Pronađite vlak od Split do Križevci

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 216,30 kn
Trajanje putovanja 28 h 21 min
Veza dnevno 12
Prvi polazak 06:18
Posljednji polazak 20:54
Razdaljina 280 km

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Split do Križevci.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Split do Križevci u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Križevci. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Split u Križevci, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko su niske cijene karte za vlak od Split do Križevci?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Split do Križevci od 216,30 kn. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 223,87 kn.

Koje tvrtke putovati od Split do Križevci vlakom?

Da biste dobili na Križevci vlakom, možete se osloniti na HZPP, samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Vlakovi od Split do Križevci

Koliko je sati vlakove na Križevci dopust i koliko dugo je putovanje?

Prvi vlak na Križevci ostavlja na 20:54, dok je posljednji na 20:54. U prosjeku, putovanje traje 28 h 21 min, ali s najbrže veze što će biti u Križevci u 7 h 48 min.

Koji stanice ne vlakovi na Križevci otići iz?

Vlakovi Križevci ostaviti Split Split Predgrađe, Split i dolazimo u Križevci.

Ne zaboravite kupiti hranu i piće unaprijed ako ih je potrebno: željezničke stanice ne moraju uvijek trgovine, dok je na brodu OS RH e nisu uvijek dostupni i često vrlo skupo .

Budući da je putovanje između Split i Križevci je relativno kratka, možete uzeti u obzir carpooling ili autobusom kao alternativnih načina prijevoza s najjeftinije cijene i sličnog trajanja.