Vlak Zadar - Knin cijene od 7,51 €

Početi od
7,51 €
Otkriti

Od Zadar do Knin s vlakom

Putovanje od Zadar do Knin od strane vlak je 77,05 km i traje 2 h i 19 min. Postoji 2 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:35 i posljednjim na 20:00. Moguće je putovati od Zadar do Knin preko vlak za samo 7,51 € ili čak 7,54 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 7,51 €.

Najniža cijena7,51 €
Trajanje putovanja2 h i 19 min
Veza po danu2
Najniža cijena7,51 €
Najviša cijena7,54 €
Prvi odlazak07:35
Zadnji odlazak20:00
Udaljenost77,05 km
PolazakZadar
DolazakKnin
Prijevoznici

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Zadar na Knin.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Zadar do Knin u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Knin. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Zadar u Knin, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za Knin?

U prosjeku, vlak ulaznice iz Zadar na Knin troškova 7,53 €, ali ako možete rezervirati unaprijed, ili odabrati manje popularne datume i vremena, možete pronaći jeftini karte za vlak iz 7,51 €.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Zadar na Knin?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći , pružajući željezničke veze između Zadar i Knin.

Koliko je sati vlakove na Knin dopust i koliko dugo je putovanje?

Trebat će vam 2 h i 19 min do Knin. Najraniji vlak ostavlja Zadar na 07:35, dok je posljednji ostavlja na 20:00. Uz najbrže veze što će biti u Knin u 2 h i 19 min, ali u prosjeku je potrebno 2 h i 19 min. Prvi vlak na čelu s Knin je na 07:35, a posljednji ostavlja Zadar na 20:00.

Koji stanice ne vlakovi na Knin otići iz?

Vlakovi ostaviti Zadar i dolazimo na .

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis
Jeftine vlak karte od Zadar do Knin
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zadar do Knin.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zadar do Knin, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zadar do Knin.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Zadar do Knin

Najjeftinije Zadar - Knin karte za vlak možete pronaći već za 6,49 € ako imate sreće ili 8,94 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 13,53 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Knin vlakom

Ako putujete do Knin vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Usluge prijevoznika HZPP od Zadar do Knin
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zadar do Knin s trainom
Sadržaj HZPP
quiet_zone Mirna zona check
power_sockets Strujne utičnice check
luggage Prtljaga check
accessibility Pristupačnost check
air_con Klimatizacija check
bicycle Bicikl check

Zadar do Knin emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
5.39kg
Autobus
5.78kg
Let
15.41kg
Automobil
12.33kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zadar do Knin ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zadar - Knin su 5.39kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zadar - Knin? Putovanjem vlakom na linijiZadar - Knin uštedjet ćete 10.02kg emisije CO2 u odnosu na let, 0.39kg u odnosu na autobus i 6.94kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zadar do Knin?
Karta za vlak od Zadar do Knin košta 7,53 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 7,51 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zadar do Knin?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zadar do Knin je 7,51 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zadar i Knin ?
Udaljenost od Zadar do Knin je 77,05 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zadar i Knin?
Zadar do Knin je u prosjeku 2 h i 19 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 2 h i 19 min.
Koliko puta dnevno ide vlak od Zadar do Knin?
Zadar do Knin u prosjeku ima 2 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zadar do Knin?
Najraniji vlak od Zadar do Knin polazi na 07:35. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zadar do Knin?
Najnoviji vlak od Zadar do Knin polazi na 20:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zadar do Knin?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 7,51 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Zadar do Knin?
U prosjeku ima 2 veza(e) od Zadar do Knin.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zadar i Knin s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zadar i Knin je 2 h i 19 min.
Postoji li izravni vlak od Zadar do Knin?
Da, postoji direktni vlak između Zadar i Knin.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zadar do Knin svlak?
Putovanje s vlak od Zadar do Knin stvara 5.39kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zadar

Vikend izleti s Zadar

Međunarodne rute s Zadar i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zadar

Glavne rute do Knin

Povezane rute

Ostale popularne rute