Pronađite vlak od Rijeka do Split

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Potražite jeftine karte za vlak Split

Detalji putovanja

Najbolja cijena 214,40 kn
Trajanje putovanja 7 h 27 min
Veza dnevno 2
Prvi polazak 14:58
Posljednji polazak 14:58
Razdaljina 260 km

Jeftini karte za vlak od Rijeka do Split na virail.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za Split?

Prosječna cijena željezničkih karata od Rijeka do Split je 214,37 kn. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Rijeka do Split može biti oko 199,13 kn.

Koje tvrtke služe rutu od Rijeka do Split?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s HZPP, služeći željezničke put između Rijeka y i Split.

Vlakovi od Rijeka do Split

Koliko je sati vlakove na Split dopust i koliko dugo je putovanje?

U prosjeku, to traje 19 h 14 min doći do Split vlakom, ali trebat će vam 7 h 23 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 06:30, dok je posljednji ostavlja Rijeka na 14:58.

Koji stanice su služili u vlakovima koji putuju od Rijeka do Split?

Vlakovi na Split mogu ostaviti s Rijeka i dolazimo na Split, Split Predgrađe.

Ako postoje promjene u ruti, pobrinite se da uvijek imate dovoljno vremena da hoda s jedne platforme na drugu i nikad ne zaboravite na mogućnost odgode koji bi mogao napraviti propustite drugi vlak.

Za kratke udaljenosti kao što je između Rijeka i Split, autobusi i carpooling su dobra alternativa za vlak, zahvaljujući svojim niskim troškovima. Također, autobusi imaju prednost za dobivanje najmanjih gradova u kojima nema željezničke stanice.