Vlak Split - Varšava cijene od 71,34 €

17/07/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Split do Varšava s vlakom

Putovanje od Split do Varšava od strane vlak je 1.028,58 km i traje 28 h i 32 min. Postoji 1 veza dnevno, s prvim polaskom na 15:33 i posljednjim na 15:33. Moguće je putovati od Split do Varšava preko vlak za samo 71,34 € ili čak 132,14 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 71,34 €.

Najniža cijena71,34 €
Trajanje putovanja28 h i 32 min
Veza po danu1
Najniža cijena71,34 €
Najviša cijena132,14 €
Prvi odlazak15:33
Zadnji odlazak15:33
Udaljenost1.028,58 km
PolazakSplit
DolazakVaršava
PrijevozniciPKP, Czech Railways

Vremena polaska Vlaka od Split do Varšava

Datum polaska
srijeda, 17. srp 2024.

Usporedite najbolje cijene vlak od Split do Varšava.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koliko su niske cijene karte za vlak od Split do Varšava?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Split do Varšava i samo 71,34 €, dok je prosječna cijena 97,60 €.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Split na Varšava?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i izdržavaju vlaka Split - Varšava

Koliko dugo je potrebno da bi se Varšava vlakom?

Prvi vlak na Varšava ostavlja na 15:33, dok je posljednji na 15:33. Da biste dobili od Split do Varšava vlakom, morat ćete 28 h i 32 min. Uz najbrže veze što će biti u Varšava u 27 h i 49 min, ali u prosjeku je potrebno 28 h i 32 min. Prvi vlak na čelu s Varšava je na 15:33, a posljednji ostavlja Split na 15:33.

Koji stanice su služili u vlakovima koji putuju od Split do Varšava?

Vlakovi na Varšava mogu ostaviti s Split Predgrade,Split, Autobusni Kolodvor,Split. i dolazimo na Warsaw Central,Warszawa, Metro Marymont 01,Warszawa, Wschodnia,Warsaw Chopin Airport (WAW),Warszawa Dworzec Zachodni,Warsaw Metro Mlociny.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Split do Varšava

Jeftine vlak karte od Split do Varšava
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Split do Varšava.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Split do Varšava, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Split do Varšava.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Split do Varšava

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Split do Varšava

Najjeftinije Split - Varšava karte za vlak možete pronaći već za 10,51 € ako imate sreće ili 129,38 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 232,28 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Varšava vlakom

Ako putujete do Varšava vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Godine 2001. formirana je PKP grupa kao rezultat restrukturiranja poljskih željeznica u državnom vlasništvu u skladu s direktivama Europske unije. Tvrtka upravlja raznim vrstama vlakova, uključujući Intercity, Express, Regional, Pendolino i EuroNight vlakove. PKP također upravlja brzim vlakovima pod markom "Pendolino", koji mogu postići brzine do 250 km/h.

České dráhy, često skraćeno ČD, glavni je putnički i teretni željeznički operater u Češkoj. Tvrtka je osnovana 1993. godine nakon podjele bivših Čehoslovačkih državnih željeznica u zasebne entitete. České dráhy upravlja domaćim i međunarodnim putničkim vlakovima.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Split - Varšava

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi PKP i Czech Railwaysna relaciji Split - Varšava.

Second Class

Karte za drugu klasu na PKP Intercity pristupačnije su, nude standardna sjedala s osnovnim sadržajima i mogu biti veće gužve tijekom špica.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Karte za prvi razred u PKP vlakovima nude veća, udobnija sjedala s više prostora za noge, bolje sadržaje i sadržaje, besplatne grickalice i pića te mirniju atmosferu, ali su skuplje.
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće

Standard / Second Class

Karta za drugi razred Češke željeznice (ČD) uključuje standardna sjedala s pristupom osnovnim sadržajima, kao što je WC u svakom vlaku i besplatan Wi-Fi u većini vlakova.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Premium / First Class

