Pronađite vlak od Split do Nova Gradiška

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 247,50 kn
Trajanje putovanja 21 h 50 min
Veza dnevno 9
Prvi polazak 06:18
Posljednji polazak 09:40
Razdaljina 208 km

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Split na Nova Gradiška.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koja je cijena željezničke karte od Split do Nova Gradiška?

U prosjeku, vlak ulaznice iz Split na Nova Gradiška troškova 249,71 kn, ali ako možete rezervirati unaprijed, ili odabrati manje popularne datume i vremena, možete pronaći jeftini karte za vlak iz 247,50 kn.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Split na Nova Gradiška?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i HZPP izdržavaju vlaka Split - Nova Gradiška

Vlakovi od Split do Nova Gradiška

Koliko dugo je potrebno da bi se Nova Gradiška vlakom?

Uz najbrže veze što će biti u Nova Gradiška u 9 h, ali u prosjeku je potrebno 21 h 50 min. Prvi vlak na čelu s Nova Gradiška je na 06:18, a posljednji ostavlja Split na 09:40.

Koji stanice ne vlakovi na Nova Gradiška otići iz?

Možete uzeti vlak za Nova Gradiška na Split Predgrađe, Split, koja stiže u Nova Gradiška.

Ponekad je moguće dobiti jeftinije rješenje koje imaju pogled na ograničenim ponuda ili na vjernost programa koja je dostupna na web stranicama poduzeća.

Ako se raspored vlak ne stane u svoj raspored ili proračuna, autobusa i carpooling može pružiti neke vrijeme i cijenu alternative, bez bitno mijenja trajanje putovanja.