Vlak München - Essen cijene od 22,38 €

25/05/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Više
Više
Više

Od München do Essen s vlakom

Putovanje od München do Essen od strane vlak je 493,81 km i traje 9 h i 14 min. Postoji 9 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:01 i posljednjim na 22:45. Moguće je putovati od München do Essen preko vlak za samo 22,38 € ili čak 75,90 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 22,38 €.

Najniža cijena22,38 €
Trajanje putovanja9 h i 14 min
Veza po danu9
Najniža cijena22,38 €
Najviša cijena75,90 €
Prvi odlazak00:01
Zadnji odlazak22:45
Udaljenost493,81 km
PolazakMünchen
DolazakEssen
PrijevozniciDB - InterCity Express (ICE), National ExpressViše

Vremena polaska Vlaka od Munich do Essen, NW

Datum polaska
subota, 25. svi 2024.

Usporedite najbolje cijene vlak od München do Essen.

Virail čini svaki put lakše: jedina stvar koju ćete morati učiniti je odrediti datum svog putovanja iz München u Essen. Nakon toga, od vas će biti u mogućnosti naći savršen izbor za vaš izlet filtriranje i sortiranje rezultata po cijeni i odlaska. Virail će vas automatski preusmjeriti na web stranici davatelja biste dovršili rezervaciju.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa München na Essen?

Ako imate mogućnost rezervirati unaprijed, bit ćete vjerojatno pronaći jeftini karte za vlak od München do Essen za 22,38 €. U slučaju da ne možete planirati unaprijed, vlak ulaznice za cijenu Essen u prosjeku 43,17 €.

Koje tvrtke putovati od München do Essen vlakom?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s , služeći željezničke put između München y i Essen.

Koliko dugo će vas odvesti od München do Essen vlakom i kada su vlakovi otišli?

Prvi vlak na Essen ostavlja na 00:01, dok je posljednji na 22:45. Da biste dobili od München do Essen vlakom, morat ćete 9 h i 14 min. Prosječno trajanje putovanja je 9 h i 14 min, ali najbrže veze vas odvesti na Essen u 5 h i 26 min. Prvi vlak kreće iz München u 00:01, a posljednji ostavlja na 22:45.

Koji stanice ne vlakovi na Essen otići iz?

Vlakovi ostaviti München Hauptbahnhof Seidlstraße, München,Blumenstraße, München,Hopfenstraße, München i dolazimo na Essen Kettwig,Hauptbahnhof, Essen (Ruhr),Rathaus Altenessen, Essen (Ruhr).

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Munich do Essen, NW

Jeftine vlak karte od München do Essen
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od München do Essen.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od München do Essen, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od München do Essen.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Munich do Essen, NW

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Essen vlakom

Ako putujete do Essen vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

National Express je britanska multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusnim i željezničkim uslugama u Velikoj Britaniji, Europi, Sjevernoj Africi i Sjevernoj Americi. Tvrtka je osnovana 1972. godine i ima sjedište u Birminghamu, UK. National Express upravlja flotom od preko 1600 autobusa koji opslužuju preko 900 odredišta diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Tvrtka također upravlja željezničkim uslugama u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući franšizu East Anglia.

ÖBB Nightjet, kojim upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB), nudi noćna putovanja vlakom između velikih europskih gradova, pružajući prikladan i udoban način putovanja tijekom noći. Vlakovi Nightjet opremljeni su kabinama za spavanje, kušetima i sjedalima, nudeći putnicima udoban i praktičan način putovanja na velike udaljenosti dok spavaju. Usluga postoji u cijeloj Austriji i proteže se na susjedne zemlje kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka.

VIAS Rail je belgijska željeznička kompanija koja upravlja putničkim i teretnim vlakovima u Belgiji i Nizozemskoj. Osnovan je 2014. godine kao zajedničko ulaganje francuske željezničke kompanije SNCF i belgijske željezničke kompanije SNCB. VIAS Rail upravlja brzim vlakovima, regionalnim vlakovima i prigradskim vlakovima, kao i pružanjem usluga željezničkog teretnog prometa. Tvrtka ima za cilj pružiti sigurna, pouzdana i održiva prijevozna rješenja svojim klijentima. VIAS Rail je predan smanjenju svog utjecaja na okoliš ulaganjem u energetski učinkovite vlakove i promicanjem održivih praksi kroz svoje poslovanje.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji München - Essen

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrain, Nightjet i DB - InterCity Express (ICE)na relaciji München - Essen.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Seated carriage

Ove su karte idealne za kraća putovanja tijekom dana, s udobnim sjedalima u klimatiziranim vagonima.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Sleeper cabin

Ovo su najudobnije karte za Nightjet, koje sadrže jednostruke, dvokrevetne ili trokrevetne odjeljke s krevetima, dekama i jastucima za dobar san.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Couchette

