Pronađite vlak od Split do Požega

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 268,40 kn
Trajanje putovanja 11 h 46 min
Veza dnevno 5
Prvi polazak 06:17
Posljednji polazak 10:40
Razdaljina 226 km

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Split na Požega.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Split do Požega u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Požega. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Split u Požega, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Split na Požega?

Prosječna cijena željezničkih karata od Split do Požega je 269,94 kn. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Split do Požega može biti oko 268,40 kn.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Split na Požega?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći HZPP, pružajući željezničke veze između Split i Požega.

Vlakovi od Split do Požega

Kada su Frist i zadnji vlakovi iz Split na Požega rasporedu?

Prvi vlak na Požega ostavlja na 10:40, dok je posljednji na 10:40. U prosjeku, putovanje traje 26 h 37 min, ali s najbrže veze što će biti u Požega u 10 h 32 min.

Koji stanice su služili u vlakovima koji putuju od Split do Požega?

Vlakovi na Požega će ostaviti s Split Predgrađe, Split i da će stići na Požega.

Ne zaboravite kupiti hranu i piće unaprijed ako ih je potrebno: željezničke stanice ne moraju uvijek trgovine, dok je na brodu OS RH e nisu uvijek dostupni i često vrlo skupo .

Kada putujete na takve kratke udaljenosti, možete uzeti u obzir i autobuse i carpooling mogućnosti: s malo sreće naći ćete vrlo jeftini opcije, čak i ako knjiga u kratkom roku .