Pronađite vlak od Unešić do Slavonski Brod

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Od Unešić do Slavonski Brod s vlakom

Putovanje od Unešić do Slavonski Brod od strane vlak je 214,53 km i traje . Postoji veza dnevno, s prvim polaskom na i posljednjim na . Moguće je putovati od Unešić do Slavonski Brod preko vlak za samo ili čak . Najbolja cijena za ovo putovanje je .

Udaljenost214,53 km
PolazakUnešić
DolazakSlavonski Brod
Jeftine vlak karte od Unešić do Slavonski Brod
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Unešić do Slavonski Brod.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Unešić do Slavonski Brod, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Unešić do Slavonski Brod.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Unešić do Slavonski Brod emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
15.02kg
Autobus
16.09kg
Let
42.91kg
Automobil
34.33kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Unešić do Slavonski Brod ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Unešić - Slavonski Brod su 15.02kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Unešić - Slavonski Brod? Putovanjem vlakom na linijiUnešić - Slavonski Brod uštedjet ćete 27.89kg emisije CO2 u odnosu na let, 1.07kg u odnosu na autobus i 19.31kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Kolika je udaljenost između Unešić i Slavonski Brod ?
Udaljenost od Unešić do Slavonski Brod je 214,53 km.
Postoji li izravni vlak od Unešić do Slavonski Brod?
Da, postoji direktni vlak između Unešić i Slavonski Brod.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Unešić do Slavonski Brod svlak?
Putovanje s vlak od Unešić do Slavonski Brod stvara 15.02kg emisije CO2.

Idi lokalno s Unešić

Popularne rute

Međunarodne rute s Unešić i obližnjih područja

Ostala odredišta s Unešić

Glavne rute do Slavonski Brod

Povezane rute

Ostale popularne rute