Vlak Dresden - Ulm cijene od 47,90 €

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Dresden do Ulm s vlakom

Putovanje od Dresden do Ulm od strane vlak je 399,76 km i traje 6 h i 41 min. Postoji 5 veza dnevno, s prvim polaskom na 05:10 i posljednjim na 08:02. Moguće je putovati od Dresden do Ulm preko vlak za samo 47,90 € ili čak 99,90 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 47,90 €.

Najniža cijena47,90 €
Trajanje putovanja6 h i 41 min
Veza po danu5
Najniža cijena47,90 €
Najviša cijena99,90 €
Prvi odlazak05:10
Zadnji odlazak08:02
Udaljenost399,76 km
PolazakDresden
DolazakUlm
PrijevozniciDB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity

Vremena polaska Vlaka od Dresden do Ulm, Baden-Württemberg

Datum polaska
ponedjeljak, 17. lip 2024.

Najbolje ponude za vlak od Dresden do Ulm na virail.

Pronalaženje savršen vezu vlakom nikad nije bilo tako lako: zahvaljujući virail, od vas će biti u mogućnosti usporediti stotine ponuda u isto vrijeme samo umetanjem datum svog putovanja. Kroz cijena i odlaska filtera, imat ćete mogućnost ograničiti rezultate i pronaći savršeno rješenje. Rezervacija se odvija na internetskoj stranici davatelja, u koju će biti automatski preusmjereni.

Koja je cijena željezničke karte od Dresden do Ulm?

U prosjeku, vlak ulaznice iz Dresden na Ulm troškova 75,50 €, ali ako možete rezervirati unaprijed, ili odabrati manje popularne datume i vremena, možete pronaći jeftini karte za vlak iz 47,90 €.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Dresden na Ulm?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći , pružajući željezničke veze između Dresden i Ulm.

Kada su Frist i zadnji vlakovi iz Dresden na Ulm rasporedu?

Prvi vlak na Ulm ostavlja na 05:10, dok je posljednji na 08:02. Da biste dobili od Dresden do Ulm vlakom, morat ćete 6 h i 41 min. U prosjeku, to traje 6 h i 41 min doći do Ulm vlakom, ali trebat će vam 6 h i 34 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 05:10, dok je posljednji ostavlja Dresden na 08:02.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Ulm i gdje će vam stići?

Vlakovi na Ulm će ostaviti s Dresden Central,Kaditz Riegelplatz, Dresden,Dresden Neustadt.,Dresden Ind.Gel.,Dresden - Airport i da će stići na Ulm Long distance Bus Station,Donautal, Ulm,ULM.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Dresden do Ulm, Baden-Württemberg

Jeftine vlak karte od Dresden do Ulm
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Dresden do Ulm.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Dresden do Ulm, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Dresden do Ulm.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Dresden do Ulm, Baden-Württemberg

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Ulm vlakom

Ako putujete do Ulm vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Dresden - Ulm

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi DB - InterCity Express (ICE)na relaciji Dresden - Ulm.

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
Usluge prijevoznika DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity od Dresden do Ulm
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Dresden do Ulm s trainom
Sadržaj DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity
quiet_zone Mirna zona check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Strujne utičnice check check
luggage Prtljaga check check
accessibility Pristupačnost check cross
food_and_drink Hrana i piće check check
air_con Klimatizacija check cross
bicycle Bicikl check cross
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross

Dresden do Ulm emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
27.98kg
Autobus
29.98kg
Let
79.95kg
Automobil
63.96kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Dresden do Ulm ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Dresden - Ulm su 27.98kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Dresden - Ulm? Putovanjem vlakom na linijiDresden - Ulm uštedjet ćete 51.97kg emisije CO2 u odnosu na let, 2kg u odnosu na autobus i 35.98kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Dresden do Ulm?
Karta za vlak od Dresden do Ulm košta 75,50 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 47,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Dresden do Ulm?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Dresden do Ulm je 47,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Dresden i Ulm ?
Udaljenost od Dresden do Ulm je 399,76 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Dresden i Ulm?
Dresden do Ulm je u prosjeku 6 h i 41 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 6 h i 34 min.
Koji prijevoznici voze od Dresden do Ulm?
Put odDresden do Ulm pokriva 1 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity
Koliko puta dnevno ide vlak od Dresden do Ulm?
Dresden do Ulm u prosjeku ima 5 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Dresden do Ulm?
Najraniji vlak od Dresden do Ulm polazi na 05:10. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Dresden do Ulm?
Najnoviji vlak od Dresden do Ulm polazi na 08:02. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Dresden do Ulm?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 47,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Dresden i Ulm s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Dresden i Ulm je 6 h i 34 min.
Postoji li izravni vlak od Dresden do Ulm?
Da, postoji direktni vlak između Dresden i Ulm.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Dresden do Ulm svlak?
Putovanje s vlak od Dresden do Ulm stvara 27.98kg emisije CO2.

Idi lokalno s Dresden

Popularne rute

Vikend izleti s Dresden

Međunarodne rute s Dresden i obližnjih područja

Ostala odredišta s Dresden

Glavne rute do Ulm

Povezane rute

Ostale popularne rute