Autobus Rijeka - Pariz cijene od 65,98 €

18/04/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com
Početi od
65,98 €

Od Rijeka do Pariz s autobusom

Putovanje od Rijeka do Pariz od strane autobus je 992,55 km i traje 24 h i 14 min. Postoji 13 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:00 i posljednjim na 22:55. Moguće je putovati od Rijeka do Pariz preko autobus za samo 65,98 € ili čak 258,98 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 65,98 €.

Najniža cijena65,98 €
Trajanje putovanja24 h i 14 min
Veza po danu13
Najniža cijena65,98 €
Najviša cijena258,98 €
Prvi odlazak07:00
Zadnji odlazak22:55
Udaljenost992,55 km
PolazakRijeka
DolazakPariz
PrijevozniciFrecciarossa, TGV LyriaViše

Vremena polaska Autobusa od Rijeka do Paris

Datum polaska
četvrtak, 18. tra 2024.

Kada je prvi i posljednji autobusi iz Rijeka na Pariz otići?

Prvi autobus polazi od Rijeka na 07:00, a posljednji ostavlja na 22:55. Putovanje traje 24 h i 14 min. Prosječno trajanje putovanja je 24 h i 14 min, ali najbrže autobusne veze natjerati da Pariz u 18 h i 30 min. Prvi autobus je na rasporedu u 07:00 i posljednjeg na 22:55.

Usporedite cijene karata od Rijeka do Paris

Jeftine autobus karte od Rijeka do Pariz
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Rijeka do Pariz.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Rijeka do Pariz, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Rijeka do Pariz.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Rijeka do Paris

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Rijeka do Pariz

Najjeftinije Rijeka - Pariz autobusne karte mogu se pronaći već za 66,93 € ako imate sreće ili 93,28 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 135,98 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Pariz autobusom

Ako putujete autobusom na Pariz, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

BlaBlaCar Bus je autobusna usluga na velikim udaljenostima dostupna u više zemalja, uključujući Francusku, Njemačku i regiju Beneluksa. Podružnica je BlaBlaCar, platforme za zajedničko korištenje automobila. BlaBlaCar. Tvrtka upravlja autobusima do i sa stanica kao što su Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Zračna luka Gaulle 3, vlak Annecy, zračna luka Stuttgart i autobusni kolodvor Victoria.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Frecciarossa, kojom upravlja Trenitalia, nacionalna željeznička kompanija, poznata je usluga brzih vlakova u Italiji. Vlakovi FRECCIAROSSA, koji postižu brzine do 300 km/h, povezuju velike gradove uključujući Rim, Milano, Napulj, Firencu i Torino.

Itabus je autobusni prijevoznik koji posluje u Italiji i nudi autobusne usluge na velikim udaljenostima između velikih gradova i zračnih luka. Pruža usluge Milanu, Rimu, Bologni, Veneciji i drugim ključnim gradovima u Italiji. Itabus ima za cilj pružiti pristupačne i održive mogućnosti putovanja za putnike, s fokusom na smanjenje emisije ugljika i promicanje ekološki prihvatljivih praksi.

Godine 2013. francuska nacionalna željeznička tvrtka SNCF predstavila je OUIGO kako bi ponudila povoljne mogućnosti putovanja TGV-om. Birajte između munjevito brzog OUIGO Grande Vitesse, koji postiže brzinu od 300 km/h, ili ležernijeg OUIGO Classique, koji nudi nostalgično iskustvo vožnje vlakom.

Société Nationale des Chemins de fer Français, ili SNCF, naziv je Francuske nacionalne željezničke kompanije. Istražite ljepotu Francuske uz SNCF željeznički prijevoz i birajte između tri glavna SNCF vlaka - TGV inOui, TER i INTERCITÉS - za putovanja na nacionalnim, regionalnim i lokalnim rutama, uključujući brze vlakove koji polaze s pariških željezničkih postaja. Također, SNCF ima za cilj napraviti revoluciju u održivom putovanju tako što će postati prvi ugljično neutralni operater na svijetu, nudeći ovu ekološki prihvatljivu uslugu bez dodatnih troškova za putnike.

