Vlak Graz - Ratten cijene od 12,90 €

Početi od
12,90 €

Od Graz do Ratten s vlakom

Putovanje od Graz do Ratten od strane vlak je 50,57 km i traje 2 h i 28 min. Postoji 5 veza dnevno, s prvim polaskom na 04:22 i posljednjim na 16:53. Moguće je putovati od Graz do Ratten preko vlak za samo 12,90 € ili čak 18,90 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 12,90 €.

Najniža cijena12,90 €
Trajanje putovanja2 h i 28 min
Veza po danu5
Najniža cijena12,90 €
Najviša cijena18,90 €
Prvi odlazak04:22
Zadnji odlazak16:53
Udaljenost50,57 km
PolazakGraz
DolazakRatten
PrijevozniciÖBB

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Graz do Ratten.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Graz do Ratten u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Ratten. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Graz u Ratten, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Graz na Ratten?

Prosječna cijena željezničkih karata od Graz do Ratten je 14,86 €. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Graz do Ratten može biti oko 12,90 €.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Graz na Ratten?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći , pružajući željezničke veze između Graz i Ratten.

Koliko dugo će trajati od Graz do Ratten i kada su vlakovi otišli?

Prvi vlak na Ratten ostavlja na 04:22, dok je posljednji na 16:53. Da biste dobili od Graz do Ratten vlakom, morat ćete 2 h i 28 min. Prosječno trajanje putovanja je 2 h i 28 min, ali najbrže veze vas odvesti na Ratten u 0 h i 42 min. Prvi vlak kreće iz Graz u 04:22, a posljednji ostavlja na 16:53.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Ratten i gdje će vam stići?

Vlakovi Ratten ostaviti Graz i dolazimo u .

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis
Jeftine vlak karte od Graz do Ratten
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Graz do Ratten.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Graz do Ratten, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Graz do Ratten.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Graz do Ratten

Najjeftinije Graz - Ratten karte za vlak možete pronaći već za 15,15 € ako imate sreće ili 19,77 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 24,51 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Ratten vlakom

Ako putujete do Ratten vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Usluge prijevoznika ÖBB od Graz do Ratten
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Graz do Ratten s trainom
Sadržaj ÖBB
quiet_zone Mirna zona check
wifi WiFi check
power_sockets Strujne utičnice check
luggage Prtljaga check
accessibility Pristupačnost check
food_and_drink Hrana i piće check
air_con Klimatizacija check
bicycle Bicikl check
sleeper_couchette Spavaći vagon check

Graz do Ratten emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
3.54kg
Autobus
3.79kg
Let
10.11kg
Automobil
8.09kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Graz do Ratten ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Graz - Ratten su 3.54kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Graz - Ratten? Putovanjem vlakom na linijiGraz - Ratten uštedjet ćete 6.57kg emisije CO2 u odnosu na let, 0.25kg u odnosu na autobus i 4.55kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Graz do Ratten?
Karta za vlak od Graz do Ratten košta 14,86 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 12,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Graz do Ratten?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Graz do Ratten je 12,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Graz i Ratten ?
Udaljenost od Graz do Ratten je 50,57 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Graz i Ratten?
Graz do Ratten je u prosjeku 2 h i 28 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 0 h i 42 min.
Koliko puta dnevno ide vlak od Graz do Ratten?
Graz do Ratten u prosjeku ima 5 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Graz do Ratten?
Najraniji vlak od Graz do Ratten polazi na 04:22. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Graz do Ratten?
Najnoviji vlak od Graz do Ratten polazi na 16:53. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Graz do Ratten?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 12,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Graz do Ratten?
U prosjeku ima 1 veza(e) od Graz do Ratten.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Graz i Ratten s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Graz i Ratten je 0 h i 42 min.
Postoji li izravni vlak od Graz do Ratten?
Da, postoji direktni vlak između Graz i Ratten.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Graz do Ratten svlak?
Putovanje s vlak od Graz do Ratten stvara 3.54kg emisije CO2.

Idi lokalno s Graz

Popularne rute

Vikend izleti s Graz

Međunarodne rute s Graz i obližnjih područja

Ostala odredišta s Graz

Ostale popularne rute