Vlak Oldenburg - München cijene od 24,90 €

18/04/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com
Početi od
24,90 €

Od Oldenburg do München s vlakom

Putovanje od Oldenburg do München od strane vlak je 605,28 km i traje 7 h i 45 min. Postoji 5 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:05 i posljednjim na 10:41. Moguće je putovati od Oldenburg do München preko vlak za samo 24,90 € ili čak 182,20 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 24,90 €.

Najniža cijena24,90 €
Trajanje putovanja7 h i 45 min
Veza po danu5
Najniža cijena24,90 €
Najviša cijena182,20 €
Prvi odlazak00:05
Zadnji odlazak10:41
Udaljenost605,28 km
PolazakOldenburg
DolazakMünchen
PrijevozniciDB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE)Više

Vremena polaska Vlaka od Oldenburg do Munich

Datum polaska
četvrtak, 18. tra 2024.

Usporedite najbolje cijene vlak od Oldenburg do München.

Virail pronalazi ponude od mnogo željezničkih kompanija u Europi i ostatku svijeta. Na primjer, to vam pokazuje moguće željezničke veze sa Oldenburg na München nudi .

Koliko su karte za vlak iz Oldenburg na München?

Ako imate mogućnost rezervirati unaprijed, bit ćete vjerojatno pronaći jeftini karte za vlak od Oldenburg do München za 24,90 €. U slučaju da ne možete planirati unaprijed, vlak ulaznice za cijenu München u prosjeku 118,72 €.

Koje tvrtke putovati od Oldenburg do München vlakom?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći , pružajući željezničke veze između Oldenburg i München.

Koliko dugo će vas odvesti od Oldenburg do München vlakom i kada su vlakovi otišli?

Prvi vlak na München ostavlja na 00:05, dok je posljednji na 10:41. Da biste dobili od Oldenburg do München vlakom, morat ćete 7 h i 45 min. Prvi vlak na München ostavlja na 10:41, dok je posljednji na 10:41. U prosjeku, putovanje traje 7 h i 45 min, ali s najbrže veze što će biti u München u 7 h i 2 min.

U kojem stanice možete uzeti vlak za München i gdje će vam stići?

Vlakovi ostaviti Oldenburg Erlenweg, Oldenburg (Oldenburg),Marienstraße, Oldenburg (Oldenburg),Oldenburg Oldenburg i dolazimo na Hauptbahnhof Seidlstraße, München,Blumenstraße, München,Hopfenstraße, München.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Oldenburg do Munich

Jeftine vlak karte od Oldenburg do München
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Oldenburg do München.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Oldenburg do München, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Oldenburg do München.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Oldenburg do Munich

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Oldenburg do München

Najjeftinije Oldenburg - München karte za vlak možete pronaći već za 24,90 € ako imate sreće ili 71,22 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 114,40 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do München vlakom

Ako putujete do München vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

NordWestBahn je njemačka željeznička kompanija koja upravlja regionalnim putničkim vlakovima u Donjoj Saskoj, Bremenu i dijelovima Sjeverne Rajne-Vestfalije. NordWestBahn, podružnica Transdev grupe, upravlja pouzdanom i razgranatom željezničkom mrežom koja se proteže oko 1400 kilometara diljem sjeverozapadne Njemačke. Sa 17 ruta, uključujući Osnabrück, Münsterland, Ostwestfalen-Lippe, Bremen, Bremerhaven i regiju Sjevernog mora, NordWestBahn osigurava siguran i učinkovit prijevoz za putnike, povezujući ih sa željenim odredištima.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Oldenburg - München

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi DB - InterCity Express (ICE) i DB - Intercityna relaciji Oldenburg - München.

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE), NordWestBahn od Oldenburg do München
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Oldenburg do München s trainom
Sadržaj DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE) NordWestBahn DB - Regional Express
wifi WiFi check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check
luggage Prtljaga check check check cross
food_and_drink Hrana i piće check check check check
quiet_zone Mirna zona cross check check check
accessibility Pristupačnost cross check check check
air_con Klimatizacija cross check check check
bicycle Bicikl cross check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon cross check check check

Oldenburg do München emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
42.37kg
Autobus
45.4kg
Let
121.06kg
Automobil
96.84kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Oldenburg do München ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Oldenburg - München su 42.37kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Oldenburg - München? Putovanjem vlakom na linijiOldenburg - München uštedjet ćete 78.69kg emisije CO2 u odnosu na let, 3.03kg u odnosu na autobus i 54.47kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Oldenburg do München?
Karta za vlak od Oldenburg do München košta 118,72 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 24,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Oldenburg do München?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Oldenburg do München je 24,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Oldenburg i München ?
Udaljenost od Oldenburg do München je 605,28 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Oldenburg i München?
Oldenburg do München je u prosjeku 7 h i 45 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 7 h i 2 min.
Koji prijevoznici voze od Oldenburg do München?
Put odOldenburg do München pokriva 3 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE), NordWestBahn, DB - Regional Express
Koliko puta dnevno ide vlak od Oldenburg do München?
Oldenburg do München u prosjeku ima 5 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Oldenburg do München?
Najraniji vlak od Oldenburg do München polazi na 00:05. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Oldenburg do München?
Najnoviji vlak od Oldenburg do München polazi na 10:41. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Oldenburg do München?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 24,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Oldenburg i München s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Oldenburg i München je 7 h i 2 min.
Postoji li izravni vlak od Oldenburg do München?
Da, postoji direktni vlak između Oldenburg i München.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Oldenburg do München svlak?
Putovanje s vlak od Oldenburg do München stvara 42.37kg emisije CO2.

Idi lokalno s Oldenburg

Popularne rute

Vikend izleti s Oldenburg

Međunarodne rute s Oldenburg i obližnjih područja

Ostala odredišta s Oldenburg

Glavne rute do München

Povezane rute

Ostale popularne rute