Ove karte pružaju pristupačniju opciju za putovanje preko noći, s krevetima na kat u zajedničkim odjeljcima koji mogu primiti do 6 putnika.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
wifi WiFi open icon close icon
Wifi usluga trenutno nije dostupna na Nighthetu.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Privatni pretinci dostupni su na ÖBB Nightjetovima. U kučet kolima može putovati 1-6 osoba (1-3 odrasle osobe; max. 5 djece do 14 godina) po niskoj fiksnoj cijeni. Štoviše, radi opće udobnosti, od 22:00 do 8:00 ujutro na snazi je vrijeme mirovanja. Glavna svjetla u spavaćim i kušet dijelovima trebaju biti isključena tijekom tog razdoblja.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Osim standardnih utičnica, novi Nightjet nudi USB punjač i induktivne punionice.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete ÖBB Nightjet vlakom, dopušteno vam je predati samo jedan kovčeg i jedan komad ručne prtljage. Pobrinite se da vaša prtljaga bude pohranjena na način koji ne stvara neugodnosti niti ometa druge. Zapamtite smjernice za pohranjivanje prtljage: Predmeti koji se lako spremaju trebaju ići u police iznad glave, dok glomaznija prtljaga treba biti smještena ispod sjedala ili u za to predviđene police za prtljagu. Uvijek držite prolaze, vrata i puteve za bijeg slobodnima radi sigurnosti svih.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Određene rute nude autobuse s odjeljcima prikladnim za invalidska kolica i obližnjim zahodima, koji primaju putnika s invalidskim kolicima i pratitelja.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Putnici s dnevnim autobusom mogu kupiti grickalice i pića od osoblja na brodu. Vlasnici kušet karte dobivaju mineralnu vodu i bečki doručak. Putnici u spavaćoj kabini uživaju u piću dobrodošlice, večernjem snacku, mineralnoj vodi i prilagođenom doručku. Posebne prehrambene zahtjeve za Nightjet obroke potrebno je poslati e-poštom najmanje 72 sata prije polaska.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Svaki odjeljak u vagonima za spavanje, kušet i vagonima za sjedenje ima individualne kontrole klima uređaja.
bicycle Bicikl open icon close icon
Na Nightjetovima koji povezuju Njemačku, Austriju i Švicarsku, bicikli su dobrodošli uz posebnu kartu i rezervaciju. ÖBB Nightjet također dopušta artikle poput dječjih kolica i glazbenih instrumenata. Koristite uslugu ÖBB za prijevoz bicikala unutar Austrije. Sklopivi bicikli su besplatni ako su unutar 110 cm x 80 cm x 40 cm. Provjerite jesu li baterije e-bicikala napunjene i imajte na umu da bicikli ne smiju biti u autobusima tijekom prekida željeznice.
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika DB - InterCity Express (ICE), National Express, DB - Intercity od München do Essen
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od München do Essen s trainom
Sadržaj DB - InterCity Express (ICE) National Express DB - Intercity Nightjet FlixTrain VIAS Rail FlixBus DB - Regional Express
quiet_zone Mirna zona check check cross check check check cross check
wifi WiFi check check check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check check check
luggage Prtljaga check check check check check cross check cross
accessibility Pristupačnost check check cross check check check cross check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check check check
air_con Klimatizacija check check cross check check check check check
bicycle Bicikl check check cross check check check cross check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check cross check check check cross check

München do Essen emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
34.57kg
Autobus
37.04kg
Let
98.76kg
Automobil
79.01kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od München do Essen ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji München - Essen su 34.57kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji München - Essen? Putovanjem vlakom na linijiMünchen - Essen uštedjet ćete 64.19kg emisije CO2 u odnosu na let, 2.47kg u odnosu na autobus i 44.44kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od München do Essen?
Karta za vlak od München do Essen košta 43,17 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 22,38 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od München do Essen?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od München do Essen je 22,38 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između München i Essen ?
Udaljenost od München do Essen je 493,81 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između München i Essen?
München do Essen je u prosjeku 9 h i 14 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 5 h i 26 min.
Koji prijevoznici voze od München do Essen?
Put odMünchen do Essen pokriva 7 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - InterCity Express (ICE), National Express, DB - Intercity, Nightjet, FlixTrain, VIAS Rail, FlixBus, DB - Regional Express
Koliko puta dnevno ide vlak od München do Essen?
München do Essen u prosjeku ima 9 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od München do Essen?
Najraniji vlak od München do Essen polazi na 00:01. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od München do Essen?
Najnoviji vlak od München do Essen polazi na 22:45. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od München do Essen?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 22,38 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od München do Essen?
U prosjeku ima 1 veza(e) od München do Essen.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između München i Essen s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između München i Essen je 5 h i 26 min.
Postoji li izravni vlak od München do Essen?
Da, postoji direktni vlak između München i Essen.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od München do Essen svlak?
Putovanje s vlak od München do Essen stvara 34.57kg emisije CO2.

Idi lokalno s München

Popularne rute

Vikend izleti s München

Međunarodne rute s München i obližnjih područja

Ostala odredišta s München

Glavne rute do Essen

Povezane rute

Ostale popularne rute