Autobus Rijeka - Pariz cijene od 54,98€

Početi od
54,98€
Otkriti

Od Rijeka do Pariz s autobusom

Putovanje od Rijeka do Pariz od strane autobus je 991,4 km i traje 19 h 8 min. Postoji 11 veza dnevno, s prvim polaskom na 08:25 i posljednjim na 00:50. Moguće je putovati od Rijeka do Pariz preko autobus za samo 54,98€ ili čak 343,95€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 54,98€.

Najbolja cijena 54,98€
Trajanje putovanja 19 h 8 min
Veza po danu 11
Najniža cijena 54,98€
Najviša cijena 343,95€
Prvi odlazak 08:25
Zadnji odlazak 00:50
Udaljenost 991,4 km
Polazak Rijeka
Dolazak Pariz
Prijevoznici MarinoBus, Itabus,

Vremena polaska Autobusa od Rijeka do Pariz

  Sep 21
  Više
  23°
  Sep 22
  Više
  25°
  Sep 23
  Više
  23°
  Sep 24
  Više
  19°
  Sep 25
  Više
  18°
  Sep 26
  Više
  21°
  Sep 27
  Više
  22°
  Sep 28
  Više
  23°
  Sep 29
  Više
  23°
  Sep 30
  Više
  23°
  Oct 01
  Više
  24°
  Oct 02
  Više
  21°
  Oct 03
  Više
  19°
  Oct 04
  Više
  20°
  Oct 05
  Više
  22°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
23°

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis
Jeftine karte od Rijeka do Pariz
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Rijeka do Pariz.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Rijeka do Pariz, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Rijeka do Pariz.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Rijeka do Pariz

Najjeftinije Rijeka - Pariz autobusne karte mogu se pronaći već za 67€ ako imate sreće ili 89€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 136€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Pariz autobusom

Ako putujete autobusom na Pariz, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Godine 2013. francuska nacionalna željeznička tvrtka SNCF predstavila je OUIGO kako bi ponudila povoljne mogućnosti putovanja TGV-om. Birajte između munjevito brzog OUIGO Grande Vitesse, koji postiže brzinu od 300 km/h, ili ležernijeg OUIGO Classique, koji nudi nostalgično iskustvo vožnje vlakom.

BlaBlaCar Bus je autobusna usluga na velikim udaljenostima dostupna u više zemalja, uključujući Francusku, Njemačku i regiju Beneluksa. Podružnica je BlaBlaCar, platforme za zajedničko korištenje automobila. BlaBlaCar. Tvrtka upravlja autobusima do i sa stanica kao što su Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Zračna luka Gaulle 3, vlak Annecy, zračna luka Stuttgart i autobusni kolodvor Victoria.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Frecciarossa, kojom upravlja Trenitalia, nacionalna željeznička kompanija, poznata je usluga brzih vlakova u Italiji. Vlakovi FRECCIAROSSA, koji postižu brzine do 300 km/h, povezuju velike gradove uključujući Rim, Milano, Napulj, Firencu i Torino.

Itabus je autobusni prijevoznik koji posluje u Italiji i nudi autobusne usluge na velikim udaljenostima između velikih gradova i zračnih luka. Pruža usluge Milanu, Rimu, Bologni, Veneciji i drugim ključnim gradovima u Italiji. Itabus ima za cilj pružiti pristupačne i održive mogućnosti putovanja za putnike, s fokusom na smanjenje emisije ugljika i promicanje ekološki prihvatljivih praksi.

Société Nationale des Chemins de fer Français, ili SNCF, naziv je Francuske nacionalne željezničke kompanije. Istražite ljepotu Francuske uz SNCF željeznički prijevoz i birajte između tri glavna SNCF vlaka - TGV inOui, TER i INTERCITÉS - za putovanja na nacionalnim, regionalnim i lokalnim rutama, uključujući brze vlakove koji polaze s pariških željezničkih postaja. Također, SNCF ima za cilj napraviti revoluciju u održivom putovanju tako što će postati prvi ugljično neutralni operater na svijetu, nudeći ovu ekološki prihvatljivu uslugu bez dodatnih troškova za putnike.

