Pronađite vlak od Ogulin do Koprivnica

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 100,70 kn
Trajanje putovanja 3 h 58 min
Veza dnevno 5
Prvi polazak 09:53
Posljednji polazak 21:21
Razdaljina 159 km

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Ogulin na Koprivnica.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Ogulin do Koprivnica u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Koprivnica. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Ogulin u Koprivnica, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je cijena željezničke karte od Ogulin do Koprivnica?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Ogulin do Koprivnica od 100,70 kn. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 105,40 kn.

Koje tvrtke služe rutu od Ogulin do Koprivnica?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći HZPP, pružajući željezničke veze između Ogulin i Koprivnica.

Vlakovi od Ogulin do Koprivnica

Koliko je sati vlakove na Koprivnica dopust i koliko dugo je putovanje?

Prvi vlak na Koprivnica ostavlja na 21:21, dok je posljednji na 21:21. U prosjeku, putovanje traje 3 h 58 min, ali s najbrže veze što će biti u Koprivnica u 3 h 14 min.

Koji stanice ne vlakovi na Koprivnica otići iz?

Vlakovi na Koprivnica će ostaviti s Ogulin i da će stići na Koprivnica.

Za kratke udaljenosti kao što je između Ogulin i Koprivnica, autobusi i carpooling su dobra alternativa za vlak, zahvaljujući svojim niskim troškovima. Također, autobusi imaju prednost za dobivanje najmanjih gradova u kojima nema željezničke stanice.