Vlak Split - München cijene od 69,90 €

Početi od
69,90 €
Otkriti

Od Split do München s vlakom

Putovanje od Split do München od strane vlak je 638,33 km i traje 21 h i 8 min. Postoji 15 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:29 i posljednjim na 21:11. Moguće je putovati od Split do München preko vlak za samo 69,90 € ili čak 69,90 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 69,90 €.

Najniža cijena69,90 €
Trajanje putovanja21 h i 8 min
Veza po danu15
Najniža cijena69,90 €
Najviša cijena69,90 €
Prvi odlazak07:29
Zadnji odlazak21:11
Udaljenost638,33 km
PolazakSplit
DolazakMünchen
PrijevozniciEuroCity, ÖBB - Railjet XpressViše

Vremena polaska Vlaka od Split do Munich

Datum polaska
ponedjeljak, 11. pro 2023.

Najbolje ponude za vlak od Split do München na virail.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koja je cijena željezničke karte od Split do München?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Split do München od 69,90 €. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 69,90 €.

Koje tvrtke se uzme od Split do München vlakom?

Da biste dobili na München vlakom, možete se osloniti na , samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Kada su Frist i zadnji vlakovi iz Split na München rasporedu?

Prvi vlak na München ostavlja na 07:29, dok je posljednji na 21:11. Da biste dobili od Split do München vlakom, morat ćete 21 h i 8 min. Dok je prvi vlak za München ostavlja na 07:29, zadnji je na rasporedu za 21:11. Prosječno trajanje putovanja je 21 h i 8 min, ali najbrži vlakovi mogu dobiti da München u 18 h i 24 min.

Koji stanice su služili u vlakovima koji putuju od Split do München?

Vlakovi na München će ostaviti s i da će stići na .

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Split do Munich

Jeftine vlak karte od Split do München
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Split do München.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Split do München, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Split do München.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Split do Munich

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 55,90 € do 178,49 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 69% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Split do München

Najjeftinije Split - München karte za vlak možete pronaći već za 71,90 € ako imate sreće ili 124,50 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 185,56 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do München vlakom

Ako putujete do München vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Bayerische Regiobahn (BRB) je regionalna željeznička kompanija sa sjedištem u Bavarskoj, Njemačka. Obavlja putničke usluge na nekoliko linija u regiji, uključujući liniju München-Augsburg, liniju München-Landshut-Regensburg i liniju München-Mühldorf-Simbach. BRB je osnovan 2008. kao podružnica tvrtke Transdev Njemačka i od tada je postao glavni igrač na bavarskom željezničkom tržištu. Tvrtka upravlja flotom modernih vlakova, uključujući električne vagone i dizelske vagone, a ima reputaciju pružatelja pouzdanih i učinkovitih usluga svojim klijentima. BRB je predan održivom prijevozu i proveo je brojne mjere za smanjenje svog utjecaja na okoliš.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

Vlakovi Eurocity (EC) posebno su dizajnirani za putovanja na kratkim i dugim udaljenostima, povezujući velike gradove u raznim europskim zemljama kao dio opsežnih međunarodnih željezničkih usluga. Vlakovima Eurocity (EC) upravlja niz nacionalnih željezničkih kompanija diljem Europe, uključujući Deutsche Bahn (Njemačka), SNCF (Francuska), Trenitalia (Italija), SBB (Švicarska) i ÖBB (Austrija). Usluga Eurocity (EC) nudi redovite rasporede i praktične veze između istaknutih gradova poput Pariza, Berlina, Milana i Beča.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Split - München

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity i DB - InterCity Express (ICE)na relaciji Split - München.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn postupno dodaje besplatni WiFi u svoje EC vlakove.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi imaju nedavno ažurirane vagone opremljene električnim utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove DB Eurocity možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba mobilnosti pomaže pri ukrcaju, iskrcaju i prijelazu na vlak. Osim toga, osoblje je spremno odgovoriti na sve upite ili pružiti podršku kako bi se osiguralo nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U EC vlakovima ručajte u restoranu ili na brzinu nešto prezalogajite u bistrou. Putnici prve klase dobivaju besplatne obroke na svom sjedištu. DB nudi raznolike opcije lokalne hrane, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
air_con Klimatizacija open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi sada se mogu pohvaliti moderniziranim vagonima s klima uređajima.
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
Usluge prijevoznika EuroCity, EuroNight, Bayerische Regiobahn od Split do München
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Split do München s trainom
Sadržaj EuroCity EuroNight Bayerische Regiobahn DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity
quiet_zone Mirna zona check check check check cross
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check
luggage Prtljaga check cross cross check check
accessibility Pristupačnost check check check check cross
food_and_drink Hrana i piće check check check check check
air_con Klimatizacija check check check check cross
bicycle Bicikl check check check check cross
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check check cross

Split do München emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
44.68kg
Autobus
47.87kg
Let
127.67kg
Automobil
102.13kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Split do München ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Split - München su 44.68kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Split - München? Putovanjem vlakom na linijiSplit - München uštedjet ćete 82.99kg emisije CO2 u odnosu na let, 3.19kg u odnosu na autobus i 57.45kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Split do München?
Karta za vlak od Split do München košta 69,90 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 69,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Split do München?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Split do München je 69,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Split i München ?
Udaljenost od Split do München je 638,33 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Split i München?
Split do München je u prosjeku 21 h i 8 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 18 h i 24 min.
Koji prijevoznici voze od Split do München?
Put odSplit do München pokriva 5 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: EuroCity, ÖBB - Railjet Xpress, EuroNight, Bayerische Regiobahn, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity
Koliko puta dnevno ide vlak od Split do München?
Split do München u prosjeku ima 15 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Split do München?
Najraniji vlak od Split do München polazi na 07:29. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Split do München?
Najnoviji vlak od Split do München polazi na 21:11. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Split do München?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 69,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Split i München s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Split i München je 18 h i 24 min.
Postoji li izravni vlak od Split do München?
Da, postoji direktni vlak između Split i München.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Split do München svlak?
Putovanje s vlak od Split do München stvara 44.68kg emisije CO2.

Idi lokalno s Split

Popularne rute

Vikend izleti s Split

Međunarodne rute s Split i obližnjih područja

Ostala odredišta s Split

Glavne rute do München

Povezane rute

Ostale popularne rute