Vlak Beč - Zagreb cijene od 28,60 €

18/04/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com
Početi od
28,60 €

Od Beč do Zagreb s vlakom

Putovanje od Beč do Zagreb od strane vlak je 268,18 km i traje 7 h i 47 min. Postoji 17 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:57 i posljednjim na 22:26. Moguće je putovati od Beč do Zagreb preko vlak za samo 28,60 € ili čak 104,40 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 28,60 €.

Najniža cijena28,60 €
Trajanje putovanja7 h i 47 min
Veza po danu17
Najniža cijena28,60 €
Najviša cijena104,40 €
Prvi odlazak07:57
Zadnji odlazak22:26
Udaljenost268,18 km
PolazakBeč
DolazakZagreb
PrijevozniciEuroNight, DB - IntercityViše

Vremena polaska Vlaka od Vienna do Zagreb

Datum polaska
četvrtak, 18. tra 2024.

Usporedite najbolje cijene vlak od Beč do Zagreb.

Virail pronalazi ponude od mnogo željezničkih kompanija u Europi i ostatku svijeta. Na primjer, to vam pokazuje moguće željezničke veze sa Beč na Zagreb nudi .

Koliko su karte za vlak iz Beč na Zagreb?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Beč do Zagreb i samo 28,60 €, dok je prosječna cijena 48,21 €.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Beč na Zagreb?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s , služeći željezničke put između Beč y i Zagreb.

Koliko je sati vlakove na Zagreb dopust i koliko dugo je putovanje?

Prvi vlak na Zagreb ostavlja na 07:57, dok je posljednji na 22:26. Da biste dobili od Beč do Zagreb vlakom, morat ćete 7 h i 47 min. Prosječno trajanje putovanja je 7 h i 47 min, ali najbrže veze vas odvesti na Zagreb u 6 h i 15 min. Prvi vlak kreće iz Beč u 07:57, a posljednji ostavlja na 22:26.

Koje su polaska i dolaska postaje u Beč i Zagreb?,Koje stanice služe pruga : Beč - Zagreb?

Vlakovi na Zagreb će ostaviti s Wien Westbahnhof (U3),Vienna Erdberg (VIB),Wien Meidling (wlb),Wien Mitte,Wien, Hauptbahnhof,Wien, Hütteldorf,Wien Praterstern (U2),Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien Quartier Belvedere i da će stići na Zagreb Zapadni kolodvor,Gajnice,ZAGREB,Zagreb Glavni kolodvor,Remetinac.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Vienna do Zagreb

Jeftine vlak karte od Beč do Zagreb
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Beč do Zagreb.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Beč do Zagreb, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Beč do Zagreb.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Vienna do Zagreb

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 28,60 € do 70,05 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 59% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Beč do Zagreb

Najjeftinije Beč - Zagreb karte za vlak možete pronaći već za 45,10 € ako imate sreće ili 56,82 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 66,01 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Zagreb vlakom

Ako putujete do Zagreb vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

ÖBB Nightjet, kojim upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB), nudi noćna putovanja vlakom između velikih europskih gradova, pružajući prikladan i udoban način putovanja tijekom noći. Vlakovi Nightjet opremljeni su kabinama za spavanje, kušetima i sjedalima, nudeći putnicima udoban i praktičan način putovanja na velike udaljenosti dok spavaju. Usluga postoji u cijeloj Austriji i proteže se na susjedne zemlje kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka.

