Vlak Rijeka - Berlin cijene od 74,86 €

17/07/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Rijeka do Berlin s vlakom

Putovanje od Rijeka do Berlin od strane vlak je 802,73 km i traje 21 h i 10 min. Postoji 7 veza dnevno, s prvim polaskom na 10:00 i posljednjim na 22:55. Moguće je putovati od Rijeka do Berlin preko vlak za samo 74,86 € ili čak 113,97 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 74,86 €.

Najniža cijena74,86 €
Trajanje putovanja21 h i 10 min
Veza po danu7
Najniža cijena74,86 €
Najviša cijena113,97 €
Prvi odlazak10:00
Zadnji odlazak22:55
Udaljenost802,73 km
PolazakRijeka
DolazakBerlin
PrijevozniciFlixTrain, FlixBus Italia S.r.l.Više

Vremena polaska Vlaka od Rijeka do Berlin

Datum polaska
srijeda, 17. srp 2024.

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Rijeka do Berlin.

Virail čini svaki put lakše: jedina stvar koju ćete morati učiniti je odrediti datum svog putovanja iz Rijeka u Berlin. Nakon toga, od vas će biti u mogućnosti naći savršen izbor za vaš izlet filtriranje i sortiranje rezultata po cijeni i odlaska. Virail će vas automatski preusmjeriti na web stranici davatelja biste dovršili rezervaciju.

Koja je cijena željezničke karte od Rijeka do Berlin?

Prosječna cijena željezničkih karata od Rijeka do Berlin je 85,17 €. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Rijeka do Berlin može biti oko 74,86 €.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Rijeka na Berlin?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći , pružajući željezničke veze između Rijeka i Berlin.

Kada su Frist i zadnji vlakovi iz Rijeka na Berlin rasporedu?

Prvi vlak na Berlin ostavlja na 10:00, dok je posljednji na 22:55. Da biste dobili od Rijeka do Berlin vlakom, morat ćete 21 h i 10 min. Uz najbrže veze što će biti u Berlin u 14 h i 56 min, ali u prosjeku je potrebno 21 h i 10 min. Prvi vlak na čelu s Berlin je na 10:00, a posljednji ostavlja Rijeka na 22:55.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Berlin i gdje će vam stići?

Možete uzeti vlak za Berlin na Rijeka., koja stiže u Berlin Hbf (tief),Berlin, Ostbahnhof,Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin, Alexanderplatz,Berlin Friedrichstraße,Berlin, ZOB,Berlin Ostkreuz station,Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin - Spandau.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Rijeka do Berlin

Jeftine vlak karte od Rijeka do Berlin
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Rijeka do Berlin.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Rijeka do Berlin, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Rijeka do Berlin.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Rijeka do Berlin

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 58,64 € do 108,97 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 46% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Rijeka do Berlin

Najjeftinije Rijeka - Berlin karte za vlak možete pronaći već za 54,98 € ako imate sreće ili 89,12 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 133,28 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Berlin vlakom

Ako putujete do Berlin vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Bayerische Regiobahn (BRB) je regionalna željeznička kompanija sa sjedištem u Bavarskoj, Njemačka. Obavlja putničke usluge na nekoliko linija u regiji, uključujući liniju München-Augsburg, liniju München-Landshut-Regensburg i liniju München-Mühldorf-Simbach. BRB je osnovan 2008. kao podružnica tvrtke Transdev Njemačka i od tada je postao glavni igrač na bavarskom željezničkom tržištu. Tvrtka upravlja flotom modernih vlakova, uključujući električne vagone i dizelske vagone, a ima reputaciju pružatelja pouzdanih i učinkovitih usluga svojim klijentima. BRB je predan održivom prijevozu i proveo je brojne mjere za smanjenje svog utjecaja na okoliš.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Regional Express (Rex) je australski zračni prijevoznik koji obavlja redovite regionalne letove do više od 60 odredišta diljem Australije. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 2002. godine, a sjedište joj je u Mascotu u Novom Južnom Walesu. Rex upravlja flotom od preko 60 zrakoplova, uključujući Saab 340 turboprop i Boeing 737-800NG mlažnjake. Glavni fokus zračnog prijevoznika je pružanje pristupačnog zračnog putovanja regionalnim zajednicama, s jakim naglaskom na sigurnost, pouzdanost i korisničku uslugu. Rex također nudi program za česte putnike, Rex Business Flyer, i ima partnerstva s drugim zračnim prijevoznicima kao što su Qantas i Virgin Australia.