SNCF, francuska nacionalna željeznička kompanija, nudi TER, sveobuhvatnu uslugu regionalnog vlaka. Vlakovi TER (Transport Express Régional) povezuju gradove i sela unutar regija Francuske, nudeći lokalni prijevoz za putnike i turiste dok istražuju regionalnu kulturu, krajolik i atrakcije kroz veliku mrežu regionalnih ruta. Vlakovi TER sporiji su od brzih vlakova, ali nude pristupačniju i udobniju alternativu za kraća putovanja unutar regija.

TGV Lyria usluga je brzih vlakova koja prometuje između Francuske i Švicarske. Riječ je o zajedničkom pothvatu francuske nacionalne željezničke kompanije SNCF i SBB-a, švicarske nacionalne željezničke kompanije. Vlakovi TGV Lyria prometuju na nekoliko ruta između velikih gradova u Francuskoj i Švicarskoj, uključujući Pariz, Ženevu, Zürich, Basel i Bern. Vlakovi su poznati po svojoj velikoj brzini, a neke rute dosežu brzine do 320 km/h (200 mph), što ih čini jednim od najbržih vlakova u Europi.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Rijeka - Pariz

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi Frecciarossa, OUIGO i TERna relaciji Rijeka - Pariz.

Premium

Premium usluga uključuje šire sjedalo, više prostora za noge i pristup dodatnim pogodnostima kao što su piće dobrodošlice i izbor novina. Vagon 4 na vlaku Frecciarossa 1000 rezerviran je za Premium razinu.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Standard

Standard je osnovna razina usluge i uključuje udobno sjedalo i pristup osnovnim uslugama na brodu. Autobusi 5-8 su za standardnu razinu sa sjedalima presvučenim sivom eko kožom.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Executive

Executive je najviša razina usluge i uključuje sve pogodnosti poslovne razine, kao i sustav za osobnu zabavu i gurmanske obroke koje poslužuje predani kuhar na brodu.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business

Poslovna usluga osmišljena je za poslovne putnike i uključuje sve pogodnosti Premium razine, kao i pristup posebnom poslovnom salonu i prioritetni ukrcaj. Autobusi 2 i 3 Frecciarossa 1000 rezervirani su za Business razinu usluge.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique ima samo jedan razred, što je ekvivalent putovanju u drugom razredu, zbog čega su cijene karata niske. Karte su dostupne od 10 € za odrasle (ovisno o destinaciji) i 5 € za djecu, a OUIGO karte za vlak dostupne su samo online.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse nudi jednu klasu, slično putovanju u drugom razredu, što objašnjava pristupačne cijene karata. Cijene karata za odrasle kreću se od 10 €, ovisno o destinaciji, dok djeca mogu putovati za 5 €. Ulaznice za OUIGO mogu se kupiti samo online.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Standard

Karte za vlak TER imaju fiksnu tarifu "Tarif Normal" i vrijede za jedno putovanje do ponoći dan nakon potvrde u strojevima za markice na peronu. Neke regije mogu nuditi popuste izvan špice.
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Standard

STANDARDNA karta pruža pristupačno iskustvo putovanja u 2. klasi s tri razine fleksibilnosti razmjene i povrata novca - potpuna, djelomična i bez fleksibilnosti - na svim međunarodnim rutama Francuska - Švicarska.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Standard 1ère

STANDARDNA 1ÈRE karta pruža putovanje prvom klasom po dobroj vrijednosti za novac uz fleksibilnost i pristup svim vlakovima, dostupnim na svim međunarodnim rutama između Francuske i Švicarske.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business 1ère

