Vlak Varaždin - Berlin cijene od 91,28€

Početi od
91,28€
Otkriti

Od Varaždin do Berlin s vlakom

Putovanje od Varaždin do Berlin od strane vlak je 723,1 km i traje 20 h 12 min. Postoji 4 veza dnevno, s prvim polaskom na 14:30 i posljednjim na 22:00. Moguće je putovati od Varaždin do Berlin preko vlak za samo 91,28€ ili čak 91,28€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 91,28€.

Najbolja cijena 91,28€
Trajanje putovanja 20 h 12 min
Veza po danu 4
Najniža cijena 91,28€
Najviša cijena 91,28€
Prvi odlazak 14:30
Zadnji odlazak 22:00
Udaljenost 723,1 km
Polazak Varaždin
Dolazak Berlin
Prijevoznici FlixBus, FlixTrain

Vremena polaska Vlaka od Varaždin do Berlin

  Sep 21
  Više
  22°
  Sep 22
  Više
  27°
  Sep 23
  Više
  25°
  Sep 24
  Više
  17°
  Sep 25
  Više
  15°
  Sep 26
  Više
  20°
  Sep 27
  Više
  22°
  Sep 28
  Više
  23°
  Sep 29
  Više
  23°
  Sep 30
  Više
  23°
  Oct 01
  Više
  25°
  Oct 02
  Više
  20°
  Oct 03
  Više
  18°
  Oct 04
  Više
  19°
  Oct 05
  Više
  23°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
22°

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Varaždin do Berlin.

Pronalaženje savršen vezu vlakom nikad nije bilo tako lako: zahvaljujući virail, od vas će biti u mogućnosti usporediti stotine ponuda u isto vrijeme samo umetanjem datum svog putovanja. Kroz cijena i odlaska filtera, imat ćete mogućnost ograničiti rezultate i pronaći savršeno rješenje. Rezervacija se odvija na internetskoj stranici davatelja, u koju će biti automatski preusmjereni.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Varaždin na Berlin?

U prosjeku, vlak ulaznice iz Varaždin na Berlin troškova 85,20€, ali ako možete rezervirati unaprijed, ili odabrati manje popularne datume i vremena, možete pronaći jeftini karte za vlak iz 80,19€.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Varaždin na Berlin?

Da biste dobili na Berlin vlakom, možete se osloniti na Deutsche Bahn, Bahn, samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis
Jeftine karte od Varaždin do Berlin
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Varaždin do Berlin.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Varaždin do Berlin, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Varaždin do Berlin.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Varaždin do Berlin

Najjeftinije Varaždin - Berlin karte za vlak možete pronaći već za 66€ ako imate sreće ili 80€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 96€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Berlin vlakom

Ako putujete do Berlin vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Varaždin - Berlin

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrainna relaciji Varaždin - Berlin.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Bicikl
Usluge prijevoznika FlixBus and FlixTrain od Varaždin do Berlin
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Varaždin do Berlin s vlakom
Sadržaj FlixBus FlixTrain
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Hrana i piće
Klimatizacija
Mirna zona
Pristupačnost
Bicikl
Spavaći vagon

Varaždin do Berlin emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
7.6kg
Autobus
50.0kg
Let
1,998.4kg
Automobil
192.7kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Varaždin do Berlin ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Varaždin - Berlin su 7.6kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Varaždin - Berlin? Putovanjem vlakom na linijiVaraždin - Berlin uštedjet ćete 1,990.8kg emisije CO2 u odnosu na let, 42.4kg u odnosu na autobus i 185.2kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Varaždin do Berlin?
Karta za vlak od Varaždin do Berlin košta 91,28€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 91,28€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Varaždin do Berlin?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Varaždin do Berlin je 91,28€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Varaždin i Berlin ?
Udaljenost od Varaždin do Berlin je 723,1 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Varaždin i Berlin?
Varaždin do Berlin je u prosjeku 22 h 12 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 20 h 12 min.
Koji prijevoznici voze od Varaždin do Berlin?
Put odVaraždin do Berlin pokriva 2 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixBus, FlixTrain
Koliko puta dnevno ide vlak od Varaždin do Berlin?
Varaždin do Berlin u prosjeku ima 4 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Varaždin do Berlin?
Najraniji vlak od Varaždin do Berlin polazi na 14:30. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Varaždin do Berlin?
Najnoviji vlak od Varaždin do Berlin polazi na 22:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Varaždin do Berlin?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 91,28€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Varaždin do Berlin?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s Varaždin da biste otišli na Berlin. Možete ići s Varaždin Bus Station i možete stići na Spandau, Berlin Central Station (flixtrain).
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Varaždin i Berlin s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Varaždin i Berlin je 20 h 12 min.
Postoji li izravni vlak od Varaždin do Berlin?
Da, postoji direktni vlak između Varaždin i Berlin.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Varaždin do Berlin svlak?
Putovanje s vlak od Varaždin do Berlin stvara 7.6kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Varaždin

Popularne rute

Vikend izleti s Varaždin

Međunarodne rute s Varaždin i obližnjih područja

Ostala odredišta s Varaždin

Glavne rute do Berlin

Povezane rute

Ostale popularne rute