Regionalbahn je vrsta željezničke usluge u Njemačkoj koja prometuje na regionalnim rutama, povezujući manja mjesta i gradove s većima. Ti su vlakovi obično sporiji od međugradskih vlakova, ali se više zaustavljaju i pristupačniji su. Vlakovima Regionalbahn upravljaju različite tvrtke, uključujući Deutsche Bahn, a nude jednodnevne i višednevne karte. Vlakove često koriste putnici i turisti koji žele istražiti prirodu i manje gradove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Rijeka - Berlin

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrain i DB - InterCity Express (ICE)na relaciji Rijeka - Berlin.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
Usluge prijevoznika FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express od Rijeka do Berlin
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Rijeka do Berlin s trainom
Sadržaj FlixTrain DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express Bayerische Regiobahn DB - Regionalbahn EuroNight FlixBus
quiet_zone Mirna zona check check check check check check cross
wifi WiFi check check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check check
luggage Prtljaga check check cross cross check cross check
accessibility Pristupačnost check check check check check check cross
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check check
air_con Klimatizacija check check check check check check check
bicycle Bicikl check check check check check check cross
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check check check check cross

Rijeka do Berlin emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
56.19kg
Autobus
60.2kg
Let
160.55kg
Automobil
128.44kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Rijeka do Berlin ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Rijeka - Berlin su 56.19kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Rijeka - Berlin? Putovanjem vlakom na linijiRijeka - Berlin uštedjet ćete 104.36kg emisije CO2 u odnosu na let, 4.01kg u odnosu na autobus i 72.25kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Rijeka do Berlin?
Karta za vlak od Rijeka do Berlin košta 85,17 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 74,86 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Rijeka do Berlin?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Rijeka do Berlin je 74,86 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Rijeka i Berlin ?
Udaljenost od Rijeka do Berlin je 802,73 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Rijeka i Berlin?
Rijeka do Berlin je u prosjeku 21 h i 10 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 14 h i 56 min.
Koji prijevoznici voze od Rijeka do Berlin?
Put odRijeka do Berlin pokriva 10 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixTrain, FlixBus Italia S.r.l., FlixTrain GmbH, DB - InterCity Express (ICE), FlixBus DACH GmbH, DB - Regional Express, Bayerische Regiobahn, DB - Regionalbahn, EuroNight, FlixBus Polska sp. z.o.o., FlixBus
Koliko puta dnevno ide vlak od Rijeka do Berlin?
Rijeka do Berlin u prosjeku ima 7 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Rijeka do Berlin?
Najraniji vlak od Rijeka do Berlin polazi na 10:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Rijeka do Berlin?
Najnoviji vlak od Rijeka do Berlin polazi na 22:55. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Rijeka do Berlin?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 74,86 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Rijeka i Berlin s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Rijeka i Berlin je 14 h i 56 min.
Postoji li izravni vlak od Rijeka do Berlin?
Da, postoji direktni vlak između Rijeka i Berlin.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Rijeka do Berlin svlak?
Putovanje s vlak od Rijeka do Berlin stvara 56.19kg emisije CO2.

Idi lokalno s Rijeka

Popularne rute

Vikend izleti s Rijeka

Međunarodne rute s Rijeka i obližnjih područja

Ostala odredišta s Rijeka

Glavne rute do Berlin

Povezane rute

Ostale popularne rute