ÖBB je kratica za Österreichische Bundesbahnen, što je Austrijska savezna željeznica. ÖBB pruža usluge putničkog vlaka diljem Austrije i šire, s vezama sa susjednim zemljama kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka. ÖBB je poznat po visokokvalitetnoj usluzi, modernim vlakovima i razgranatoj željezničkoj mreži.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Regional Express (Rex) je australski zračni prijevoznik koji obavlja redovite regionalne letove do više od 60 odredišta diljem Australije. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 2002. godine, a sjedište joj je u Mascotu u Novom Južnom Walesu. Rex upravlja flotom od preko 60 zrakoplova, uključujući Saab 340 turboprop i Boeing 737-800NG mlažnjake. Glavni fokus zračnog prijevoznika je pružanje pristupačnog zračnog putovanja regionalnim zajednicama, s jakim naglaskom na sigurnost, pouzdanost i korisničku uslugu. Rex također nudi program za česte putnike, Rex Business Flyer, i ima partnerstva s drugim zračnim prijevoznicima kao što su Qantas i Virgin Australia.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Beč - Zagreb

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi Nightjet, Railjet i DB - Intercityna relaciji Beč - Zagreb.

Seated carriage

Ove su karte idealne za kraća putovanja tijekom dana, s udobnim sjedalima u klimatiziranim vagonima.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Sleeper cabin

Ovo su najudobnije karte za Nightjet, koje sadrže jednostruke, dvokrevetne ili trokrevetne odjeljke s krevetima, dekama i jastucima za dobar san.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Couchette

Ove karte pružaju pristupačniju opciju za putovanje preko noći, s krevetima na kat u zajedničkim odjeljcima koji mogu primiti do 6 putnika.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Wifi usluga trenutno nije dostupna na Nighthetu.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Privatni pretinci dostupni su na ÖBB Nightjetovima. U kučet kolima može putovati 1-6 osoba (1-3 odrasle osobe; max. 5 djece do 14 godina) po niskoj fiksnoj cijeni. Štoviše, radi opće udobnosti, od 22:00 do 8:00 ujutro na snazi je vrijeme mirovanja. Glavna svjetla u spavaćim i kušet dijelovima trebaju biti isključena tijekom tog razdoblja.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Osim standardnih utičnica, novi Nightjet nudi USB punjač i induktivne punionice.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete ÖBB Nightjet vlakom, dopušteno vam je predati samo jedan kovčeg i jedan komad ručne prtljage. Pobrinite se da vaša prtljaga bude pohranjena na način koji ne stvara neugodnosti niti ometa druge. Zapamtite smjernice za pohranjivanje prtljage: Predmeti koji se lako spremaju trebaju ići u police iznad glave, dok glomaznija prtljaga treba biti smještena ispod sjedala ili u za to predviđene police za prtljagu. Uvijek držite prolaze, vrata i puteve za bijeg slobodnima radi sigurnosti svih.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Određene rute nude autobuse s odjeljcima prikladnim za invalidska kolica i obližnjim zahodima, koji primaju putnika s invalidskim kolicima i pratitelja.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Putnici s dnevnim autobusom mogu kupiti grickalice i pića od osoblja na brodu. Vlasnici kušet karte dobivaju mineralnu vodu i bečki doručak. Putnici u spavaćoj kabini uživaju u piću dobrodošlice, večernjem snacku, mineralnoj vodi i prilagođenom doručku. Posebne prehrambene zahtjeve za Nightjet obroke potrebno je poslati e-poštom najmanje 72 sata prije polaska.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Svaki odjeljak u vagonima za spavanje, kušet i vagonima za sjedenje ima individualne kontrole klima uređaja.
bicycle Bicikl open icon close icon
Na Nightjetovima koji povezuju Njemačku, Austriju i Švicarsku, bicikli su dobrodošli uz posebnu kartu i rezervaciju. ÖBB Nightjet također dopušta artikle poput dječjih kolica i glazbenih instrumenata. Koristite uslugu ÖBB za prijevoz bicikala unutar Austrije. Sklopivi bicikli su besplatni ako su unutar 110 cm x 80 cm x 40 cm. Provjerite jesu li baterije e-bicikala napunjene i imajte na umu da bicikli ne smiju biti u autobusima tijekom prekida željeznice.
wifi WiFi open icon close icon
Bez obzira na klasu, očekujte udobne pogodnosti, uključujući besplatan WiFi.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Railjet nudi tihe zone za mirno putovanje. Za udobnost svih, molimo vas da održavate tišinu u ovim područjima za 1. i 2. razred.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Svako sjedalo opremljeno je utičnicom za struju, pogodnom i za punjenje baterija za invalidska kolica.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete Railetom, niste ograničeni određenim ograničenjem prtljage. Međutim, morate osigurati da vaša torba stane u policu iznad glave ili u predviđene prostore za prtljagu u vlaku.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Prostori prilagođeni osobama u invalidskim kolicima prisutni su u vlakovima Regiojet.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Uživajte u raznim grickalicama i pićima na brodu. Cijeli jelovnik potražite u aplikaciji Regiojet. Svaki putnik dobiva besplatnu bocu vode, a ako ste u Relax ili Business klasi, uživajte u besplatnoj talijanskoj kavi ili čaju od mente.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Railjet vlakovi opremljeni su klima uređajima za vašu udobnost.
bicycle Bicikl open icon close icon
U većini ÖBB vlakova možete s posebnom kartom za bicikl, koja iznosi 10% redovne karte ili najmanje 2 € za drugi razred. Doplate za bicikle u vlaku Railjet variraju, stoga provjerite njihov vozni red. Jedan bicikl po osobi, a ako se radi o e-biciklu, provjerite je li baterija napunjena jer punjenje na vozilu nije dostupno. Za praktičnost unutar Austrije postoji usluga prijevoza bicikala od vrata do vrata.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika EuroNight, DB - Intercity, DB - Regional Express od Beč do Zagreb
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Beč do Zagreb s trainom
Sadržaj EuroNight DB - Intercity DB - Regional Express ÖBB Cityjet Express Railjet Nightjet EuroCity
quiet_zone Mirna zona check cross check check check check check check
wifi WiFi check check check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check check check
accessibility Pristupačnost check cross check check check check check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check check check
air_con Klimatizacija check cross check check check check check check
bicycle Bicikl check cross check check check check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross check check check check check check
luggage Prtljaga cross check cross check cross check check check

