Pronađite vlak od Slatina, Virovitičko-Podravska Županija do Osijek

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 59,50 kn
Trajanje putovanja 4 h 31 min
Veza dnevno 20
Prvi polazak 06:22
Posljednji polazak 21:08
Razdaljina 79 km

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Slatina, Virovitičko-Podravska Županija do Osijek.

Virail čini svaki put lakše: jedina stvar koju ćete morati učiniti je odrediti datum svog putovanja iz Slatina, Virovitičko-Podravska Županija u Osijek. Nakon toga, od vas će biti u mogućnosti naći savršen izbor za vaš izlet filtriranje i sortiranje rezultata po cijeni i odlaska. Virail će vas automatski preusmjeriti na web stranici davatelja biste dovršili rezervaciju.

Koja je cijena željezničke karte od Slatina, Virovitičko-Podravska Županija do Osijek?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Slatina, Virovitičko-Podravska Županija do Osijek i samo 59,50 kn, dok je prosječna cijena 63,54 kn.

Koje tvrtke služe rutu od Slatina, Virovitičko-Podravska Županija do Osijek?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i HZPP izdržavaju vlaka Slatina, Virovitičko-Podravska Županija - Osijek

Vlakovi od Slatina, Virovitičko-Podravska Županija do Osijek

Koliko dugo će trajati od Slatina, Virovitičko-Podravska Županija do Osijek i kada su vlakovi otišli?

U prosjeku, to traje 4 h 31 min doći do Osijek vlakom, ali trebat će vam 1 h 36 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 06:22, dok je posljednji ostavlja Slatina, Virovitičko-Podravska Županija na 21:08.

Koji stanice ne vlakovi na Osijek otići iz?

Vlakovi na Osijek mogu ostaviti s Slatina i dolazimo na Osijek OLT, Osijek Donji Grad, Osijek, Osijek Dravski Most, Osijek Luka.

Za kratke udaljenosti kao što je između Slatina, Virovitičko-Podravska Županija i Osijek, autobusi i carpooling su dobra alternativa za vlak, zahvaljujući svojim niskim troškovima. Također, autobusi imaju prednost za dobivanje najmanjih gradova u kojima nema željezničke stanice.