BUSINESS 1ÈRE služi putnicima koji traže luksuzno iskustvo putovanja, uz fleksibilnost, prilagođene sadržaje i usluge, a dostupan je na određenim rutama radnim danima i odabranim terminima nedjeljom.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
U vlakovima Frecciarossa dostupan je besplatni WiFi. Koristite njihovu uslugu Portale FRECCE da gledate filmove, TV i pratite vijesti. Također nudi ažuriranja putovanja i dodatne opcije rezervacije.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Tražite mir? Frecciarossa nudi određene tihe zone za poslovnu klasu kako bi se osiguralo mirno putovanje, bez ometanja.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Bez obzira na model – bilo da se radi o ETR 500, ETR 600, ETR 700 ili ETR 1000 – svako sjedalo dolazi sa svojom utičnicom kako bi vaši uređaji ostali puni.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakovima Frecciarossa nećete se suočiti s ograničenjima u pogledu količine prtljage koju možete unijeti. Male torbe i predmete lako možete spremiti u police iznad glave ili ispod sjedala, dok se veći kovčezi mogu smjestiti u police za prtljagu koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Posebna pomoć je poziv daleko za one kojima je potrebna. Birajte besplatni broj 800 90 60 60 s talijanskih fiksnih telefona ili međunarodni broj +3902323232 s bilo kojeg telefona, uključujući i iz inozemstva.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Utolite svoju glad u FrecciaBistrò, stacioniranom u središtu vlaka. Ili, za dodatnu udobnost, naručite izravno na svoje mjesto putem Portale FRECCE's EasyBistrò. Putnici premium i poslovne klase dobivaju besplatne grickalice i pića, dok putnici izvršne klase uživaju u gurmanskim jelima koje priprema kuhar Carlo Cracc.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Bez obzira na vrijeme vani, ostanite ugodno rashlađeni uz ugrađeni klima uređaj.
bicycle Bicikl open icon close icon
Sklopivi bicikli dopušteni su kao ručna prtljaga, dok se nesklopivi bicikli moraju rastaviti i staviti u putne kofere pokazati kondukteru ili osoblju na peronu prije ukrcaja te pospremiti u određeni dio vlaka.
wifi WiFi open icon close icon
Imate pristup WiFi (OUIFI) i zaronite u zabavni portal OUIFUN uz dodatnu naknadu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
U vlakovima Ouigo samo sjedala na gornjem katu u odabranim vagonima dolaze s utičnicama. Imajte na umu da se ova sjedala dodatno naplaćuju, a donja paluba uopće nema utičnice.
luggage Prtljaga open icon close icon
OUIGO vam omogućuje da besplatno ponesete dva mala ručna prtljaga ili jedan komad dimenzija 36 x 27 x 15 cm, zajedno s ručnom prtljagom dimenzija 55x35x25 cm bez ograničenja težine. Za veće predmete primjenjuje se naknada od 5 € za online rezervacije napravljene unaprijed, a ide do 20 € ako platite osobno na kolodvoru.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za putnike s problemima mobilnosti, TGV INOUI nudi uslugu 'Accès Plus'. To pruža namjensku pomoć od stanice izravno do sjedala u vlaku. Preporučljivo je da putnici kontaktiraju 'Accès Plus' nakon što osiguraju svoje karte i osiguraju da se dogovori najmanje 48 sati prije planiranog polaska.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U Francuskoj usluge Train classique tvrtke OUIGO pružaju uslugu snack-a na sjedalu, iako to nije dostupno u brzim vlakovima. Za one koji putuju u Španjolsku, posjet OUIBAR-u u autobusu 4 nudi razna pića i grickalice.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Putujte udobno sa svim autobusima koji su klimatizirani.
bicycle Bicikl open icon close icon
Planirate ponijeti veće stvari poput bicikla, skutera, skija ili glazbenog instrumenta? Ako rezervirate online unaprijed, to je samo 5 € naknade. No, ako se odlučite platiti na kolodvoru, naknada se penje i do 20 eura.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Moderni TER vlakovi opremljeni su električnim utičnicama.
wifi WiFi open icon close icon
TER vlakovi trenutno nemaju WiFi usluge.
luggage Prtljaga open icon close icon
TER vlakovi nemaju ograničenja u pogledu veličine torbi, sve dok su unutar vaših osobnih mogućnosti rukovanja i mogu stati u predviđene prostore za prtljagu.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Accès TER' nudi specijaliziranu pomoć za putnike s invaliditetom ili smanjene pokretljivosti, osiguravajući besprijekorno iskustvo putovanja.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Vlakovi TER ne nude catering; razmislite o tome da donesete svoje osvježenje.
bicycle Bicikl open icon close icon
Putovanje s biciklom na TER vlakovima je besplatno, jednostavno ga objesite ili pohranite na određenim mjestima po principu tko prvi dođe, prvi poslužen, rezervacija nije dostupna.
wifi WiFi open icon close icon
Povežite se na _WIFI_LYRIA za besplatni WiFi i pristupite portalu TGV Lyria putem svog preglednika.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Tih automobil ekskluzivno za TGV Lyria BUSINESS 1ERE, savršen za fokusiran rad ili opuštanje.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju 2-pinske utičnice od 230 V za prijenosna računala i mobitele.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove TGV Lyria možete ponijeti ručnu prtljagu koja se lako prenosi i uredno staje u predviđena mjesta. To osigurava da svatko ima mjesta za svoje stvari i može uživati u glatkoj vožnji
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Vagoni prvog razreda 1 ili 11 imaju 2 sjedala za putnike smanjene pokretljivosti. Rezervirajte ova mjesta unaprijed ili standardno mjesto ako su zauzeta. Pomoć na stanici za skladištenje invalidskih kolica dostupna je na zahtjev.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima TGV Lyria birajte između 'Le Deli' koji je dostupan u café-baru ili na vašem sjedalu sa STANDARDNOM kartom i 'La Table' za francusko-švicarski obrok uz BUSINESS 1ÈRE kartu.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vagoni su klimatizirani, zrak se filtrira svake tri minute i potpuno osvježava svakih devet minuta.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakove TGV Lyria slobodno možete sa sobom ponijeti razne stvari. To uključuje sklopive bicikle (ne veće od 130 x 90 cm), dječja kolica, skije, sklopive romobile (električne i ručne), surfanje i daske za snijeg, glazbene instrumente u kutiji i invalidska kolica (ručna ili električna) za osobe s poteškoćama u kretanju.
Usluge prijevoznika Frecciarossa, TGV Lyria, Autrotrans od Rijeka do Pariz
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Rijeka do Pariz s busom
Sadržaj Frecciarossa TGV Lyria Autrotrans TER SNCF BlaBlaCar Bus FlixBus OUIGO Itabus TGV inOui
quiet_zone Mirna zona check check cross cross check cross cross cross cross check
wifi WiFi check check check check check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check check check check check
luggage Prtljaga check check cross check check check check check check check
accessibility Pristupačnost check check cross cross check cross cross cross cross check
food_and_drink Hrana i piće check check cross check check cross check check check check
air_con Klimatizacija check check check cross check check check cross check check
bicycle Bicikl check check check cross check cross cross cross cross check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check cross cross check cross cross cross cross check