SNCF, francuska nacionalna željeznička kompanija, nudi TER, sveobuhvatnu uslugu regionalnog vlaka. Vlakovi TER (Transport Express Régional) povezuju gradove i sela unutar regija Francuske, nudeći lokalni prijevoz za putnike i turiste dok istražuju regionalnu kulturu, krajolik i atrakcije kroz veliku mrežu regionalnih ruta. Vlakovi TER sporiji su od brzih vlakova, ali nude pristupačniju i udobniju alternativu za kraća putovanja unutar regija.

TGV inOui, koji zamjenjuje tradicionalne TGV usluge nudeći suvremenu nadogradnju, usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Francuske nacionalne željeznice, SNCF, koja olakšava istraživanje oko 50 odredišta u susjednim zemljama kao što su Belgija, Njemačka i Španjolska. TGV inOUI je dizajniran da ponudi više udobnosti i fleksibilnosti putnicima, sa značajkama kao što su prostrana sjedala, Wi-Fi i ugostiteljske usluge. Povezuje velike gradove u Francuskoj i pruža brz, praktičan i udoban način putovanja.

TGV Lyria usluga je brzih vlakova koja prometuje između Francuske i Švicarske. Riječ je o zajedničkom pothvatu francuske nacionalne željezničke kompanije SNCF i SBB-a, švicarske nacionalne željezničke kompanije. Vlakovi TGV Lyria prometuju na nekoliko ruta između velikih gradova u Francuskoj i Švicarskoj, uključujući Pariz, Ženevu, Zürich, Basel i Bern. Vlakovi su poznati po svojoj velikoj brzini, a neke rute dosežu brzine do 320 km/h (200 mph), što ih čini jednim od najbržih vlakova u Europi.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Rijeka - Pariz

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi Frecciarossa, OUIGO i TERna relaciji Rijeka - Pariz.

Standard

Standard je osnovna razina usluge i uključuje udobno sjedalo i pristup osnovnim uslugama na brodu. Autobusi 5-8 su za standardnu razinu sa sjedalima presvučenim sivom eko kožom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Premium

Premium usluga uključuje šire sjedalo, više prostora za noge i pristup dodatnim pogodnostima kao što su piće dobrodošlice i izbor novina. Vagon 4 na vlaku Frecciarossa 1000 rezerviran je za Premium razinu.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Executive

Executive je najviša razina usluge i uključuje sve pogodnosti poslovne razine, kao i sustav za osobnu zabavu i gurmanske obroke koje poslužuje predani kuhar na brodu.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business

Poslovna usluga osmišljena je za poslovne putnike i uključuje sve pogodnosti Premium razine, kao i pristup posebnom poslovnom salonu i prioritetni ukrcaj. Autobusi 2 i 3 Frecciarossa 1000 rezervirani su za Business razinu usluge.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique ima samo jedan razred, što je ekvivalent putovanju u drugom razredu, zbog čega su cijene karata niske. Karte su dostupne od 10 € za odrasle (ovisno o destinaciji) i 5 € za djecu, a OUIGO karte za vlak dostupne su samo online.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse nudi jednu klasu, slično putovanju u drugom razredu, što objašnjava pristupačne cijene karata. Cijene karata za odrasle kreću se od 10 €, ovisno o destinaciji, dok djeca mogu putovati za 5 €. Ulaznice za OUIGO mogu se kupiti samo online.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Klimatizacija
Bicikl

Standard

Karte za vlak TER imaju fiksnu tarifu "Tarif Normal" i vrijede za jedno putovanje do ponoći dan nakon potvrde u strojevima za markice na peronu. Neke regije mogu nuditi popuste izvan špice.

