Vlak Nova Gradiška - München cijene od 39,90€

Početi od
39,90€
Otkriti

Od Nova Gradiška do München s vlakom

Putovanje od Nova Gradiška do München od strane vlak je 546,4 km i traje 11 h 19 min. Postoji 18 veza dnevno, s prvim polaskom na 01:12 i posljednjim na 22:00. Moguće je putovati od Nova Gradiška do München preko vlak za samo 39,90€ ili čak 144,55€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 39,90€.

Najbolja cijena 39,90€
Trajanje putovanja 11 h 19 min
Veza po danu 18
Najniža cijena 39,90€
Najviša cijena 144,55€
Prvi odlazak 01:12
Zadnji odlazak 22:00
Udaljenost 546,4 km
Polazak Nova Gradiška
Dolazak München
Prijevoznici EuroCity, DB - Regionalbahn,

Vremena polaska Vlaka od Nova Gradiška do München

  Sep 21
  Više
  25°
  Sep 22
  Više
  30°
  Sep 23
  Više
  28°
  Sep 24
  Više
  20°
  Sep 25
  Više
  16°
  Sep 26
  Više
  20°
  Sep 27
  Više
  23°
  Sep 28
  Više
  25°
  Sep 29
  Više
  25°
  Sep 30
  Više
  24°
  Oct 01
  Više
  26°
  Oct 02
  Više
  24°
  Oct 03
  Više
  18°
  Oct 04
  Više
  21°
  Oct 05
  Više
  24°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
25°

Jeftini karte za vlak od Nova Gradiška do München na virail.

Virail pronalazi ponude od mnogo željezničkih kompanija u Europi i ostatku svijeta. Na primjer, to vam pokazuje moguće željezničke veze sa Nova Gradiška na München nudi Deutsche Bahn, Bahn.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Nova Gradiška na München?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Nova Gradiška do München od 37,90€. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 64,93€.

Koje tvrtke služe rutu od Nova Gradiška do München?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s Deutsche Bahn, Bahn, služeći željezničke put između Nova Gradiška y i München.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis
Jeftine karte od Nova Gradiška do München
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Nova Gradiška do München.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Nova Gradiška do München, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Nova Gradiška do München.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Nova Gradiška do München

Najjeftinije Nova Gradiška - München karte za vlak možete pronaći već za 40€ ako imate sreće ili 88€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 142€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do München vlakom

Ako putujete do München vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Bayerische Regiobahn (BRB) je regionalna željeznička kompanija sa sjedištem u Bavarskoj, Njemačka. Obavlja putničke usluge na nekoliko linija u regiji, uključujući liniju München-Augsburg, liniju München-Landshut-Regensburg i liniju München-Mühldorf-Simbach. BRB je osnovan 2008. kao podružnica tvrtke Transdev Njemačka i od tada je postao glavni igrač na bavarskom željezničkom tržištu. Tvrtka upravlja flotom modernih vlakova, uključujući električne vagone i dizelske vagone, a ima reputaciju pružatelja pouzdanih i učinkovitih usluga svojim klijentima. BRB je predan održivom prijevozu i proveo je brojne mjere za smanjenje svog utjecaja na okoliš.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Nova Gradiška - München

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, Railjet i DB - Intercityna relaciji Nova Gradiška - München.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika EuroCity, DB - Regionalbahn i Railjet od Nova Gradiška do München
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Nova Gradiška do München s vlakom
Sadržaj EuroCity DB - Regionalbahn Railjet EuroNight Bayerische Regiobahn DB - Intercity
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon

Nova Gradiška do München emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
5.1kg
Autobus
33.5kg
Let
1,341.4kg
Automobil
129.4kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Nova Gradiška do München ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Nova Gradiška - München su 5.1kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Nova Gradiška - München? Putovanjem vlakom na linijiNova Gradiška - München uštedjet ćete 1,336.3kg emisije CO2 u odnosu na let, 28.5kg u odnosu na autobus i 124.3kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Nova Gradiška do München?
Karta za vlak od Nova Gradiška do München košta 99,93€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 39,90€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Nova Gradiška do München?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Nova Gradiška do München je 39,90€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Nova Gradiška i München ?
Udaljenost od Nova Gradiška do München je 546,4 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Nova Gradiška i München?
Nova Gradiška do München je u prosjeku 14 h 54 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 11 h 19 min.
Koji prijevoznici voze od Nova Gradiška do München?
Put odNova Gradiška do München pokriva 7 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: EuroCity, DB - Regionalbahn, Railjet, EuroNight, Bayerische Regiobahn, DB - Intercity, ÖBB - Railjet Xpress
Koliko puta dnevno ide vlak od Nova Gradiška do München?
Nova Gradiška do München u prosjeku ima 18 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Nova Gradiška do München?
Najraniji vlak od Nova Gradiška do München polazi na 01:12. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Nova Gradiška do München?
Najnoviji vlak od Nova Gradiška do München polazi na 22:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Nova Gradiška do München?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 39,90€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Nova Gradiška do München?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s Nova Gradiška da biste otišli na München. Možete ići s Nova Gradiska i možete stići na München Hbf, Hauptbahnhof, München.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Nova Gradiška i München s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Nova Gradiška i München je 11 h 19 min.
Postoji li izravni vlak od Nova Gradiška do München?
Da, postoji direktni vlak između Nova Gradiška i München.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Nova Gradiška do München svlak?
Putovanje s vlak od Nova Gradiška do München stvara 5.1kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Nova Gradiška

Popularne rute

Vikend izleti s Nova Gradiška

Međunarodne rute s Nova Gradiška i obližnjih područja

Ostala odredišta s Nova Gradiška

Glavne rute do München

Povezane rute

Ostale popularne rute