Vlak Split - Graz cijene od 49,90 €

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Split do Graz s vlakom

Putovanje od Split do Graz od strane vlak je 403,54 km i traje 15 h i 48 min. Postoji 6 veza dnevno, s prvim polaskom na 14:04 i posljednjim na 20:59. Moguće je putovati od Split do Graz preko vlak za samo 49,90 € ili čak 60,60 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 49,90 €.

Najniža cijena49,90 €
Trajanje putovanja15 h i 48 min
Veza po danu6
Najniža cijena49,90 €
Najviša cijena60,60 €
Prvi odlazak14:04
Zadnji odlazak20:59
Udaljenost403,54 km
PolazakSplit
DolazakGraz
PrijevozniciEuroCity, DB - IntercityViše

Vremena polaska Vlaka od Split do Graz

Datum polaska
ponedjeljak, 17. lip 2024.

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Split na Graz.

Virail pronalazi ponude od mnogo željezničkih kompanija u Europi i ostatku svijeta. Na primjer, to vam pokazuje moguće željezničke veze sa Split na Graz nudi .

Koliko su niske cijene karte za vlak od Split do Graz?

U prosjeku, vlak ulaznice iz Split na Graz troškova 57,66 €, ali ako možete rezervirati unaprijed, ili odabrati manje popularne datume i vremena, možete pronaći jeftini karte za vlak iz 49,90 €.

Koje tvrtke se uzme od Split do Graz vlakom?

Da biste dobili na Graz vlakom, možete se osloniti na , samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Koliko dugo će trajati od Split do Graz i kada su vlakovi otišli?

Vlakovi trčanje između Split Graz uzeti 15 h i 48 min. Prvi vlak polazi u 14:04, a posljednja je u 20:59 Uz najbrže veze što će biti u Graz u 12 h i 32 min, ali u prosjeku je potrebno 15 h i 48 min. Prvi vlak na čelu s Graz je na 14:04, a posljednji ostavlja Split na 20:59.

Koje su polaska i dolaska postaje u Split i Graz?,Koje stanice služe pruga : Split - Graz?

Vlakovi na Graz će ostaviti s Split, Autobusni Kolodvor,Split Predgrade,Split. i da će stići na Graz Puntigam Bahnhof,Graz Airport, GRZ,Graz Hbf,Graz Ostbahnhof.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Split do Graz

Jeftine vlak karte od Split do Graz
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Split do Graz.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Split do Graz, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Split do Graz.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Split do Graz

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Split do Graz

Najjeftinije Split - Graz karte za vlak možete pronaći već za 28,20 € ako imate sreće ili 45,14 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 58,16 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Graz vlakom

Ako putujete do Graz vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Vlakovi Eurocity (EC) posebno su dizajnirani za putovanja na kratkim i dugim udaljenostima, povezujući velike gradove u raznim europskim zemljama kao dio opsežnih međunarodnih željezničkih usluga. Vlakovima Eurocity (EC) upravlja niz nacionalnih željezničkih kompanija diljem Europe, uključujući Deutsche Bahn (Njemačka), SNCF (Francuska), Trenitalia (Italija), SBB (Švicarska) i ÖBB (Austrija). Usluga Eurocity (EC) nudi redovite rasporede i praktične veze između istaknutih gradova poput Pariza, Berlina, Milana i Beča.

Regional Express (Rex) je australski zračni prijevoznik koji obavlja redovite regionalne letove do više od 60 odredišta diljem Australije. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 2002. godine, a sjedište joj je u Mascotu u Novom Južnom Walesu. Rex upravlja flotom od preko 60 zrakoplova, uključujući Saab 340 turboprop i Boeing 737-800NG mlažnjake. Glavni fokus zračnog prijevoznika je pružanje pristupačnog zračnog putovanja regionalnim zajednicama, s jakim naglaskom na sigurnost, pouzdanost i korisničku uslugu. Rex također nudi program za česte putnike, Rex Business Flyer, i ima partnerstva s drugim zračnim prijevoznicima kao što su Qantas i Virgin Australia.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Split - Graz

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity i DB - Intercityna relaciji Split - Graz.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn postupno dodaje besplatni WiFi u svoje EC vlakove.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi imaju nedavno ažurirane vagone opremljene električnim utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove DB Eurocity možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba mobilnosti pomaže pri ukrcaju, iskrcaju i prijelazu na vlak. Osim toga, osoblje je spremno odgovoriti na sve upite ili pružiti podršku kako bi se osiguralo nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U EC vlakovima ručajte u restoranu ili na brzinu nešto prezalogajite u bistrou. Putnici prve klase dobivaju besplatne obroke na svom sjedištu. DB nudi raznolike opcije lokalne hrane, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
air_con Klimatizacija open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi sada se mogu pohvaliti moderniziranim vagonima s klima uređajima.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika EuroCity, DB - Intercity, DB - Regional Express od Split do Graz
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Split do Graz s trainom
Sadržaj EuroCity DB - Intercity DB - Regional Express EuroNight
quiet_zone Mirna zona check cross check check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check
luggage Prtljaga check check cross cross
accessibility Pristupačnost check cross check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check
air_con Klimatizacija check cross check check
bicycle Bicikl check cross check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross check check

Split do Graz emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
28.25kg
Autobus
30.27kg
Let
80.71kg
Automobil
64.57kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Split do Graz ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Split - Graz su 28.25kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Split - Graz? Putovanjem vlakom na linijiSplit - Graz uštedjet ćete 52.46kg emisije CO2 u odnosu na let, 2.02kg u odnosu na autobus i 36.32kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Split do Graz?
Karta za vlak od Split do Graz košta 57,66 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 49,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Split do Graz?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Split do Graz je 49,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Split i Graz ?
Udaljenost od Split do Graz je 403,54 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Split i Graz?
Split do Graz je u prosjeku 15 h i 48 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 12 h i 32 min.
Koji prijevoznici voze od Split do Graz?
Put odSplit do Graz pokriva 3 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: EuroCity, DB - Intercity, DB - Regional Express, EuroNight
Koliko puta dnevno ide vlak od Split do Graz?
Split do Graz u prosjeku ima 6 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Split do Graz?
Najraniji vlak od Split do Graz polazi na 14:04. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Split do Graz?
Najnoviji vlak od Split do Graz polazi na 20:59. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Split do Graz?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 49,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Split i Graz s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Split i Graz je 12 h i 32 min.
Postoji li izravni vlak od Split do Graz?
Da, postoji direktni vlak između Split i Graz.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Split do Graz svlak?
Putovanje s vlak od Split do Graz stvara 28.25kg emisije CO2.

Idi lokalno s Split

Popularne rute

Vikend izleti s Split

Međunarodne rute s Split i obližnjih područja

Ostala odredišta s Split

Glavne rute do Graz

Povezane rute

Ostale popularne rute