Rijeka do Pariz emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
69.48kg
Autobus
74.44kg
Let
198.51kg
Automobil
158.81kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Rijeka do Pariz?
Karta za autobus od Rijeka do Pariz košta 113,25 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 65,98 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Rijeka do Pariz?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Rijeka do Pariz je 65,98 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Rijeka i Pariz ?
Udaljenost od Rijeka do Pariz je 992,55 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Rijeka i Pariz?
Rijeka do Pariz je u prosjeku 24 h i 14 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 18 h i 30 min.
Koji prijevoznici voze od Rijeka do Pariz?
Put odRijeka do Pariz pokriva 10 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Frecciarossa, TGV Lyria, Autrotrans, TER, SNCF, BlaBlaCar Bus, FlixBus, MarinoBus, OUIGO, Itabus, TGV inOui
Koliko puta dnevno ide autobus od Rijeka do Pariz?
Rijeka do Pariz u prosjeku ima 13 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Rijeka do Pariz?
Najraniji autobus od Rijeka do Pariz polazi na 07:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Rijeka do Pariz?
Najnoviji autobus od Rijeka do Pariz polazi na 22:55. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Rijeka do Pariz?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 65,98 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Rijeka i Pariz s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Rijeka i Pariz je 18 h i 30 min.
Postoji li izravni autobus od Rijeka do Pariz?
Da, postoji direktni autobus između Rijeka i Pariz.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Rijeka do Pariz sautobus?
Putovanje s autobus od Rijeka do Pariz stvara 74.44kg emisije CO2.

Idi lokalno s Rijeka

Popularne rute

Vikend izleti s Rijeka

Međunarodne rute s Rijeka i obližnjih područja

Ostala odredišta s Rijeka

Glavne rute do Pariz

Povezane rute

Ostale popularne rute