Vlak Zagreb - Berlin cijene od 29,98€

Početi od
29,98€
Otkriti

Od Zagreb do Berlin s vlakom

Putovanje od Zagreb do Berlin od strane vlak je 768,9 km i traje 14 h 7 min. Postoji 11 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:37 i posljednjim na 23:56. Moguće je putovati od Zagreb do Berlin preko vlak za samo 29,98€ ili čak 256,95€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 29,98€.

Najbolja cijena 29,98€
Trajanje putovanja 14 h 7 min
Veza po danu 11
Najniža cijena 29,98€
Najviša cijena 256,95€
Prvi odlazak 07:37
Zadnji odlazak 23:56
Udaljenost 768,9 km
Polazak Zagreb
Dolazak Berlin
Prijevoznici DB - Regional Express, Railjet,

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Berlin

  Sep 21
  54,98€
  23°
  Sep 22
  49,98€
  27°
  Sep 23
  69,90€
  25°
  Sep 24
  54,98€
  18°
  Sep 25
  49,95€
  15°
  Sep 26
  44,93€
  20°
  Sep 27
  39,90€
  22°
  Sep 28
  42,98€
  24°
  Sep 29
  54,98€
  23°
  Sep 30
  89,98€
  23°
  Oct 01
  55,90€
  25°
  Oct 02
  107,90€
  21°
  Oct 03
  159,90€
  19°
  Oct 04
  69,90€
  20°
  Oct 05
  38,98€
  23°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
23°

Usporedite najbolje cijene vlak od Zagreb do Berlin.

Pronalaženje savršen vezu vlakom nikad nije bilo tako lako: zahvaljujući virail, od vas će biti u mogućnosti usporediti stotine ponuda u isto vrijeme samo umetanjem datum svog putovanja. Kroz cijena i odlaska filtera, imat ćete mogućnost ograničiti rezultate i pronaći savršeno rješenje. Rezervacija se odvija na internetskoj stranici davatelja, u koju će biti automatski preusmjereni.

Koliko su karte za vlak iz Zagreb na Berlin?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Zagreb do Berlin i samo 29,98€, dok je prosječna cijena 82,55€.

Vlakovi od Zagreb do Berlin: koji tvrtke mogu li putovati s?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s Deutsche Bahn, Bahn, služeći željezničke put između Zagreb y i Berlin.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Zagreb do Berlin

 
Sep 21
četvrtak
23°
54,98€
59,99€
638€
Sep 22
petak
27°
49,98€
63,98€
322€
Sep 23
subota
25°
69,90€
59,99€
261€
Sep 24
nedjelja
18°
54,98€
59,98€
476€
Sep 25
ponedjeljak
15°
49,95€
51,65€
334,67€
Sep 26
utorak
20°
44,93€
43,31€
193,33€
Sep 27
srijeda
22°
39,90€
34,98€
52€
Jeftine karte od Zagreb do Berlin
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Berlin.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Berlin, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Berlin.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Berlin

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 44€ do 160€, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 72% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Zagreb do Berlin

Najjeftinije Zagreb - Berlin karte za vlak možete pronaći već za 59€ ako imate sreće ili 89€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 114€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Berlin vlakom

Ako putujete do Berlin vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Bayerische Regiobahn (BRB) je regionalna željeznička kompanija sa sjedištem u Bavarskoj, Njemačka. Obavlja putničke usluge na nekoliko linija u regiji, uključujući liniju München-Augsburg, liniju München-Landshut-Regensburg i liniju München-Mühldorf-Simbach. BRB je osnovan 2008. kao podružnica tvrtke Transdev Njemačka i od tada je postao glavni igrač na bavarskom željezničkom tržištu. Tvrtka upravlja flotom modernih vlakova, uključujući električne vagone i dizelske vagone, a ima reputaciju pružatelja pouzdanih i učinkovitih usluga svojim klijentima. BRB je predan održivom prijevozu i proveo je brojne mjere za smanjenje svog utjecaja na okoliš.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Berlin

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, FlixTrain i Railjetna relaciji Zagreb - Berlin.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika DB - Regional Express, Railjet i DB - InterCity Express (ICE) od Zagreb do Berlin
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Berlin s vlakom
Sadržaj DB - Regional Express Railjet DB - InterCity Express (ICE) DB - Regionalbahn EuroNight FlixTrain EuroCity FlixBus Bayerische Regiobahn DB - Intercity
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon
Prtljaga

Zagreb do Berlin emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
5.7kg
Autobus
37.6kg
Let
1,503.6kg
Automobil
145.0kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do Berlin ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - Berlin su 5.7kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - Berlin? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - Berlin uštedjet ćete 1,497.9kg emisije CO2 u odnosu na let, 31.9kg u odnosu na autobus i 139.3kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do Berlin?
Karta za vlak od Zagreb do Berlin košta 101,40€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 29,98€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Berlin?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Berlin je 29,98€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Berlin ?
Udaljenost od Zagreb do Berlin je 768,9 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i Berlin?
Zagreb do Berlin je u prosjeku 16 h 42 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 14 h 7 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Berlin?
Put odZagreb do Berlin pokriva 11 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - Regional Express, Railjet, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regionalbahn, DB - Flughafen-Express (FEX), EuroNight, FlixTrain, EuroCity, FlixBus, Bayerische Regiobahn, DB - Intercity
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do Berlin?
Zagreb do Berlin u prosjeku ima 11 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do Berlin?
Najraniji vlak od Zagreb do Berlin polazi na 07:37. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do Berlin?
Najnoviji vlak od Zagreb do Berlin polazi na 23:56. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Berlin?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 29,98€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Zagreb do Berlin?
Postoje 2 postaje(e) s kojih možete krenuti s Zagreb da biste otišli na Berlin. Možete ići s Zagreb, Bus Station, Glavni Kolodvor i možete stići na Spandau, Berlin Südkreuz Station (train), Berlin Hbf (tief), Berlin Gesundbrunnen.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Berlin s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i Berlin je 14 h 7 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do Berlin?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i Berlin.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Berlin svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do Berlin stvara 5.7kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Berlin

Povezane rute

Ostale popularne rute