Vlak Osijek - Berlin cijene od 69,90€

Početi od
69,90€
Otkriti

Od Osijek do Berlin s vlakom

Putovanje od Osijek do Berlin od strane vlak je 865,2 km i traje 22 h 30 min. Postoji 42 veza dnevno, s prvim polaskom na 06:42 i posljednjim na 23:46. Moguće je putovati od Osijek do Berlin preko vlak za samo 69,90€ ili čak 278,95€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 69,90€.

Najbolja cijena 69,90€
Trajanje putovanja 22 h 30 min
Veza po danu 42
Najniža cijena 69,90€
Najviša cijena 278,95€
Prvi odlazak 06:42
Zadnji odlazak 23:46
Udaljenost 865,2 km
Polazak Osijek
Dolazak Berlin
Prijevoznici Nightjet, Urlaubs-Express,

Vremena polaska Vlaka od Osijek do Berlin

  Sep 21
  Više
  24°
  Sep 22
  Više
  30°
  Sep 23
  Više
  31°
  Sep 24
  Više
  21°
  Sep 25
  Više
  18°
  Sep 26
  Više
  23°
  Sep 27
  Više
  24°
  Sep 28
  Više
  25°
  Sep 29
  Više
  25°
  Sep 30
  Više
  25°
  Oct 01
  Više
  26°
  Oct 02
  Više
  24°
  Oct 03
  Više
  17°
  Oct 04
  Više
  21°
  Oct 05
  Više
  23°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
24°

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Osijek do Berlin.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Osijek do Berlin u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Berlin. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Osijek u Berlin, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Osijek na Berlin?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Osijek do Berlin od 67,90€. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 102,45€.

Koje tvrtke služe rutu od Osijek do Berlin?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći Deutsche Bahn, Bahn, pružajući željezničke veze između Osijek i Berlin.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis
Jeftine karte od Osijek do Berlin
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Osijek do Berlin.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Osijek do Berlin, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Osijek do Berlin.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Osijek do Berlin

Najjeftinije Osijek - Berlin karte za vlak možete pronaći već za 85€ ako imate sreće ili 120€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 155€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Berlin vlakom

Ako putujete do Berlin vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

ÖBB Nightjet, kojim upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB), nudi noćna putovanja vlakom između velikih europskih gradova, pružajući prikladan i udoban način putovanja tijekom noći. Vlakovi Nightjet opremljeni su kabinama za spavanje, kušetima i sjedalima, nudeći putnicima udoban i praktičan način putovanja na velike udaljenosti dok spavaju. Usluga postoji u cijeloj Austriji i proteže se na susjedne zemlje kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka.

Bayerische Regiobahn (BRB) je regionalna željeznička kompanija sa sjedištem u Bavarskoj, Njemačka. Obavlja putničke usluge na nekoliko linija u regiji, uključujući liniju München-Augsburg, liniju München-Landshut-Regensburg i liniju München-Mühldorf-Simbach. BRB je osnovan 2008. kao podružnica tvrtke Transdev Njemačka i od tada je postao glavni igrač na bavarskom željezničkom tržištu. Tvrtka upravlja flotom modernih vlakova, uključujući električne vagone i dizelske vagone, a ima reputaciju pružatelja pouzdanih i učinkovitih usluga svojim klijentima. BRB je predan održivom prijevozu i proveo je brojne mjere za smanjenje svog utjecaja na okoliš.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Osijek - Berlin

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, FlixTrain i Nightjetna relaciji Osijek - Berlin.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Bicikl

Seated carriage

Ove su karte idealne za kraća putovanja tijekom dana, s udobnim sjedalima u klimatiziranim vagonima.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Couchette

Ove karte pružaju pristupačniju opciju za putovanje preko noći, s krevetima na kat u zajedničkim odjeljcima koji mogu primiti do 6 putnika.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Sleeper cabin

Ovo su najudobnije karte za Nightjet, koje sadrže jednostruke, dvokrevetne ili trokrevetne odjeljke s krevetima, dekama i jastucima za dobar san.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika Nightjet, Urlaubs-Express i EuroCity od Osijek do Berlin
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Osijek do Berlin s vlakom
Sadržaj Nightjet Urlaubs-Express EuroCity DB - Regionalbahn Railjet FlixTrain DB - Regional Express EuroNight Ostdeutsche Eisenbahn Bayerische Regiobahn DB - InterCity Express (ICE) FlixBus DB - Intercity
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon

Osijek do Berlin emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
8.3kg
Autobus
55.1kg
Let
2,205.6kg
Automobil
212.7kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Osijek do Berlin ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Osijek - Berlin su 8.3kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Osijek - Berlin? Putovanjem vlakom na linijiOsijek - Berlin uštedjet ćete 2,197.3kg emisije CO2 u odnosu na let, 46.8kg u odnosu na autobus i 204.4kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Osijek do Berlin?
Karta za vlak od Osijek do Berlin košta 133,56€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 69,90€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Osijek do Berlin?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Osijek do Berlin je 69,90€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Osijek i Berlin ?
Udaljenost od Osijek do Berlin je 865,2 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Osijek i Berlin?
Osijek do Berlin je u prosjeku 24 h 30 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 22 h 30 min.
Koji prijevoznici voze od Osijek do Berlin?
Put odOsijek do Berlin pokriva 15 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Nightjet, Urlaubs-Express, EuroCity, DB - Regionalbahn, DB - Flughafen-Express (FEX), Railjet, FlixTrain, DB - Regional Express, EuroNight, Ostdeutsche Eisenbahn, Bayerische Regiobahn, DB - InterCity Express (ICE), FlixBus, DB - Intercity, ÖBB - Railjet Xpress
Koliko puta dnevno ide vlak od Osijek do Berlin?
Osijek do Berlin u prosjeku ima 42 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Osijek do Berlin?
Najraniji vlak od Osijek do Berlin polazi na 06:42. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Osijek do Berlin?
Najnoviji vlak od Osijek do Berlin polazi na 23:46. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Osijek do Berlin?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 69,90€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Osijek do Berlin?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s Osijek da biste otišli na Berlin. Možete ići s Train Station Osijek i možete stići na Berlin Südkreuz Station (train), Spandau, Berlin Alexanderplatz, Berlin Hbf, Berlin Messe Nord/icc (witzleben), Potsdamer Platz Bahnhof (s)/voßstr., Berlin, Berlin Zoologischer Garten, Berlin Ostbahnhof, Messe Nord (s)/icc, Berlin, Berlin Friedrichstraße.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Osijek i Berlin s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Osijek i Berlin je 22 h 30 min.
Postoji li izravni vlak od Osijek do Berlin?
Da, postoji direktni vlak između Osijek i Berlin.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Osijek do Berlin svlak?
Putovanje s vlak od Osijek do Berlin stvara 8.3kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Osijek

Popularne rute

Vikend izleti s Osijek

Međunarodne rute s Osijek i obližnjih područja

Ostala odredišta s Osijek

Glavne rute do Berlin

Povezane rute

Ostale popularne rute