Prtljaga
Pristupačnost
Klimatizacija
Bicikl

Second Class (The essentials)

Za praktično i pristupačno putovanje, TGV INOUI ima dvije cijene karata za drugi razred: The Prems Second, pristupačnu opciju, i The Second, klasični drugi razred. Oba se mogu zamijeniti i vratiti, pod određenim uvjetima. Premove cijene karte savršene su ako tražite najniže cijene, već od samo 15 € i dostupne su za rezervaciju do 4 mjeseca unaprijed.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class (The comfort)

Karte prve klase podižu vaše putovanje na višu razinu, nudeći poboljšanu udobnost i ekskluzivne pogodnosti, uključujući mogućnost odabira sjedala u tihom području. Dodatno, ova karta nudi fleksibilnost za vašu rezervaciju i pruža dodatne pogodnosti značajkama druge klase.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business Première (The flexibility)

Business Première nudi vrhunske prednosti kao što su besplatna zamjena ili povrat novca i ekskluzivne pogodnosti uključujući napredni Wi-Fi i pristup Grand Voyageur salonima, a sve to istovremeno osiguravajući fleksibilnost u vašoj rezervaciji.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard

STANDARDNA karta pruža pristupačno iskustvo putovanja u 2. klasi s tri razine fleksibilnosti razmjene i povrata novca - potpuna, djelomična i bez fleksibilnosti - na svim međunarodnim rutama Francuska - Švicarska.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard 1ère

STANDARDNA 1ÈRE karta pruža putovanje prvom klasom po dobroj vrijednosti za novac uz fleksibilnost i pristup svim vlakovima, dostupnim na svim međunarodnim rutama između Francuske i Švicarske.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business 1ère

BUSINESS 1ÈRE služi putnicima koji traže luksuzno iskustvo putovanja, uz fleksibilnost, prilagođene sadržaje i usluge, a dostupan je na određenim rutama radnim danima i odabranim terminima nedjeljom.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika Itabus, TER i Frecciarossa od Rijeka do Pariz
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Rijeka do Pariz s autobusom
Sadržaj Itabus TER Frecciarossa FlixBus TGV inOui TGV Lyria BlaBlaCar Bus OUIGO SNCF
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Hrana i piće
Klimatizacija
Mirna zona
Pristupačnost
Bicikl
Spavaći vagon

Rijeka do Pariz emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
8.2kg
Autobus
54.1kg
Let
2,161.8kg
Automobil
208.5kg

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Rijeka do Pariz?
Karta za autobus od Rijeka do Pariz košta 139,28€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 54,98€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Rijeka do Pariz?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Rijeka do Pariz je 54,98€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Rijeka i Pariz ?
Udaljenost od Rijeka do Pariz je 991,4 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Rijeka i Pariz?
Rijeka do Pariz je u prosjeku 24 h 1 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 19 h 8 min.
Koji prijevoznici voze od Rijeka do Pariz?
Put odRijeka do Pariz pokriva 10 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: MarinoBus, Itabus, TER, Frecciarossa, FlixBus, TGV inOui, TGV Lyria, BlaBlaCar Bus, OUIGO, SNCF
Koliko puta dnevno ide autobus od Rijeka do Pariz?
Rijeka do Pariz u prosjeku ima 11 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Rijeka do Pariz?
Najraniji autobus od Rijeka do Pariz polazi na 08:25. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Rijeka do Pariz?
Najnoviji autobus od Rijeka do Pariz polazi na 00:50. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Rijeka do Pariz?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 54,98€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Rijeka do Pariz?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s Rijeka da biste otišli na Pariz. Možete ići s Rijeka i možete stići na Paris, Quai De Bercy.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Rijeka i Pariz s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Rijeka i Pariz je 19 h 8 min.
Postoji li izravni autobus od Rijeka do Pariz?
Da, postoji direktni autobus između Rijeka i Pariz.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Rijeka do Pariz sautobus?
Putovanje s autobus od Rijeka do Pariz stvara 54.1kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Rijeka

Popularne rute

Vikend izleti s Rijeka

Međunarodne rute s Rijeka i obližnjih područja

Ostala odredišta s Rijeka

Glavne rute do Pariz

Povezane rute

Ostale popularne rute