Pronađite vlak od Nova Gradiška do Sisak

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 58,90 kn
Trajanje putovanja 4 h 29 min
Veza dnevno 21
Prvi polazak 02:04
Posljednji polazak 20:44
Razdaljina 82 km

Jeftini karte za vlak od Nova Gradiška do Sisak na virail.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koliko su niske cijene karte za vlak od Nova Gradiška do Sisak?

Prosječna cijena željezničkih karata od Nova Gradiška do Sisak je 85,23 kn. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Nova Gradiška do Sisak može biti oko 58,90 kn.

Koje tvrtke se uzme od Nova Gradiška do Sisak vlakom?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s HZPP, služeći željezničke put između Nova Gradiška y i Sisak.

Vlakovi od Nova Gradiška do Sisak

Koliko dugo je potrebno da bi se Sisak vlakom?

Prosječno trajanje putovanja je 4 h 29 min, ali najbrže veze vas odvesti na Sisak u 1 h 50 min. Prvi vlak kreće iz Nova Gradiška u 02:04, a posljednji ostavlja na 20:44.

Koji stanice ne vlakovi na Sisak otići iz?

Možete uzeti vlak za Sisak na Nova Gradiška, koja stiže u Sisak Caprag, Sisak.

Ne zaboravite kupiti hranu i piće unaprijed ako ih je potrebno: željezničke stanice ne moraju uvijek trgovine, dok je na brodu OS RH e nisu uvijek dostupni i često vrlo skupo .

Za kratke udaljenosti kao što je između Nova Gradiška i Sisak, autobusi i carpooling su dobra alternativa za vlak, zahvaljujući svojim niskim troškovima. Također, autobusi imaju prednost za dobivanje najmanjih gradova u kojima nema željezničke stanice.