Beč do Zagreb emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
18.77kg
Autobus
20.11kg
Let
53.64kg
Automobil
42.91kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Beč do Zagreb ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Beč - Zagreb su 18.77kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Beč - Zagreb? Putovanjem vlakom na linijiBeč - Zagreb uštedjet ćete 34.87kg emisije CO2 u odnosu na let, 1.34kg u odnosu na autobus i 24.14kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Beč do Zagreb?
Karta za vlak od Beč do Zagreb košta 48,21 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 28,60 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Beč do Zagreb?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Beč do Zagreb je 28,60 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Beč i Zagreb ?
Udaljenost od Beč do Zagreb je 268,18 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Beč i Zagreb?
Beč do Zagreb je u prosjeku 7 h i 47 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 6 h i 15 min.
Koji prijevoznici voze od Beč do Zagreb?
Put odBeč do Zagreb pokriva 8 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: EuroNight, DB - Intercity, DB - Regional Express, ÖBB, Cityjet Express, Railjet, Nightjet, ÖBB - Railjet Xpress, EuroCity
Koliko puta dnevno ide vlak od Beč do Zagreb?
Beč do Zagreb u prosjeku ima 17 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Beč do Zagreb?
Najraniji vlak od Beč do Zagreb polazi na 07:57. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Beč do Zagreb?
Najnoviji vlak od Beč do Zagreb polazi na 22:26. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Beč do Zagreb?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 28,60 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Beč do Zagreb?
U prosjeku ima 1 veza(e) od Beč do Zagreb.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Beč i Zagreb s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Beč i Zagreb je 6 h i 15 min.
Postoji li izravni vlak od Beč do Zagreb?
Da, postoji direktni vlak između Beč i Zagreb.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Beč do Zagreb svlak?
Putovanje s vlak od Beč do Zagreb stvara 18.77kg emisije CO2.

Idi lokalno s Beč

Popularne rute

Vikend izleti s Beč

Međunarodne rute s Beč i obližnjih područja

Ostala odredišta s Beč

Glavne rute do Zagreb

Povezane rute

Ostale popularne rute