Vlak Berlin - Essen cijene od 14,98 €

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas 26,40 €
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Berlin do Essen s vlakom

Putovanje od Berlin do Essen od strane vlak je 454,25 km i traje 4 h i 26 min. Postoji 20 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:22 i posljednjim na 16:51. Moguće je putovati od Berlin do Essen preko vlak za samo 14,98 € ili čak 99,99 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 14,98 €.

Najniža cijena14,98 €
Trajanje putovanja4 h i 26 min
Veza po danu20
Najniža cijena14,98 €
Najviša cijena99,99 €
Prvi odlazak00:22
Zadnji odlazak16:51
Udaljenost454,25 km
PolazakBerlin
DolazakEssen
PrijevozniciDB - InterCity Express (ICE), EuroCityViše

Vremena polaska Vlaka od Berlin do Essen, NW

Datum polaska
ponedjeljak, 17. lip 2024.

Usporedite najbolje cijene vlak od Berlin do Essen.

Virail čini svaki put lakše: jedina stvar koju ćete morati učiniti je odrediti datum svog putovanja iz Berlin u Essen. Nakon toga, od vas će biti u mogućnosti naći savršen izbor za vaš izlet filtriranje i sortiranje rezultata po cijeni i odlaska. Virail će vas automatski preusmjeriti na web stranici davatelja biste dovršili rezervaciju.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Berlin na Essen?

Ako imate mogućnost rezervirati unaprijed, bit ćete vjerojatno pronaći jeftini karte za vlak od Berlin do Essen za 14,98 €. U slučaju da ne možete planirati unaprijed, vlak ulaznice za cijenu Essen u prosjeku 30,27 €.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Berlin na Essen?

Da biste dobili na Essen vlakom, možete se osloniti na , samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Koliko dugo je potrebno da bi se Essen vlakom?

Trebat će vam 4 h i 26 min do Essen. Najraniji vlak ostavlja Berlin na 00:22, dok je posljednji ostavlja na 16:51. U prosjeku, to traje 4 h i 26 min doći do Essen vlakom, ali trebat će vam 3 h i 57 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 00:22, dok je posljednji ostavlja Berlin na 16:51.

Koji stanice su služili u vlakovima koji putuju od Berlin do Essen?

Vlakovi na Essen će ostaviti s Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin - Spandau,Berlin, ZOB,Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin, Ostbahnhof,Berlin Ostkreuz station,Berlin, Alexanderplatz,Berlin Friedrichstraße,Berlin Hbf (tief) i da će stići na Rathaus Altenessen, Essen (Ruhr),Essen Kettwig,Hauptbahnhof, Essen (Ruhr).

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Berlin do Essen, NW

Jeftine vlak karte od Berlin do Essen
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Berlin do Essen.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Berlin do Essen, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Berlin do Essen.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Berlin do Essen, NW

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 9,99 € do 89,94 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 89% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Berlin do Essen

Najjeftinije Berlin - Essen karte za vlak možete pronaći već za 13,29 € ako imate sreće ili 35,02 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 44,16 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Essen vlakom

Ako putujete do Essen vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Vlakovi Eurocity (EC) posebno su dizajnirani za putovanja na kratkim i dugim udaljenostima, povezujući velike gradove u raznim europskim zemljama kao dio opsežnih međunarodnih željezničkih usluga. Vlakovima Eurocity (EC) upravlja niz nacionalnih željezničkih kompanija diljem Europe, uključujući Deutsche Bahn (Njemačka), SNCF (Francuska), Trenitalia (Italija), SBB (Švicarska) i ÖBB (Austrija). Usluga Eurocity (EC) nudi redovite rasporede i praktične veze između istaknutih gradova poput Pariza, Berlina, Milana i Beča.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Berlin - Essen

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, FlixTrain i DB - InterCity Express (ICE)na relaciji Berlin - Essen.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn postupno dodaje besplatni WiFi u svoje EC vlakove.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi imaju nedavno ažurirane vagone opremljene električnim utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove DB Eurocity možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba mobilnosti pomaže pri ukrcaju, iskrcaju i prijelazu na vlak. Osim toga, osoblje je spremno odgovoriti na sve upite ili pružiti podršku kako bi se osiguralo nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U EC vlakovima ručajte u restoranu ili na brzinu nešto prezalogajite u bistrou. Putnici prve klase dobivaju besplatne obroke na svom sjedištu. DB nudi raznolike opcije lokalne hrane, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
air_con Klimatizacija open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi sada se mogu pohvaliti moderniziranim vagonima s klima uređajima.
wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
Usluge prijevoznika DB - InterCity Express (ICE), EuroCity, FlixTrain od Berlin do Essen
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Berlin do Essen s trainom
Sadržaj DB - InterCity Express (ICE) EuroCity FlixTrain VIAS Rail
quiet_zone Mirna zona check check check check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check
luggage Prtljaga check check check cross
accessibility Pristupačnost check check check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check
air_con Klimatizacija check check check check
bicycle Bicikl check check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check check

Berlin do Essen emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
31.8kg
Autobus
34.07kg
Let
90.85kg
Automobil
72.68kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Berlin do Essen ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Berlin - Essen su 31.8kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Berlin - Essen? Putovanjem vlakom na linijiBerlin - Essen uštedjet ćete 59.05kg emisije CO2 u odnosu na let, 2.27kg u odnosu na autobus i 40.88kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Berlin do Essen?
Karta za vlak od Berlin do Essen košta 30,27 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 14,98 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Berlin do Essen?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Berlin do Essen je 14,98 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Berlin i Essen ?
Udaljenost od Berlin do Essen je 454,25 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Berlin i Essen?
Berlin do Essen je u prosjeku 4 h i 26 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 3 h i 57 min.
Koji prijevoznici voze od Berlin do Essen?
Put odBerlin do Essen pokriva 3 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - InterCity Express (ICE), EuroCity, FlixTrain, VIAS Rail
Koliko puta dnevno ide vlak od Berlin do Essen?
Berlin do Essen u prosjeku ima 20 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Berlin do Essen?
Najraniji vlak od Berlin do Essen polazi na 00:22. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Berlin do Essen?
Najnoviji vlak od Berlin do Essen polazi na 16:51. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Berlin do Essen?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 14,98 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Berlin do Essen?
U prosjeku ima 17 veza(e) od Berlin do Essen.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Berlin i Essen s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Berlin i Essen je 3 h i 57 min.
Postoji li izravni vlak od Berlin do Essen?
Da, postoji direktni vlak između Berlin i Essen.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Berlin do Essen svlak?
Putovanje s vlak od Berlin do Essen stvara 31.8kg emisije CO2.

Idi lokalno s Berlin

Popularne rute

Vikend izleti s Berlin

Međunarodne rute s Berlin i obližnjih područja

Ostala odredišta s Berlin

Glavne rute do Essen

Povezane rute

Ostale popularne rute