Vlak Pleternica - Slatina, Virovitičko-Podravska Županija cijene od 7,32 €

Početi od
7,32 €
Otkriti

Od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija s vlakom

Putovanje od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija od strane vlak je 46,87 km i traje 6 h i 21 min. Postoji 13 veza dnevno, s prvim polaskom na 05:34 i posljednjim na 23:22. Moguće je putovati od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija preko vlak za samo 7,32 € ili čak 14,24 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 7,32 €.

Najniža cijena7,32 €
Trajanje putovanja6 h i 21 min
Veza po danu13
Najniža cijena7,32 €
Najviša cijena14,24 €
Prvi odlazak05:34
Zadnji odlazak23:22
Udaljenost46,87 km
PolazakPleternica
DolazakSlatina, Virovitičko-Podravska Županija
Prijevoznici

Najbolje ponude za vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija na virail.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Pleternica u Slatina, Virovitičko-Podravska Županija, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Pleternica na Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?

U prosjeku, vlak ulaznice iz Pleternica na Slatina, Virovitičko-Podravska Županija troškova 11,59 €, ali ako možete rezervirati unaprijed, ili odabrati manje popularne datume i vremena, možete pronaći jeftini karte za vlak iz 7,32 €.

Vlakovi od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija: koji tvrtke mogu li putovati s?

Da biste dobili na Slatina, Virovitičko-Podravska Županija vlakom, možete se osloniti na , samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Koliko dugo je potrebno da bi se Slatina, Virovitičko-Podravska Županija vlakom?

Vlakovi trčanje između Pleternica Slatina, Virovitičko-Podravska Županija uzeti 6 h i 21 min. Prvi vlak polazi u 05:34, a posljednja je u 23:22 U prosjeku, to traje 6 h i 21 min doći do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija vlakom, ali trebat će vam 3 h i 32 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 05:34, dok je posljednji ostavlja Pleternica na 23:22.

Koje su polaska i dolaska postaje u Pleternica i Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?,Koje stanice služe pruga : Pleternica - Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?

Možete uzeti vlak za Slatina, Virovitičko-Podravska Županija na , koja stiže u .

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis
Jeftine vlak karte od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija

Najjeftinije Pleternica - Slatina, Virovitičko-Podravska Županija karte za vlak možete pronaći već za 1,62 € ako imate sreće ili 3,56 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 6,88 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija vlakom

Ako putujete do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Usluge prijevoznika HZPP od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija s trainom
Sadržaj HZPP
quiet_zone Mirna zona check
power_sockets Strujne utičnice check
luggage Prtljaga check
accessibility Pristupačnost check
air_con Klimatizacija check
bicycle Bicikl check

Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
3.28kg
Autobus
3.52kg
Let
9.37kg
Automobil
7.5kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Pleternica - Slatina, Virovitičko-Podravska Županija su 3.28kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Pleternica - Slatina, Virovitičko-Podravska Županija? Putovanjem vlakom na linijiPleternica - Slatina, Virovitičko-Podravska Županija uštedjet ćete 6.09kg emisije CO2 u odnosu na let, 0.24kg u odnosu na autobus i 4.22kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?
Karta za vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija košta 11,59 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 7,32 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija je 7,32 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Pleternica i Slatina, Virovitičko-Podravska Županija ?
Udaljenost od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija je 46,87 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Pleternica i Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?
Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija je u prosjeku 6 h i 21 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 3 h i 32 min.
Koliko puta dnevno ide vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?
Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija u prosjeku ima 13 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?
Najraniji vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija polazi na 05:34. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?
Najnoviji vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija polazi na 23:22. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 7,32 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Pleternica i Slatina, Virovitičko-Podravska Županija s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Pleternica i Slatina, Virovitičko-Podravska Županija je 3 h i 32 min.
Postoji li izravni vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?
Da, postoji direktni vlak između Pleternica i Slatina, Virovitičko-Podravska Županija.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija svlak?
Putovanje s vlak od Pleternica do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija stvara 3.28kg emisije CO2.

Idi lokalno s Pleternica

Popularne rute

Vikend izleti s Pleternica

Međunarodne rute s Pleternica i obližnjih područja

Ostala odredišta s Pleternica

Glavne rute do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija

Ostale popularne rute