Vlak München - Frankfurt na Majni cijene od 16,58 €

18/04/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com
Početi od
16,58 €

Od München do Frankfurt na Majni s vlakom

Putovanje od München do Frankfurt na Majni od strane vlak je 304,67 km i traje 4 h i 14 min. Postoji 7 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:01 i posljednjim na 08:45. Moguće je putovati od München do Frankfurt na Majni preko vlak za samo 16,58 € ili čak 118,20 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 16,58 €.

Najniža cijena16,58 €
Trajanje putovanja4 h i 14 min
Veza po danu7
Najniža cijena16,58 €
Najviša cijena118,20 €
Prvi odlazak00:01
Zadnji odlazak08:45
Udaljenost304,67 km
PolazakMünchen
DolazakFrankfurt na Majni
PrijevozniciFlixBus DACH GmbH, FlixTrain GmbHViše

Vremena polaska Vlaka od Munich do Frankfurt

Datum polaska
četvrtak, 18. tra 2024.

Usporedite najbolje cijene vlak od München do Frankfurt na Majni.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koliko su karte za vlak iz München na Frankfurt na Majni?

Ako imate mogućnost rezervirati unaprijed, bit ćete vjerojatno pronaći jeftini karte za vlak od München do Frankfurt na Majni za 16,58 €. U slučaju da ne možete planirati unaprijed, vlak ulaznice za cijenu Frankfurt na Majni u prosjeku 33,74 €.

Koje tvrtke se uzme od München do Frankfurt na Majni vlakom?

Da biste dobili na Frankfurt na Majni vlakom, možete se osloniti na , samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Koliko dugo je potrebno da bi se Frankfurt na Majni vlakom?

Vlakovi trčanje između München Frankfurt na Majni uzeti 4 h i 14 min. Prvi vlak polazi u 00:01, a posljednja je u 08:45 U prosjeku, to traje 4 h i 14 min doći do Frankfurt na Majni vlakom, ali trebat će vam 3 h i 16 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 00:01, dok je posljednji ostavlja München na 08:45.

Koji stanice ne vlakovi na Frankfurt na Majni otići iz?

Vlakovi na Frankfurt na Majni će ostaviti s Hauptbahnhof Seidlstraße, München,Hopfenstraße, München,Blumenstraße, München i da će stići na Brauerei, Frankfurt a.M.,Falkstraße, Frankfurt a.M.,Frankfurt am Main Hbf.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Munich do Frankfurt

Jeftine vlak karte od München do Frankfurt na Majni
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od München do Frankfurt na Majni.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od München do Frankfurt na Majni, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od München do Frankfurt na Majni.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Munich do Frankfurt

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 14,90 € do 66,68 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 78% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od München do Frankfurt na Majni

Najjeftinije München - Frankfurt na Majni karte za vlak možete pronaći već za 21,51 € ako imate sreće ili 32,32 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 41,49 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Frankfurt na Majni vlakom

Ako putujete do Frankfurt na Majni vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

HLB Hessenbahn je njemačka željeznička kompanija koja upravlja regionalnim putničkim vlakovima u pokrajini Hesse. Tvrtka je osnovana 2005. godine i podružnica je HLB Basis AG. HLB Hessenbahn posluje na nekoliko linija u regiji, uključujući željeznicu Frankfurt-Königstein, željeznicu Taunus i željeznicu Main-Lahn. Tvrtka također upravlja Frankfurt Airport Expressom, koji omogućuje izravne veze između zračne luke Frankfurt i nekoliko gradova u regiji. HLB Hessenbahn predan je pružanju sigurnih, pouzdanih i ekološki prihvatljivih usluga prijevoza svojim putnicima.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji München - Frankfurt na Majni

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrain i DB - InterCity Express (ICE)na relaciji München - Frankfurt na Majni.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
Usluge prijevoznika HLB Hessenbahn, FlixBus, DB - InterCity Express (ICE) od München do Frankfurt na Majni
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od München do Frankfurt na Majni s trainom
Sadržaj HLB Hessenbahn FlixBus DB - InterCity Express (ICE) FlixTrain DB - Regional Express
quiet_zone Mirna zona check cross check check check
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check
accessibility Pristupačnost check cross check check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check
air_con Klimatizacija check check check check check
bicycle Bicikl check cross check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross check check check
luggage Prtljaga cross check check check cross

München do Frankfurt na Majni emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
21.33kg
Autobus
22.85kg
Let
60.93kg
Automobil
48.75kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od München do Frankfurt na Majni ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji München - Frankfurt na Majni su 21.33kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji München - Frankfurt na Majni? Putovanjem vlakom na linijiMünchen - Frankfurt na Majni uštedjet ćete 39.6kg emisije CO2 u odnosu na let, 1.52kg u odnosu na autobus i 27.42kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od München do Frankfurt na Majni?
Karta za vlak od München do Frankfurt na Majni košta 33,74 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 16,58 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od München do Frankfurt na Majni?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od München do Frankfurt na Majni je 16,58 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između München i Frankfurt na Majni ?
Udaljenost od München do Frankfurt na Majni je 304,67 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između München i Frankfurt na Majni?
München do Frankfurt na Majni je u prosjeku 4 h i 14 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 3 h i 16 min.
Koji prijevoznici voze od München do Frankfurt na Majni?
Put odMünchen do Frankfurt na Majni pokriva 6 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixBus DACH GmbH, FlixTrain GmbH, HLB Hessenbahn, FlixBus, DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain, DB - Regional Express
Koliko puta dnevno ide vlak od München do Frankfurt na Majni?
München do Frankfurt na Majni u prosjeku ima 7 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od München do Frankfurt na Majni?
Najraniji vlak od München do Frankfurt na Majni polazi na 00:01. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od München do Frankfurt na Majni?
Najnoviji vlak od München do Frankfurt na Majni polazi na 08:45. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od München do Frankfurt na Majni?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 16,58 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od München do Frankfurt na Majni?
U prosjeku ima 2 veza(e) od München do Frankfurt na Majni.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između München i Frankfurt na Majni s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između München i Frankfurt na Majni je 3 h i 16 min.
Postoji li izravni vlak od München do Frankfurt na Majni?
Da, postoji direktni vlak između München i Frankfurt na Majni.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od München do Frankfurt na Majni svlak?
Putovanje s vlak od München do Frankfurt na Majni stvara 21.33kg emisije CO2.

Idi lokalno s München

Popularne rute

Vikend izleti s München

Međunarodne rute s München i obližnjih područja

Ostala odredišta s München

Glavne rute do Frankfurt na Majni

Povezane rute

Ostale popularne rute