Vlak Split - Basel cijene od 54,98 €

17/07/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Split do Basel s vlakom

Putovanje od Split do Basel od strane vlak je 824,54 km i traje 27 h i 25 min. Postoji 1 veza dnevno, s prvim polaskom na 16:00 i posljednjim na 16:00. Moguće je putovati od Split do Basel preko vlak za samo 54,98 € ili čak 122,97 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 54,98 €.

Najniža cijena54,98 €
Trajanje putovanja27 h i 25 min
Veza po danu1
Najniža cijena54,98 €
Najviša cijena122,97 €
Prvi odlazak16:00
Zadnji odlazak16:00
Udaljenost824,54 km
PolazakSplit
DolazakBasel
PrijevozniciFlixTrain, FlixBus

Vremena polaska Vlaka od Split do Basel

Datum polaska
srijeda, 17. srp 2024.

Usporedite najbolje cijene vlak od Split do Basel.

Pronalaženje savršen vezu vlakom nikad nije bilo tako lako: zahvaljujući virail, od vas će biti u mogućnosti usporediti stotine ponuda u isto vrijeme samo umetanjem datum svog putovanja. Kroz cijena i odlaska filtera, imat ćete mogućnost ograničiti rezultate i pronaći savršeno rješenje. Rezervacija se odvija na internetskoj stranici davatelja, u koju će biti automatski preusmjereni.

Koja je cijena željezničke karte od Split do Basel?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Split do Basel i samo 54,98 €, dok je prosječna cijena 80,58 €.

Koje tvrtke putovati od Split do Basel vlakom?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s , služeći željezničke put između Split y i Basel.

Kada su Frist i zadnji vlakovi iz Split na Basel rasporedu?

Trebat će vam 27 h i 25 min do Basel. Najraniji vlak ostavlja Split na 16:00, dok je posljednji ostavlja na 16:00. Uz najbrže veze što će biti u Basel u 27 h i 14 min, ali u prosjeku je potrebno 27 h i 25 min. Prvi vlak na čelu s Basel je na 16:00, a posljednji ostavlja Split na 16:00.

Koje su polaska i dolaska postaje u Split i Basel?,Koje stanice služe pruga : Split - Basel?

Vlakovi ostaviti Split Split Predgrade,Split.,Split, Autobusni Kolodvor i dolazimo na Basel St. Johann,Basel Euroairport FR,Basel Bad Bhf,Basel Sbb.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Split do Basel

Jeftine vlak karte od Split do Basel
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Split do Basel.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Split do Basel, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Split do Basel.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Split do Basel

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Split do Basel

Najjeftinije Split - Basel karte za vlak možete pronaći već za 60,65 € ako imate sreće ili 83,59 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 127,98 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Basel vlakom

Ako putujete do Basel vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Split - Basel

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrainna relaciji Split - Basel.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
Usluge prijevoznika FlixTrain, FlixBus od Split do Basel
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Split do Basel s trainom
Sadržaj FlixTrain FlixBus
quiet_zone Mirna zona check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Strujne utičnice check check
luggage Prtljaga check check
accessibility Pristupačnost check cross
food_and_drink Hrana i piće check check
air_con Klimatizacija check check
bicycle Bicikl check cross
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross

Split do Basel emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
57.72kg
Autobus
61.84kg
Let
164.91kg
Automobil
131.93kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Split do Basel ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Split - Basel su 57.72kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Split - Basel? Putovanjem vlakom na linijiSplit - Basel uštedjet ćete 107.19kg emisije CO2 u odnosu na let, 4.12kg u odnosu na autobus i 74.21kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Split do Basel?
Karta za vlak od Split do Basel košta 80,58 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 54,98 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Split do Basel?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Split do Basel je 54,98 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Split i Basel ?
Udaljenost od Split do Basel je 824,54 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Split i Basel?
Split do Basel je u prosjeku 27 h i 25 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 27 h i 14 min.
Koji prijevoznici voze od Split do Basel?
Put odSplit do Basel pokriva 1 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixTrain, FlixBus
Koliko puta dnevno ide vlak od Split do Basel?
Split do Basel u prosjeku ima 1 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Split do Basel?
Najraniji vlak od Split do Basel polazi na 16:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Split do Basel?
Najnoviji vlak od Split do Basel polazi na 16:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Split do Basel?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 54,98 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Split i Basel s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Split i Basel je 27 h i 14 min.
Postoji li izravni vlak od Split do Basel?
Da, postoji direktni vlak između Split i Basel.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Split do Basel svlak?
Putovanje s vlak od Split do Basel stvara 57.72kg emisije CO2.

Idi lokalno s Split

Popularne rute

Vikend izleti s Split

Međunarodne rute s Split i obližnjih područja

Ostala odredišta s Split

Glavne rute do Basel

Povezane rute

Ostale popularne rute