Autobus Rijeka - Marseille cijene od 55,98 €

Početi od
55,98 €
Otkriti

Od Rijeka do Marseille s autobusom

Putovanje od Rijeka do Marseille od strane autobus je 753,76 km i traje 22 h i 2 min. Postoji 13 veza dnevno, s prvim polaskom na 03:20 i posljednjim na 22:55. Moguće je putovati od Rijeka do Marseille preko autobus za samo 55,98 € ili čak 221,97 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 55,98 €.

Najniža cijena55,98 €
Trajanje putovanja22 h i 2 min
Veza po danu13
Najniža cijena55,98 €
Najviša cijena221,97 €
Prvi odlazak03:20
Zadnji odlazak22:55
Udaljenost753,76 km
PolazakRijeka
DolazakMarseille
PrijevozniciBlaBlaCar Bus, ItabusViše

Vremena polaska Autobusa od Rijeka do Marseille

Datum polaska
ponedjeljak, 11. pro 2023.

Koliko je sati autobusi na Marseille otići?

Prvi autobus polazi od Rijeka na 03:20, a posljednji ostavlja na 22:55. Putovanje traje 22 h i 2 min. Najraniji vrijeme možete otići iz Rijeka je na 03:20, a posljednji autobus je na 22:55. Putovanje traje u prosjeku 22 h i 2 min ali isto tako može trajati 18 h i 46 min s najbrže veze.

Usporedite cijene karata od Rijeka do Marseille

Jeftine autobus karte od Rijeka do Marseille
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Rijeka do Marseille.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Rijeka do Marseille, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Rijeka do Marseille.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Rijeka do Marseille

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Rijeka do Marseille

Najjeftinije Rijeka - Marseille autobusne karte mogu se pronaći već za 50,82 € ako imate sreće ili 76,12 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 96,36 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Marseille autobusom

Ako putujete autobusom na Marseille, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Alsa, osnovana 1923., istaknuta je španjolska autobusna tvrtka koja upravlja nacionalnim i međunarodnim linijama. Tvrtka je narasla i postala jedna od najvećih autobusnih kompanija u Europi. Alsa nudi sveobuhvatan raspon usluga, uključujući redovne i brze rute, luksuzne autobuse i autobuse za spavanje. Alsa, posvećena održivosti, smanjuje svoj ugljični otisak korištenjem alternativnih goriva i energetski učinkovitih tehnologija.

BlaBlaCar Bus je autobusna usluga na velikim udaljenostima dostupna u više zemalja, uključujući Francusku, Njemačku i regiju Beneluksa. Podružnica je BlaBlaCar, platforme za zajedničko korištenje automobila. BlaBlaCar. Tvrtka upravlja autobusima do i sa stanica kao što su Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Zračna luka Gaulle 3, vlak Annecy, zračna luka Stuttgart i autobusni kolodvor Victoria.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Itabus je autobusni prijevoznik koji posluje u Italiji i nudi autobusne usluge na velikim udaljenostima između velikih gradova i zračnih luka. Pruža usluge Milanu, Rimu, Bologni, Veneciji i drugim ključnim gradovima u Italiji. Itabus ima za cilj pružiti pristupačne i održive mogućnosti putovanja za putnike, s fokusom na smanjenje emisije ugljika i promicanje ekološki prihvatljivih praksi.

SNCF, francuska nacionalna željeznička kompanija, nudi TER, sveobuhvatnu uslugu regionalnog vlaka. Vlakovi TER (Transport Express Régional) povezuju gradove i sela unutar regija Francuske, nudeći lokalni prijevoz za putnike i turiste dok istražuju regionalnu kulturu, krajolik i atrakcije kroz veliku mrežu regionalnih ruta. Vlakovi TER sporiji su od brzih vlakova, ali nude pristupačniju i udobniju alternativu za kraća putovanja unutar regija.

