Pronađite vlak od Split do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 247,50 kn
Trajanje putovanja 24 h 10 min
Veza dnevno 5
Prvi polazak 06:17
Posljednji polazak 16:33
Razdaljina 264 km

Usporedite najbolje cijene vlak od Split do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Split do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Split u Slatina, Virovitičko-Podravska Županija, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Split na Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Split do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija i samo 247,50 kn, dok je prosječna cijena 258,03 kn.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Split na Slatina, Virovitičko-Podravska Županija?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s HZPP, služeći željezničke put između Split y i Slatina, Virovitičko-Podravska Županija.

Vlakovi od Split do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija

Koliko dugo će trajati od Split do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija i kada su vlakovi otišli?

U prosjeku, to traje 32 h 5 min doći do Slatina, Virovitičko-Podravska Županija vlakom, ali trebat će vam 11 h 5 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 06:18, dok je posljednji ostavlja Split na 16:33.

Koji stanice ne vlakovi na Slatina, Virovitičko-Podravska Županija otići iz?

Možete uzeti vlak za Slatina, Virovitičko-Podravska Županija na Split Predgrađe, Split, koja stiže u Slatina.

Ako se raspored vlak ne stane u svoj raspored ili proračuna, autobusa i carpooling može pružiti neke vrijeme i cijenu alternative, bez bitno mijenja trajanje putovanja.