Vlak Split - Stuttgart cijene od 59,90 €

17/07/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Split do Stuttgart s vlakom

Putovanje od Split do Stuttgart od strane vlak je 810,65 km i traje 24 h i 8 min. Postoji 18 veza dnevno, s prvim polaskom na 06:29 i posljednjim na 21:11. Moguće je putovati od Split do Stuttgart preko vlak za samo 59,90 € ili čak 59,90 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 59,90 €.

Najniža cijena59,90 €
Trajanje putovanja24 h i 8 min
Veza po danu18
Najniža cijena59,90 €
Najviša cijena59,90 €
Prvi odlazak06:29
Zadnji odlazak21:11
Udaljenost810,65 km
PolazakSplit
DolazakStuttgart
PrijevozniciDB - Intercity, EuroNightViše

Vremena polaska Vlaka od Split do Stuttgart

Datum polaska
srijeda, 17. srp 2024.

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Split na Stuttgart.

Virail čini svaki put lakše: jedina stvar koju ćete morati učiniti je odrediti datum svog putovanja iz Split u Stuttgart. Nakon toga, od vas će biti u mogućnosti naći savršen izbor za vaš izlet filtriranje i sortiranje rezultata po cijeni i odlaska. Virail će vas automatski preusmjeriti na web stranici davatelja biste dovršili rezervaciju.

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za Stuttgart?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Split do Stuttgart od 59,90 €. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 59,90 €.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Split na Stuttgart?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s , služeći željezničke put između Split y i Stuttgart.

Kada su Frist i zadnji vlakovi iz Split na Stuttgart rasporedu?

Prvi vlak na Stuttgart ostavlja na 06:29, dok je posljednji na 21:11. Da biste dobili od Split do Stuttgart vlakom, morat ćete 24 h i 8 min. Prvi vlak na Stuttgart ostavlja na 21:11, dok je posljednji na 21:11. U prosjeku, putovanje traje 24 h i 8 min, ali s najbrže veze što će biti u Stuttgart u 20 h i 41 min.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Stuttgart i gdje će vam stići?

Vlakovi na Stuttgart će ostaviti s Split Predgrade,Split, Autobusni Kolodvor,Split. i da će stići na Kornwestheim,Zuffenhausen, Stuttgart,Postdörfle, Stuttgart,Obertürkheim, Stuttgart,Vaihingen Rathaus, Stuttgart,Bad Cannstatt, Stuttgart,Echterdingen.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Split do Stuttgart

Jeftine vlak karte od Split do Stuttgart
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Split do Stuttgart.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Split do Stuttgart, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Split do Stuttgart.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Split do Stuttgart

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 1,00 € do 211,40 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 100% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Split do Stuttgart

Najjeftinije Split - Stuttgart karte za vlak možete pronaći već za 49,90 € ako imate sreće ili 101,64 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 181,76 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Stuttgart vlakom

Ako putujete do Stuttgart vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Split - Stuttgart

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi DB - InterCity Express (ICE) i DB - Intercityna relaciji Split - Stuttgart.

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika DB - Intercity, EuroNight, DB - InterCity Express (ICE) od Split do Stuttgart
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Split do Stuttgart s trainom
Sadržaj DB - Intercity EuroNight DB - InterCity Express (ICE) EuroCity
wifi WiFi check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check
luggage Prtljaga check cross check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check
quiet_zone Mirna zona cross check check check
accessibility Pristupačnost cross check check check
air_con Klimatizacija cross check check check
bicycle Bicikl cross check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon cross check check check

Split do Stuttgart emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
56.75kg
Autobus
60.8kg
Let
162.13kg
Automobil
129.7kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Split do Stuttgart ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Split - Stuttgart su 56.75kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Split - Stuttgart? Putovanjem vlakom na linijiSplit - Stuttgart uštedjet ćete 105.38kg emisije CO2 u odnosu na let, 4.05kg u odnosu na autobus i 72.95kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Split do Stuttgart?
Karta za vlak od Split do Stuttgart košta 59,90 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 59,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Split do Stuttgart?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Split do Stuttgart je 59,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Split i Stuttgart ?
Udaljenost od Split do Stuttgart je 810,65 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Split i Stuttgart?
Split do Stuttgart je u prosjeku 24 h i 8 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 20 h i 41 min.
Koji prijevoznici voze od Split do Stuttgart?
Put odSplit do Stuttgart pokriva 4 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - Intercity, EuroNight, DB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-Württemberg, EuroCity
Koliko puta dnevno ide vlak od Split do Stuttgart?
Split do Stuttgart u prosjeku ima 18 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Split do Stuttgart?
Najraniji vlak od Split do Stuttgart polazi na 06:29. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Split do Stuttgart?
Najnoviji vlak od Split do Stuttgart polazi na 21:11. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Split do Stuttgart?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 59,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Split i Stuttgart s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Split i Stuttgart je 20 h i 41 min.
Postoji li izravni vlak od Split do Stuttgart?
Da, postoji direktni vlak između Split i Stuttgart.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Split do Stuttgart svlak?
Putovanje s vlak od Split do Stuttgart stvara 56.75kg emisije CO2.

Idi lokalno s Split

Popularne rute

Vikend izleti s Split

Međunarodne rute s Split i obližnjih područja

Ostala odredišta s Split

Glavne rute do Stuttgart

Povezane rute

Ostale popularne rute