TGV inOui, koji zamjenjuje tradicionalne TGV usluge nudeći suvremenu nadogradnju, usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Francuske nacionalne željeznice, SNCF, koja olakšava istraživanje oko 50 odredišta u susjednim zemljama kao što su Belgija, Njemačka i Španjolska. TGV inOUI je dizajniran da ponudi više udobnosti i fleksibilnosti putnicima, sa značajkama kao što su prostrana sjedala, Wi-Fi i ugostiteljske usluge. Povezuje velike gradove u Francuskoj i pruža brz, praktičan i udoban način putovanja.

Union Ivkoni je bugarska autobusna tvrtka koja posluje u zemlji i inozemstvu. Osnovana 1992. godine, tvrtka je narasla i postala jedan od najvećih autobusnih prijevoznika u Bugarskoj, s voznim parkom od preko 1000 autobusa. Union Ivkoni nudi široku paletu usluga, uključujući redovne autobusne linije, charter usluge i međunarodne rute do odredišta diljem Europe. Tvrtka je poznata po modernom voznom parku, udobnim autobusima i pouzdanoj usluzi.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Rijeka - Marseille

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi TER i TGV inOuina relaciji Rijeka - Marseille.

Standard

Karte za vlak TER imaju fiksnu tarifu "Tarif Normal" i vrijede za jedno putovanje do ponoći dan nakon potvrde u strojevima za markice na peronu. Neke regije mogu nuditi popuste izvan špice.
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class (The essentials)

Za praktično i pristupačno putovanje, TGV INOUI ima dvije cijene karata za drugi razred: The Prems Second, pristupačnu opciju, i The Second, klasični drugi razred. Oba se mogu zamijeniti i vratiti, pod određenim uvjetima. Premove cijene karte savršene su ako tražite najniže cijene, već od samo 15 € i dostupne su za rezervaciju do 4 mjeseca unaprijed.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class (The comfort)

Karte prve klase podižu vaše putovanje na višu razinu, nudeći poboljšanu udobnost i ekskluzivne pogodnosti, uključujući mogućnost odabira sjedala u tihom području. Dodatno, ova karta nudi fleksibilnost za vašu rezervaciju i pruža dodatne pogodnosti značajkama druge klase.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business Première (The flexibility)