Češka željeznica (ČD) nudi prvu klasu s prostranijim i udobnijim sjedalima, više prostora za noge i dodatnim sadržajima.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Svi domaći Express InterCity vlakovi sada nude besplatan Wi-Fi, kao i odabrane međunarodne rute za Berlin i Beč, zahvaljujući partnerstvu s T-Mobileom, vodećim mobilnim operaterom u Poljskoj.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Mirna zona, bez nadoplate, nalazi se u vagonu br. 7 u svakom Express InterCity Premium vlaku, sa 61 sjedalom.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Putnici mogu pristupiti električnim utičnicama, s velikim brojem utičnica dostupnih u PKP przewozy regionalne i PKP inter-regionalne.
luggage Prtljaga open icon close icon
Na njihovim putovanjima možete iskoristiti besplatnu dopuštenu prtljagu. To uključuje male i jednostavne predmete koji stanu u pretince iznad glave i ispod sjedala. Međutim, ako je prtljaga prevelika da stane u ove odjeljke, bit će naknada od 5,81 PLN po komadu. Stoga biste trebali imati na umu veličinu njihove prtljage prije ukrcaja na vlak kako biste izbjegli dodatne naknade.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
PKP Intercity osigurava određena sjedala za osobe s invaliditetom ili osobe smanjene pokretljivosti, s posebnim rasporedom na temelju vrste vagona. U vlakovima EIP takvim putnicima preporuča se rezervirati najmanje 2 dana unaprijed, iako su mjesta za korisnike invalidskih kolica stalno dostupna. Oni koji koriste invalidska kolica također mogu kupiti karte izravno u EIP vlakovima ako određena mjesta ostanu otvorena. Osim toga, neke rute vlakova imaju vagone prilagođene osobama u invalidskim kolicima. Važno je napomenuti da ako putnik s invaliditetom putuje sa psom vodičem, dužan je rezervirati cijeli kupe u kušet vagonima.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Svaki putnik dobiva besplatno piće bez obzira na klasu, dok putnici prve klase također uživaju u obroku koji se poslužuje na njihovom mjestu.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Svi vlakovi opremljeni su klima uređajima.
bicycle Bicikl open icon close icon
Dopušteno vam je da besplatno prevozite određene stvari tijekom putovanja vlakovima. To uključuje stvari koje se lako prenose i koje stanu u pretince iznad i ispod sjedala, kao i rasklopljena dječja kolica kada putujete s djecom i jedan par skija. Međutim, morat ćete platiti dodatnu naknadu za svaki bicikl koji donesu, pod uvjetom da je rasklopljen i nije zapakiran.
wifi WiFi open icon close icon
Besplatan Wi-Fi dostupan je svim putnicima, uz različita ograničenja podataka ovisno o klasi i zemlji. Politike se mogu prilagoditi za upravljanje troškovima podataka u roamingu, optimizirajući korisničko iskustvo.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
U Češkoj su utičnice tipa E sa standardnim naponom od 230 V i frekvencijom od 50 Hz.
luggage Prtljaga open icon close icon
Vi ste odgovorni za prijevoz njihove vlastite ručne prtljage, bilo da je postavite iznad ili ispod njihovog sjedala ili u krilu u ČD vlakovima. Sve dok prtljaga ne prelazi dimenzije od 90 x 60 x 40 cm, smatra se ručnom prtljagom čak i ako se ne može pohraniti iznad ili ispod sjedala. Određene vrste vagona mogu imati posebne police za ručnu prtljagu. Međutim, zabranjeno je odlaganje ručne prtljage na sjedalima ili u sanitarnim čvorovima vlaka. Srećom, prijevoz ručne prtljage u ČD vlakovima je besplatan.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Vlakovi su prilagođeni invalidskim kolicima, namijenjeni su putnicima s ograničenom pokretljivošću i orijentacijom.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Kočija za ručavanje može se pohvaliti raznolikim jelovnikom hrane i pića, osiguravajući mogućnosti za sve. Određeni vlakovi označeni na voznom redu pružaju ovu uslugu. Osim toga, za one koji putuju na rutama poput Praga do Ostrave, Praga do Luhačovica, Hradec Královéa, Cheba itd., ČD Minibar donosi osvježenje izravno na sjedala. Ova mobilna usluga nudi artikle poput kave, čaja i grickalica. Iako minibar ima ograničen kapacitet, njegove se zalihe često dopunjuju na postajama za ukrcaj. Za brzo zgrabite, Delikomatovi automati za prodaju grickalica prisutni su na odabranim rutama, nudeći pića i poslastice kao što su Horalky i Müsli barovi.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Klima uređaj dostupan je u odabranim vlakovima.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za prijevoz bicikla u vlaku Čeških željeznica (ČD) možete koristiti ili uslugu prevelike prtljage ili skladište prtljage tijekom usluge prijevoza. Platit ćete naknadu za prijevoz na temelju prijeđene udaljenosti i dodatnu jednokratnu naknadu za skladištenje za potonju uslugu. U nekim vlakovima možete rezervirati mjesto za svoj bicikl, dok je u drugima to obavezno.
Usluge prijevoznika PKP, RegioJet od Split do Varšava
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Split do Varšava s trainom
Sadržaj PKP RegioJet
quiet_zone Mirna zona check check
wifi WiFi check check
power_sockets Strujne utičnice check check
luggage Prtljaga check check
accessibility Pristupačnost check check
food_and_drink Hrana i piće check check
air_con Klimatizacija check check
bicycle Bicikl check check

Split do Varšava emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
72kg
Autobus
77.14kg
Let
205.72kg
Automobil
164.57kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Split do Varšava ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Split - Varšava su 72kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Split - Varšava? Putovanjem vlakom na linijiSplit - Varšava uštedjet ćete 133.72kg emisije CO2 u odnosu na let, 5.14kg u odnosu na autobus i 92.57kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Split do Varšava?
Karta za vlak od Split do Varšava košta 97,60 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 71,34 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Split do Varšava?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Split do Varšava je 71,34 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Split i Varšava ?
Udaljenost od Split do Varšava je 1.028,58 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Split i Varšava?
Split do Varšava je u prosjeku 28 h i 32 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 27 h i 49 min.
Koji prijevoznici voze od Split do Varšava?
Put odSplit do Varšava pokriva 2 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: PKP, Czech Railways, RegioJet
Koliko puta dnevno ide vlak od Split do Varšava?
Split do Varšava u prosjeku ima 1 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Split do Varšava?
Najraniji vlak od Split do Varšava polazi na 15:33. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Split do Varšava?
Najnoviji vlak od Split do Varšava polazi na 15:33. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Split do Varšava?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 71,34 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Split i Varšava s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Split i Varšava je 27 h i 49 min.
Postoji li izravni vlak od Split do Varšava?
Da, postoji direktni vlak između Split i Varšava.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Split do Varšava svlak?
Putovanje s vlak od Split do Varšava stvara 72kg emisije CO2.

Idi lokalno s Split

Popularne rute

Vikend izleti s Split

Međunarodne rute s Split i obližnjih područja

Ostala odredišta s Split

Glavne rute do Varšava

Povezane rute

Ostale popularne rute