezervacije bicikala.
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
wifi WiFi open icon close icon
ÖBB Intercity vlakovi možda neće uvijek imati WiFi ili portal za zabavu
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Intercity nema mirnu zonu, ali nudi odvojene odjeljke za solo putnice, majke koje doje i malu djecu.
luggage Prtljaga open icon close icon
Možete besplatno unijeti prtljagu u sve ÖBB Intercity vlakove. Samo pazite da stane u prostore za prtljagu i da ne prelazi 90 x 60 x 40 cm. Predmeti kao što su skije, instrumenti, invalidska kolica i dječja kolica izuzeci su.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
ÖBB Intercity vlakovi imaju pristupačne toalete. Također postoje određena mjesta za invalidska kolica, često u prvoj klasi. Korisnici invalidskih kolica i njihov pratitelj mogu sjediti u prvom razredu koristeći karte drugog razreda i uživati u dostupnim uslugama.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Putnici mogu uživati u klimatiziranim otvorenim prostorima ili odabrati sjedenje u kupeu.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima ÖBB Intercity nema restorana, ali slobodno ponesite svoje grickalice.
bicycle Bicikl open icon close icon
Sklopivi bicikli mogu se besplatno voziti u ÖBB Intercity vlakovima, sve dok su unutar ograničenja veličine. Za obične bicikle kupite kartu i rezervirajte mjesto unaprijed online. Priložite svoju rezervaciju bicikla na vidljivo mjesto radi provjere karata
Usluge prijevoznika FlixTrain, WESTbahn, FlixBus od Beč do Kassel
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Beč do Kassel s trainom
Sadržaj FlixTrain WESTbahn FlixBus DB - InterCity Express (ICE) Railjet ÖBB Nightjet EuroNight EuroCity
quiet_zone Mirna zona check check cross check check check check check check
wifi WiFi check check check check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check check check check
luggage Prtljaga check check check check check check check cross check
accessibility Pristupačnost check check cross check check check check check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check check check check
air_con Klimatizacija check check check check check check check check check
bicycle Bicikl check check cross check check check check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check cross check check check check check check

Beč do Kassel emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
42.2kg
Autobus
45.21kg
Let
120.57kg
Automobil
96.46kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Beč do Kassel ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Beč - Kassel su 42.2kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Beč - Kassel? Putovanjem vlakom na linijiBeč - Kassel uštedjet ćete 78.37kg emisije CO2 u odnosu na let, 3.01kg u odnosu na autobus i 54.26kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Beč do Kassel?
Karta za vlak od Beč do Kassel košta 132,41 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 52,50 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Beč do Kassel?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Beč do Kassel je 52,50 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Beč i Kassel ?
Udaljenost od Beč do Kassel je 602,85 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Beč i Kassel?
Beč do Kassel je u prosjeku 8 h i 28 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 6 h i 14 min.
Koji prijevoznici voze od Beč do Kassel?
Put odBeč do Kassel pokriva 11 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixTrain, WESTbahn, FlixBus, DB - InterCity Express (ICE), Railjet, ÖBB, ÖBB - Intercity, Nightjet, EuroNight, ÖBB - Regional Train, ÖBB - InterCity Express (ICE), EuroCity
Koliko puta dnevno ide vlak od Beč do Kassel?
Beč do Kassel u prosjeku ima 25 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Beč do Kassel?
Najraniji vlak od Beč do Kassel polazi na 00:28. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Beč do Kassel?
Najnoviji vlak od Beč do Kassel polazi na 23:28. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Beč do Kassel?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 52,50 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Beč do Kassel?
U prosjeku ima 3 veza(e) od Beč do Kassel.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Beč i Kassel s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Beč i Kassel je 6 h i 14 min.
Postoji li izravni vlak od Beč do Kassel?
Da, postoji direktni vlak između Beč i Kassel.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Beč do Kassel svlak?
Putovanje s vlak od Beč do Kassel stvara 42.2kg emisije CO2.

Idi lokalno s Beč

Popularne rute

Vikend izleti s Beč

Međunarodne rute s Beč i obližnjih područja

Ostala odredišta s Beč

Glavne rute do Kassel

Povezane rute

Ostale popularne rute