Business Première nudi vrhunske prednosti kao što su besplatna zamjena ili povrat novca i ekskluzivne pogodnosti uključujući napredni Wi-Fi i pristup Grand Voyageur salonima, a sve to istovremeno osiguravajući fleksibilnost u vašoj rezervaciji.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Moderni TER vlakovi opremljeni su električnim utičnicama.
wifi WiFi open icon close icon
TER vlakovi trenutno nemaju WiFi usluge.
luggage Prtljaga open icon close icon
TER vlakovi nemaju ograničenja u pogledu veličine torbi, sve dok su unutar vaših osobnih mogućnosti rukovanja i mogu stati u predviđene prostore za prtljagu.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Accès TER' nudi specijaliziranu pomoć za putnike s invaliditetom ili smanjene pokretljivosti, osiguravajući besprijekorno iskustvo putovanja.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Vlakovi TER ne nude catering; razmislite o tome da donesete svoje osvježenje.
bicycle Bicikl open icon close icon
Putovanje s biciklom na TER vlakovima je besplatno, jednostavno ga objesite ili pohranite na određenim mjestima po principu tko prvi dođe, prvi poslužen, rezervacija nije dostupna.
wifi WiFi open icon close icon
U vlakovima TGV INOUI uživajte u besplatnom WiFi pristupu tijekom cijelog putovanja. Bez obzira radite li, odgovarate na e-poštu ili ulazite u središte zabave TGV INOUI, mi ćemo vas pokriti.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Uz Business Première kartu uđite u ekskluzivni autobus dizajniran za udobnost. To je vaše tiho utočište, idealno i za rad i za opuštanje.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Svako sjedalo na TGV inOUI je prepuno snage! Uz utičnicu koja vam je na raspolaganju, uvijek ste napunjeni i spremni.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove TGV INOUI možete ponijeti onoliko prtljage koliko vam ruke i noge mogu nositi, ali ne zaboravite pravilno označiti vlastitu prtljagu. Ručne torbice i male predmete najbolje je pohraniti u razini nogu ili ispod sjedala; teže komade treba staviti u slobodan kut automobila ili uz njegov središnji prolaz.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za putnike s problemima mobilnosti, TGV INOUI nudi uslugu 'Accès Plus'. To pruža namjensku pomoć od stanice izravno do sjedala u vlaku. Preporučljivo je da putnici kontaktiraju 'Accès Plus' nakon što osiguraju svoje karte i osiguraju da se dogovori najmanje 48 sati prije planiranog polaska.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Putnici na TGV INOUI mogu se veseliti izboru hrane i pića. Željeznička služba predstavlja odabran izbor koji obećava da će zadovoljiti raznolika nepca.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Ostanite hladni i udobni. Svi TGV inOUI vlakovi su klimatizirani, što osigurava ugodno putovanje, bez obzira na vremenske uvjete vani.
bicycle Bicikl open icon close icon
Potrebna rezervacija za nesklopive bicikle (10 €) na odabranim TGV INOUI vlakovima, sklopivi bicikli ispod 130x90 cm mogu putovati kao ručna prtljaga u bilo kojem TGV INOUI vlaku, rastavljeni bicikli se mogu uzeti bez rezervacije ako su pohranjeni u torbi za bicikl ispod 130x90 cm. Vodeni ili snowboardi, sklopljeni romobili i glazbeni instrumenti mogu se uzeti kao ručna prtljaga ako su u torbi manjoj od 130 x 90 cm.
Usluge prijevoznika BlaBlaCar Bus, Itabus, Alsa od Rijeka do Marseille
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Rijeka do Marseille s busom
Sadržaj BlaBlaCar Bus Itabus Alsa TGV inOui Union Ivkoni TER FlixBus OUIGO
wifi WiFi check check check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check cross check check check check check
luggage Prtljaga check check check check check check check check
air_con Klimatizacija check check cross check check cross check cross
food_and_drink Hrana i piće cross check cross check cross check check check
bicycle Bicikl cross cross check check cross cross cross cross
quiet_zone Mirna zona cross cross cross check cross cross cross cross
accessibility Pristupačnost cross cross cross check cross cross cross cross
sleeper_couchette Spavaći vagon cross cross cross check cross cross cross cross

Rijeka do Marseille emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
52.76kg
Autobus
56.53kg
Let
150.75kg
Automobil
120.6kg

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Rijeka do Marseille?
Karta za autobus od Rijeka do Marseille košta 136,95 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 55,98 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Rijeka do Marseille?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Rijeka do Marseille je 55,98 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Rijeka i Marseille ?
Udaljenost od Rijeka do Marseille je 753,76 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Rijeka i Marseille?
Rijeka do Marseille je u prosjeku 22 h i 2 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 18 h i 46 min.
Koji prijevoznici voze od Rijeka do Marseille?
Put odRijeka do Marseille pokriva 8 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: BlaBlaCar Bus, Itabus, Alsa, TGV inOui, Union Ivkoni, TER, MarinoBus, FlixBus, OUIGO
Koliko puta dnevno ide autobus od Rijeka do Marseille?
Rijeka do Marseille u prosjeku ima 13 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Rijeka do Marseille?
Najraniji autobus od Rijeka do Marseille polazi na 03:20. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Rijeka do Marseille?
Najnoviji autobus od Rijeka do Marseille polazi na 22:55. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Rijeka do Marseille?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 55,98 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Rijeka i Marseille s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Rijeka i Marseille je 18 h i 46 min.
Postoji li izravni autobus od Rijeka do Marseille?
Da, postoji direktni autobus između Rijeka i Marseille.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Rijeka do Marseille sautobus?
Putovanje s autobus od Rijeka do Marseille stvara 56.53kg emisije CO2.

Idi lokalno s Rijeka

Popularne rute

Vikend izleti s Rijeka

Međunarodne rute s Rijeka i obližnjih područja

Ostala odredišta s Rijeka

Glavne rute do Marseille

Povezane rute

Ostale popularne rute