Vlak Sisak - Knin cijene od 22,43€

Početi od
22,43€
Otkriti

Od Sisak do Knin s vlakom

Putovanje od Sisak do Knin od strane vlak je 158,8 km i traje . Postoji 1 veza dnevno, s prvim polaskom na 22:10 i posljednjim na 22:10. Moguće je putovati od Sisak do Knin preko vlak za samo 22,43€ ili čak 22,43€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 22,43€.

Najbolja cijena 22,43€
Veza po danu 1
Najniža cijena 22,43€
Najviša cijena 22,43€
Prvi odlazak 22:10
Zadnji odlazak 22:10
Udaljenost 158,8 km
Polazak Sisak
Dolazak Knin
Prijevoznici HZPP

Vremena polaska Vlaka od Sisak do Knin

  Sep 21
  Više
  24°
  Sep 22
  Više
  28°
  Sep 23
  Više
  25°
  Sep 24
  Više
  19°
  Sep 25
  Više
  16°
  Sep 26
  Više
  20°
  Sep 27
  Više
  23°
  Sep 28
  Više
  25°
  Sep 29
  Više
  24°
  Sep 30
  Više
  23°
  Oct 01
  Više
  26°
  Oct 02
  Više
  23°
  Oct 03
  Više
  19°
  Oct 04
  Više
  21°
  Oct 05
  Više
  24°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
24°

Usporedite najbolje cijene vlak od Sisak do Knin.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Sisak do Knin u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Knin. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Sisak u Knin, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za Knin?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Sisak do Knin i samo 3,18€, dok je prosječna cijena 12,96€.

Koje tvrtke služe rutu od Sisak do Knin?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s Hzpp, služeći željezničke put između Sisak y i Knin.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis
Jeftine karte od Sisak do Knin
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Sisak do Knin.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Sisak do Knin, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Sisak do Knin.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Pronađite najbolji dan za putovanje do Knin vlakom

Ako putujete do Knin vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

HZPP (Hrvatske željeznice putnički prijevoz) je hrvatski nacionalni željeznički prijevoznik koji pruža usluge prijevoza putnika na području Hrvatske i okolnih zemalja. Tvrtka upravlja brzim vlakovima i regionalnim vlakovima. HZPP nudi niz opcija ulaznica, uključujući pojedinačne karte, povratne karte i sezonske karte, kao i popuste za djecu, mlade, studente i umirovljenike. Tvrtka nudi Wi-Fi i osvježenje u većini svojih vlakova. Putovanje od Zagreba do Beograda, kao i noćni vlak od Zagreba do Münchena, ubrajaju se među njihove najpopularnije rute.

Usluge prijevoznika HZPP od Sisak do Knin
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Sisak do Knin s vlakom
Sadržaj HZPP
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Klimatizacija
Bicikl

Sisak do Knin emisije CO2 od Vlak

Ecology
Let
45.2kg
Vlak
2.2kg
Autobus
10.8kg
Automobil
7.8kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Sisak do Knin ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Sisak - Knin su 2.2kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Sisak - Knin? Putovanjem vlakom na linijiSisak - Knin uštedjet ćete 43.0kg emisije CO2 u odnosu na let, 8.6kg u odnosu na autobus i 5.6kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Sisak do Knin?
Karta za vlak od Sisak do Knin košta 22,43€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 22,43€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Sisak do Knin?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Sisak do Knin je 22,43€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Sisak i Knin ?
Udaljenost od Sisak do Knin je 158,8 km.
Koji prijevoznici voze od Sisak do Knin?
Put odSisak do Knin pokriva 1 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: HZPP
Koliko puta dnevno ide vlak od Sisak do Knin?
Sisak do Knin u prosjeku ima 1 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Sisak do Knin?
Najraniji vlak od Sisak do Knin polazi na 22:10. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Sisak do Knin?
Najnoviji vlak od Sisak do Knin polazi na 22:10. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Sisak do Knin?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 22,43€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Sisak do Knin?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s Sisak da biste otišli na Knin. Možete ići s Sisak i možete stići na Knin.
Koliko izravnih veza ide od Sisak do Knin?
U prosjeku ima 1 veza(e) od Sisak do Knin.
Postoji li izravni vlak od Sisak do Knin?
Da, postoji direktni vlak između Sisak i Knin.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Sisak do Knin svlak?
Putovanje s vlak od Sisak do Knin stvara 2.2kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Sisak

Popularne rute

Vikend izleti s Sisak

Međunarodne rute s Sisak i obližnjih područja

Ostala odredišta s Sisak

Glavne rute do Knin

Povezane rute

Ostale popularne rute