Pronađite vlak od Split do Stuttgart

Početi od
Otkriti

Od Split do Stuttgart s vlakom

Putovanje od Split do Stuttgart od strane vlak je 809,7 km i traje 20 h 54 min. Postoji 28 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:20 i posljednjim na 21:59. Moguće je putovati od Split do Stuttgart preko vlak za samo ili čak . Najbolja cijena za ovo putovanje je .

Trajanje putovanja 20 h 54 min
Veza po danu 28
Prvi odlazak 07:20
Zadnji odlazak 21:59
Udaljenost 809,7 km
Polazak Split
Dolazak Stuttgart
Prijevoznici EuroCity, DB - Regionalbahn,

Vremena polaska Vlaka od Split do Stuttgart

  Sep 21
  Više
  27°
  Sep 22
  Više
  27°
  Sep 23
  Više
  26°
  Sep 24
  Više
  22°
  Sep 25
  Više
  21°
  Sep 26
  Više
  23°
  Sep 27
  Više
  24°
  Sep 28
  Više
  26°
  Sep 29
  Više
  25°
  Sep 30
  Više
  24°
  Oct 01
  Više
  26°
  Oct 02
  Više
  25°
  Oct 03
  Više
  22°
  Oct 04
  Više
  22°
  Oct 05
  Više
  24°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
27°

Usporedite najbolje cijene vlak od Split do Stuttgart.

Pronalaženje savršen vezu vlakom nikad nije bilo tako lako: zahvaljujući virail, od vas će biti u mogućnosti usporediti stotine ponuda u isto vrijeme samo umetanjem datum svog putovanja. Kroz cijena i odlaska filtera, imat ćete mogućnost ograničiti rezultate i pronaći savršeno rješenje. Rezervacija se odvija na internetskoj stranici davatelja, u koju će biti automatski preusmjereni.

Koja je cijena željezničke karte od Split do Stuttgart?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Split do Stuttgart i samo 39,90€, dok je prosječna cijena 60,43€.

Vlakovi od Split do Stuttgart: koji tvrtke mogu li putovati s?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i Deutsche Bahn, Bahn izdržavaju vlaka Split - Stuttgart

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Split do Stuttgart

 
Sep 21
četvrtak
27°
Više
Sep 22
petak
27°
Više
Sep 23
subota
26°
Više
Sep 24
nedjelja
22°
Više
Sep 25
ponedjeljak
21°
127€
Sep 26
utorak
23°
Više
Sep 27
srijeda
24°
Više
Jeftine karte od Split do Stuttgart
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Split do Stuttgart.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Split do Stuttgart, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Split do Stuttgart.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Split do Stuttgart

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Pronađite najbolji dan za putovanje do Stuttgart vlakom

Ako putujete do Stuttgart vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Split - Stuttgart

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, DB - InterCity Express (ICE) i DB - Intercityna relaciji Split - Stuttgart.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika EuroCity, DB - Regionalbahn i Metropolexpress od Split do Stuttgart
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Split do Stuttgart s vlakom
Sadržaj EuroCity DB - Regionalbahn Metropolexpress DB - Regional Express EuroNight DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon

Split do Stuttgart emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
8.4kg
Autobus
55.3kg
Let
2,209.9kg
Automobil
213.1kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Split do Stuttgart ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Split - Stuttgart su 8.4kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Split - Stuttgart? Putovanjem vlakom na linijiSplit - Stuttgart uštedjet ćete 2,201.6kg emisije CO2 u odnosu na let, 46.9kg u odnosu na autobus i 204.8kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Kolika je udaljenost između Split i Stuttgart ?
Udaljenost od Split do Stuttgart je 809,7 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Split i Stuttgart?
Split do Stuttgart je u prosjeku 24 h 33 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 20 h 54 min.
Koji prijevoznici voze od Split do Stuttgart?
Put odSplit do Stuttgart pokriva 10 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: EuroCity, DB - Regionalbahn, Go-Ahead Baden-Württemberg, Metropolexpress, DB - Regional Express, EuroNight, SWEG Bahn Stuttgart, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, ÖBB - Railjet Xpress
Koliko puta dnevno ide vlak od Split do Stuttgart?
Split do Stuttgart u prosjeku ima 28 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Split do Stuttgart?
Najraniji vlak od Split do Stuttgart polazi na 07:20. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Split do Stuttgart?
Najnoviji vlak od Split do Stuttgart polazi na 21:59. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
S koje stanice mogu ići od Split do Stuttgart?
Postoje 2 postaje(e) s kojih možete krenuti s Split da biste otišli na Stuttgart. Možete ići s Split, Split Predgrađe i možete stići na Stuttgart Flughafen/messe, Leinfelden-echterdingen, Stuttgart Hbf (tief), Stuttgart-zuffenhausen, Stuttgart-vaihingen, Stuttgart-bad Cannstatt, Echterdingen, Kornwestheim Pbf, Obertürkheim Bahnhof, Stuttgart.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Split i Stuttgart s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Split i Stuttgart je 20 h 54 min.
Postoji li izravni vlak od Split do Stuttgart?
Da, postoji direktni vlak između Split i Stuttgart.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Split do Stuttgart svlak?
Putovanje s vlak od Split do Stuttgart stvara 8.4kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Split

Popularne rute

Vikend izleti s Split

Međunarodne rute s Split i obližnjih područja

Ostala odredišta s Split

Glavne rute do Stuttgart

Povezane rute

Ostale popularne rute